Czech Selects Red – Latvian Selects 3:1 (kon.) | Czech Selects Blue – Čeljabinsk 0:14 (kon.) | Czech Selects White – Stříbrní Lvi 1:0 (kon.)
Čeljabinsk – Czech Selects Red 7:1 (kon.) | ProHockey – Czech Selects Blue 9:0 (kon.) | Czech Selects White – Oblast Petrohrad 4:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
7:1 (3:0, 4:1)
Czech Selects Red
Pátek 27.04.2012, 16:00 • Ice Arena Letňany - Hala 2 • 98 WSI Praha
Partner:
     
    Traktor Čeljabinsk potvrdil roli favorita a přesvědčivě zvítězil. Přesto nelze říct, že by Češi byli výrazně horší. Byla znát bojovnost a vůle, ale na ruský celek to bohužel pro ně nestačilo. (17:03:16)
     
    Konec zápasu.
     
    39:20
    Vyloučen Patrik Piska (CZR) na dvě minuty za hákování.
     
    37:30
    Čeľjabinsk právě vstřelil branku!
    Už je dávno rozhodnuto. DMITRY SOKOLOV ale ještě navyšuje na rozdíl šesti branek pro svůj tým. Bez asistence.
     
    36:11
    Čeľjabinsk právě vstřelil branku!
    Povedená individuální akce VITALYHO ABRAMOVA obehrál stahovačkou Vachala a po bekhendové kličce na českého brankáře se trefil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    34:12
    Na trestnou lavici míří Marsel Sholokhov (TRA) na dvě minuty za podražení.
     
    31:40
    Český tým rozehrál od své branky a tři hráči se poté dostali do přečíslení proti jednomu obránci. David Matějka po sérii přihrávek střílel z pravého křídla, puk se odrazil brankáři od jeho pravé ruky zpátky k ledu a těsně minul levou tyčku.
     
    27:51
    Vyloučen Jaroslav Chlouba (CZR) na dvě minuty za hákování.
     
    27:20
    Čeľjabinsk právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a ruský celek střílí další branku. ALEXANDER PODKORYTOV unikl všem hráčům, zakončil mezi nohy a puk i s trochou dávky štěstí prošel za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    24:56
    Čeľjabinsk právě vstřelil branku!
    Rusové ale bleskově odpovídají a berou si tříbrankový náskok zpět. Ihned z první akce po vhazování vstřelil branku DMITRY SOKOLOV. Bez asistence.
     
    24:29
    Vyloučen David Volf (CZR) na dvě minuty za hákování.
     
    24:12
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Po velkém tlaku Rusů se Češi dostali k puku a hned z první akce vstřelili branku. Za záda brankáře Traktoru se přesně trefil TOMÁŠ PŠENIČKA. Bez asistence.
     
    23:00
    Kobiakov se natlačil před gólmana a snažil se mu udělat kličku, s kterou ale neuspěl. Danilov se dostal k dorážce u druhé tyče, ale brankář se mezitím stačil přesunout.
     
    21:15
    Abramov střílel z bezprostřední blízkosti brankáře, ale minul. Češi jsou nyní pod velkým tlakem.
     
    Začala druhá polovina.
     
    Rusové potvrzují svou roli favorita a po zásluze vedou. Nutno ale dodat, že Češi bojují, seč jim síly stačí. Jednak se k nim ale nepřiklonilo štěstí a jednak Traktor zatím vedle produktivního útoku i výborně brání.
     
    První polovina skončila.
     
    19:45
    Jakub Sysel z kruhu napálil puk před branku, ten se odrazil a Vojtěch Komárek se pokoušel o dorážku. Gólman Traktoru ale vzdoroval a poté už zazněla siréna.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny. Češi se dostávají do útočného pásma sice celkem často, ale moc dlouho tam nepobývají.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 2. Kobiakov, 7. Sokolov (Popov, Kuznetcov), 14. Kuznetcov (Sokolov, Popov), 25. Sokolov, 28. Podkorytov, 37. Abramov, 38. Sokolov - 25. Pšenička


    Traktor Čeljabinsk: Kalyev (Suhachev) - Popov, Lebedinets, Kuznetcov, Sokolov, Abramov, Shokolokhov, Bogush, Shafigulin, Podkorytov, Alekseev, Lavrinenko, Voytsekh, Kobiakov, Skladchikov, Krupenko, Dankov.
    Czech Selects Red: Januš - Němec, Chlouba, Volf, Remias, Janda, Pospíšil, Matějka, Eliáš, Vachal, Jeřábek, Tomanik, Kosina, Piska, Kodytek, Čechora, Pšenička, Sysel, Komárek
    bahis siteleri