Manchester Utd. – Everton 4:4 (kon.) | Liverpool – West Brom 0:1 (kon.) | Wolverhampton – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Manchester United
4:4 (1:1)
Everton FC
Neděle 22.04.2012, 13:30 • Old Trafford, Manchester United • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    89
    Další střídání domácích. Ze hry odešel Valencia, nahradil ho Hernandez.
     
    86
    Ferguson přichystal první střídání. Ze hry odešel Scholes, nahradil ho Jones.
     
    83
    Ze hry odešel Distin, nahradil ho Cahill.
     
    85
    Everton právě vstřelil branku!
    hostující hráči velmi zdramatizovali závěr utkání. Fellaini dostal přihrávku do pokutového území, kde se obtočil s míčem okolo Evanse a připravil nadýchánou přihrávku pro STEVENA PIENAARA. STEVEN PIENAAR prostřelil De Geu a střelou na bližší tyč srovnal na 4:4.
     
    83
    Everton právě vstřelil branku!
    Neville nacentroval míč do pokutového území na Fellainiho, ten se ale k hlavičce nedostal. Míč se odrazil a nejblíž k němu měl nakročeno NIKICA JELAVIC, který okamžitě pálil, De Gea nestihl zareagovat, a tak JELAVICŮV pokus skončil gólem.
     
    67
    Everton právě vstřelil branku!
    MAROUANE FELLAINI snížil skóre na 3:2, když inkasoval přihrávku od Hibberta. V koncovce se nemýlil.
     
    69
    Manchester United právě vstřelil branku!
    WAYNE ROONEY střílí dnešní druhou branku a upravuje skóre na 4:2. Když Valencia přihrával Welbeckovi, tak Welbeck přenechal míč ROONEYMU. ROONEY následně přihrál do běhu Welbeckovi a utíkal do pokutového území, kam mu Welbeck míč vrátil, a ROONEY tak bez problémů poslal míč do branky. Howard střelu na vzdálenější tyč neměl nárok chytit.
     
    68
    Fellaini připravil gólovou šanci Pienaarovi. Pienaar si zpracoval míč a vyslal tvrdou ránu na De Geovu svatyni. De Gea si však počínal správně a míč uklidil do své náruče.
     
    64
    Hosté využívají prvního střídání, ze hry odešel Osman, nahradil ho McFadden.
     
    61
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Welbeck si nejspíš řekl, že když LUIS NANI připravil gólovku jemu, tak i on připraví NANIMU. NANI si výborně naběhl do malého vápna, kde přeloboval Howarda a upravil skóre na 3:1.
     
    59
    Žlutou kartu obdržel Neville.
     
    57
    Manchester United právě vstřelil branku!
    DANNY WELBECK zvyšuje skóre na 2:1. Celou akci načal Valencia, který nacentroval míč na Naniho, ten sice poprvé neprodral míč do šestnáctky, ale když dostal druhý pokus, tak prodloužil míč hlavou na WELBECKA. DANNY WELBECK si zpracoval míč a vystřelil z hranice šestnáctky na vzdálenější tyč. Howard se natahoval naprosto zbytečně. WELBECKOVA střela byla nádherná.
     
    47
    Žlutou kartu vyfasoval Evra.
     
    45+2
    Distin za faul na Valenciu vyfasoval žlutý kartonek.
     
    41
    Manchester United právě vstřelil branku!
    WAYNE ROONEY srovnává skóre na 1:1. Domácí hráči se usadili na soupeřově polovině a snažili se prodrat k Howardově brance. Hosté se úspěšně bránili, pak ale Nani odcentroval míč do pokutového území, kde byl výborně postavený ROONEY, který hlavou uklidil míč za Howardova záda.
     
    33
    Everton právě vstřelil branku!
    Hibbert nacentroval míč na zadní tyč, kde byl připravený NIKICA JELAVIC, který hlavičkoval na zadní tyč. De Gea se natahoval a míč kontroloval pohledem, vypadalo to, že míč skončí v zámezí, ale překvapivě zaplaval do branky. Míč se ještě odrazil od vzdálenější tyče.
     
    5
    Jelavic dostal přesnou kolmou přihrávku do běhu, míč si zpracoval a zakončil. De Gea si však počínal správně a střelu uklidil do koše.

    Lucie Rapantová

    Branky: 41. Rooney, 57. Welbeck, 61. Nani, 69. Rooney - 33. Jelavic, 67. Fellaini, 83. Jelavic, 85. Pienaar

    Karty:   47. Evra (MAN) - 45+2. Distin (EVE), 59. Neville (EVE)


    Manchester United: De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Valencia (89. Hernandez), Scholes (86. Jones), Carrick, Nani - Rooney, Welbeck.
    Everton FC: Howard - Hibbert, Distin (83. Cahill), Jagielka, Neville - Osman (64. McFadden), Gibson, Heitinga, Pienaar, Fellaini - Jelavic.

    Rozhodčí: Mike Jones
    bahis siteleri