Slovensko – Bělorusko 5:1 (kon.) | Norsko – Lotyšsko 3:0 (kon.) | Švýcarsko – Francie 2:4 (kon.)
Německo – Dánsko 2:1 (kon.) | Kazachstán – Kanada 0:8 (kon.) | Itálie – Švédsko 0:4 (kon.)
konec
Kazachstán
0:8 (0:1, 0:2, 0:5)
Kanada
Sobota 12.05.2012, 19:15 • Hartwall Arena, Helsinki (FIN) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    Brankostroj Kanady ještě nekončí. Ladd vybojoval kotouč v rohu kluziště, nabídl ho za branku Sharpovi a ten pouze nabil na hůl RYANA NUGENTA-HOPKINSE a útočník Edmontonu měl lehkou pozici - 0:8! Asistence: Patrick Sharp, Andrew Ladd.
     
    45:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    V Kazachstánu by mohli vyhlásit státní smutek. Kanada se opět dostala do útoku a na modré čáře dostal nabito DION PHANEUF, který nekompromisně prostřelil Jeremejeva - 0:7! Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    43:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada si na té kazašské pouti zašla na střelnici a trefila celkem tři růže ze tří. K puku se na modré čáře dostal TEDDY PURCELL, zatáhl ho a prostřelil Kolesnika - 0:6! Asistence: Jamie Benn.
     
    43:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kazachstán se již zjevně sesypal. Eberle se dostal v rohu kluziště a nebál se s ním vjet do hloučku kazašských hráčů před brankou. Vystřelil a puk dorážel JOHN TAVARES - 0:5! Asistence: Jordan Eberle, Kris Russell.
     
    42:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kvalita na straně Kanady jde znát. Puk se do za branku na hůl Getzlafa, který narazil najíždějícímu Perrymu. Útočník Kanady vystřelil na Kolesnika, od kterého se kotouč odrazil EVANDER KANE ho nadvakrát uklidil do sítě - 0:4! Asistence: Corey Perry, Ryan Getzlaf.
     
    37:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jakmile se vrátil Kolesnikov do hřiště a začala přesilová hra Kazachstánu, tak se s ním vydal dopředu Eberle a byl tvrdě sražen. Kotouč ovšem skončil na holi ALEXANDRA BURROWSE, který vyrazil vstříc Kolesnikovi a prudkou střelou vymetl levý růžek kazašské branky - 0:3! Asistence: Jordan Eberle, Duncan Keith.
     
    32:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kazachstánu dochází síly a Kanada to potrestala. Bouwmeester si přihrál s Keithem a puk dostal COREY PERRY, který objel branku a zasunul puk k tyči - 0:2! Asistence: Duncan Keith, Jay Bouwmeester.
     
    15:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nakonec se Kanada dočkala. Krásná spolupráce Kanaďanů. Nejdříve si DION PHANEUF vyměnil kotouč s Bennem a poté hledal Getzlafa, který mu vrátil puk přímo na volej - 0:1! Asistence: Ryan Getzlaf, Jamie Benn.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 16. Phaneuf (Getzlaf, Benn), 33. Perry (Keith, Bouwmeester), 38. Burrows (Eberle, Keith), 43. Kane (Perry, Getzlaf), 44. Tavares (Eberle, Russell), 44. Purcell (Benn), 46. Phaneuf (Getzlaf), 57. Nugent-Hopkins (Sharp, Ladd)


    Kazachstán: Kolesnik (Jeremejev) - Litviněnko, Novopašin, Jakovenko, Troščinskij, Kolesnikov, Korabejnikov, Savčenko, Fadějev - Puškarev, Upper (C), Žajlajov - Rymarev, Krasnoslobodcev, Spiridonov - Romanov, Bumagin, Poliščuk - Voroncov.
    Kanada: Dubnyk (Ward) - Bouwmeester, Keith, Methot, Phaneuf, Quincey, Russell, Murray, Schenn - Skinner, Tavares, Eberle - Getzlaf (C), Perry, Kane - Nugent-Hopkins, Sharp, Ladd - Burrows, Purcell, Benn.

    Rozhodčí: Jeřábek (CZE), Patafie (USA) - Dahmen (SWE), Schulz (GER)
    bahis siteleri