Slovensko – Bělorusko 5:1 (kon.) | Norsko – Lotyšsko 3:0 (kon.) | Švýcarsko – Francie 2:4 (kon.)
Německo – Dánsko 2:1 (kon.) | Kazachstán – Kanada 0:8 (kon.) | Itálie – Švédsko 0:4 (kon.)
konec
Německo
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Dánsko
Sobota 12.05.2012, 16:15 • ERICSSON GLOBE ARENA STOCKHOLM • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:24
    Německo právě vstřelilo branku!

    Und das ist eine Tor! Němci přejeli do útočné třetiny! Reimer nejprve vystřelil na branku, Andersenn puk vyrazil a nikdo z Dánů jej nedokázal odpálit a Reimer opět dorážel, ale ani nyní neuspěl a nakonec kotouč dorazil PHILIP GOGULLA, který rozjásal německé fanoušky! Šok pro Dánsko! Asistence: Reimer a Ullmann
     
    37:10
    Německo právě vstřelilo branku!

    Tak to byla dělovka! Fischer ve středním pásmu parádně sklepl baseballovým způsobem kotouč na THOMASE GREILINGERA, který projel za modrou čáru a dělovkou překonal Andersena! Málem prorval síťku v brance! Asistence: Fischer, Kaufmann.
     
    21:35
    Dánsko právě vstřelilo branku!

    A je tu první branka dnešního zápasu! Němci byli v pásmu, ale přišli o kotouč. Starkov poté rozjel akci 3 na 1, obehrál si obránce a nahrál puk na hůl MORTENA GREENA, který nedal Endrasovi šanci, ten se jen marně natahoval! Asistence: Starkov.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 38. Greilinger (Fischer, Kaufmann), 49. Gogulla (Reimer, Ulllmann) - 22. Green (Starkov)


    Německo: Endras (Kotschnew) - Krueger, Schubert, Reul, N. Goc, Lavalée, Reimer, Ondruschka, Fischer - Hospelt "A", Tripp, Rankel - Kink, Barta "A", Furchner - Ullmann, Schütz, Gogulla - Kaufmann, Greilinger, M. Goc "C"
    Dánsko: Andersen (S. Nielsen) - Larsen, Lassen, Bodkner, D. Nielsen, Jesper Jensen B, Hersby, K. Jensen, Eskesen - Hansen, F. Nielsen "A", Eller - Green "C", Starkov, Hardt - Madsen "A", Jakobsen, Jesper Jensen - Storm, Moller, Poulsen

    Rozhodčí: Vladimír Baluška (SVK), Danny Kurmann - Roger Arm (oba SUI), Ivan Dedioulia (BLR)

    Diváci: 5107
    bahis siteleri