Jablonec – Sparta 2:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:3 (1:1)
AC Sparta Praha
Středa 18.04.2012, 16:00Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    90
    Sparta vystřídala, místo Kweukeho si zahraje Kerič.
     
    87
    Loučka obdržel za nesportovní chování žlutou kartu.
     
    88
    Sparta právě vstřelila branku!
    JOSEF HUŠBAUER znovu z protiútoku udeřil, hosté vedou v Jablonci 3:2. Kweuke mu připravil ideální střeleckou pozici, Hušbauer střílel skoro do prázdné branky.
     
    85
    Střídání domácích. Jablonský nahradil Kopice.
     
    82
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané odpověděli na aktivitu soupeře nejlepším možným způsobem, JOSEF HUŠBAUER dopravil balon do sítě a hosté jsou k postupu ještě blíže. Sparťanský záložník trefil zleva přesně ke vzdálenější tyči – 2:2.
     
    80
    Deset minut do konce základní hrací doby. Rozhodčí znovu vytasil žluté napomenutí, potrestal prohřešek Kweukeho.
     
    76
    Jarošík fauloval Pitáka a dostává žlutou kartu.
     
    75
    V ochozech to nyní jen zahučelo! Kopic nevymýšlel nic složitého, z dálky se opřel do míče a nechybělo mnoho. Balon prosvištěl kousek nad břevnem.
     
    74
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Severočeši jdou do vedení, Sparta se začíná o svoji postupovou vstupenku pořádně strachovat. Novákův přetažený centr k pravé tyči usměrnil do branky VÍT BENEŠ – 2:1.
     
    72
    Sparťan Hušbauer dostává žlutou kartu.
     
    71
    Třešňák založil útočnou akci Jablonce, zakončoval Piták. Jeho pumelice z dálky měla razanci, chyběla jí pouze přesnost.
     
    66
    Domácí střídají. Vošahlíka nahradil Třešňák.
     
    64
    Severočeši pootevřeli svá obranná vrátka. Sionko vybojoval míč u postranní čáry a nacentroval do šestnáctky. Úplně volný Krejčí však balon nezkrotil.
     
    56
    Sionko mohl poslat pražský celek podruhé v zápase do vedení. Kweuke na sebe nalepil dva protivníky a vybídl ke střele Sionka, ten trefil pouze vyběhnutého Špita.
     
    49
    Hostující Tomáš Přikryl dlouho otálel s vhazováním, za zdržování hry mu nakonec udělil sudí Jech žlutou kartu.
     
    46
    Domácí začali pěkně zostra! Vošahlík sklepl balon Pitákovi, jenž na hranici pokutového území z první tvrdě vypálil. Vaclík se prolétl vzduchem, střela šla těsně vedle.
     
    45
    Piták dostává žlutou kartu. Dostal se do souboje s Jarošíkem a oba hráči upadli, domácí diváci pískají. Dožadovali se spíše přímého kopu Jablonce, výrok sudího je nekompromisní.
     
    39
    Po Lafatově centru hlavičkoval z bezprostřední blízkosti Jarolím, hostující brankář se blýskl skvělým zákrokem. Prudkou hlavičku protivníka dokázal vytěsnit!
     
    32
    Lafata dostává žlutou kartu, po odpískání fauloval Hušbauera.
     
    27
    Zajímavěji se vyvíjel průnik Kopice, který se prohnal po levé straně a vystřelil ke vzdálenější tyči. Ovšem minul, Jablonec má nyní více ze hry.
     
    22
    Lafata následně skvěle načasovaným centrem vysunul kupředu Vošahlíka. Ten stál sám v hostující šestnáctce, jenže míč si nezpracoval. Odskočil mu do zámezí.
     
    18
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Baumit si ovšem přichystal rychlou odpověď, DAVID LAFATA vyrovnává na 1:1. Nejlepší ligový střelec pálil z dvaceti metrů, Jakub Brabec se tentokrát stal smolařem okamžiku. Lafatovu střelu si nešťastně tečoval do vlastní branky.
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se v šestnácté minutě zápasu dostávají do vedení. Matějovského centr přesměroval do sítě na malém vápně hlavičkující JAKUB BRABEC – 0:1.
     
    10
    Baumit v útoku neuspěl a Sparta podnikla rychlý kontr. Přikryl střílel z pravé strany pokutového území, mířil nepřesně. Na vzdálenější tyči však mohl ještě míč posunout do branky Krejčí. Chybělo mu pár kroků.
     
    5
    Domácí Vošahlík vidí žlutou kartu, k zemi poslal Krejčího.

    Lukáš Šonský


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 18. Lafata, 74. Beneš - 16. J. Brabec, 82. Hušbauer, 88. Hušbauer

    Karty:   5. Vošahlík (JAB), 32. Lafata (JAB), 45. Piták (JAB), 87. Loučka (JAB) - 49. Přikryl (SPA), 72. Hušbauer (SPA), 76. Jarošík (SPA), 80. Kweuke (SPA)


    FK Jablonec: Špit – Štochl, Beneš, Pavlík, Novák – Vošahlík (66. Třešňák), Jarolím, Piták, Loučka, Kopic (85. Jablonský) – Lafata.
    AC Sparta Praha: Vaclík – Přikryl, J. Brabec, E. Brabec, Pamič – Sionko, Hušbauer, Jarošík, Matějovský, Krejčí – Kweuke (90. Kerič).

    Rozhodčí: Jech – Urban, Makovička.
    bahis siteleri