Finsko – Švédsko 4:1 (kon.) | Česko – Rusko 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Rusko
Neděle 29.04.2012, 18:00 • KAJOT ARENA, Brno. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:54
    Česko právě vstřelilo branku!

    Neskutečný obrat a dalo by se říci, že nucená pauze českému týmu pomohla. Využívá přesilovku a brněnská hala se otřásá v základech. PETR NEDVĚD dostal nádhernou přihrávku od Plekance, zkušený český veterán se dokázal nejlépe zorientovat na brankovišti a takovým šťouchnutím posílá kotouč za bezmocného Barulina. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    37:37
    Česko právě vstřelilo branku!

    Je vyrovnáno a poměrně z náhodné akce, ale i ta se počítá. U mantinelu dojel kotouč Kašpar, přihrál před bránu, kde puk poskakoval a tak trochu šťastně se odrazil od brusle Novotného a výborně najetý JAKUB PETRUŽALEK překonává střelou nad lapačku Barulina. Tvrdá střela znamená nerozhodný výsledek. Uvidíme, co to provede s ruským týmem, který do těchto chvil byl malinko lepším. Asistence: Jiří Novotný, Lukáš Kašpar.
     
    23:11
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Tak to byla nádherná akce ruského útočníka JEVGENIJE KETOVA, který se dostal s pukem na modrou čáru, rozjel se neuvěřitelnou rychlostí na Kováře, kterého chtěl nejprve ohrozit střelou, jenže zvolil variantu objetí brány, a to se mu také povedlo. Kovář se nestačil přemístit ke své levé tyči a Rusko tak jde do vedení. Vůbec první kloudná akce druhé třetiny nese punc gólová. Asistence: Danis Zaripov.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 38. Petružálek (Novotný, Kašpar), 39. Nedvěd (Plekanec) - 24. Ketov (Zaripov)


    Česko: Kovář (Štěpánek) - Nakládal, Blaťák, Čáslava, Kutlák, Krajíček, Kindl - Frolík, Plekanec (C), Tenkrát - Hemský, Nedvěd, Vondrka - Petružálek, Novotný, Tlustý - Vincour, Koukal, Průcha - Kovář, Kašpar.
    Rusko: Barulin (Birjukov) - Kornějev, Nikulin, Rjasenkij, Nikitin, Denisov, Medvědev, Jemelin, Kalinin - Kuljomin, Těreščenko, Žerděv - Širokov, Svitov, Tarasenko - Zaripov, Šipačev, Ketov - Burdasov, Burmistrov, Kuzněcov.

    Rozhodčí: Laaksonen, Leppäalho (oba FIN) - Gebauer, Lederer (oba CZE)
    bahis siteleri