Hibernian – Hearts 1:5 (kon.)
konec
Hibernian FC
1:5 (1:2)
Heart of Midlothian FC
Sobota 19.05.2012, 16:00 • Hampden Park, Glasgow - Co je pro Angličany Wembley, to je pro Skoty Hampden. Skotský národní stadió • Skotský ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    75
    Hearts právě vstřelili branku!

    RUDOLF SKÁCEL může oslavovat druhý zásah v dnešním utkání. Opět u toho byl McPake. Skácel napřáhl ke střele těsně před vápnem a poslal míč přesně mezi nohama McPikae k tyči. Brankář Brown neměl nárok.
     
    50
    Hearts právě vstřelili branku!

    Není, co řešit. Hearts přidávají v krátké době další branku. RYAN MCGOWAN se dostal ve vápně k centrovanému míči a hlavou ho s menšími problémy poslal do sítě.
     
    48
    Hearts právě vstřelili branku!

    DANNY GRAINGER si počkal na pohyb brankáře Browna a pak poslal míč na opačnou stranu, tedy k levé tyči. Suverénně proměněná penalta a opět dvoubrankový náskok pro Hearts.
     
    41
    Hibernian právě vstřelilo branku!

    Tohle Hibs potřebovali. Hibernian zahrával roh, Hearts se sice ubránili a míč se dostal až na středový kruh, jenže pak přišlo rychlé vrácení míče na půli Hearts. Soares z pravé strany posílal pas před bránu a ten prošel se štěstím až k JAMESU MCPAKOVI, z bezprostřední blízkosti pro něj nebyl problém dostat míč do sítě.
     
    27
    Hearts právě vstřelili branku!

    Rudi dává Hearts dvougólový náskok! Black našel na hranici velkého vápna RUDOLFA SKÁCELA, ten si míč zpracoval, otočil se s ním a přesně vypálil k vzdálenější pravé tyči. Míči pomohla k usměrnění nešťastná teč McPakea.
     
    14
    Hearts právě vstřelili branku!

    ...první roh a hned vedoucí gól. Po centru do vápna se rozběhla hlavičkovaná, po které se dostali Hearts ke střele, ta byla zblokována, jenže tak nešťastně, že v podstatě připravila střeleckou pozici DARRENU BARROVI. Ten z bezprostřední blízkosti prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 41. McPake - 14. Barr, 27. Skácel, 48. Grainger (pen.), 50. McGowan, 75. Skácel

    Karty:   18. Kujabi (HIB), 53. Doherty (HIB)   47. Kujabi (HIB)


    Hibernian FC: Brown - Doherty, Hanlon, McPake, Kujabi - Claros (42. Sproule), Soares (76. Francomb), Stevenson, Osbourne - O'Connor (54. Doyle), Griffiths.
    Heart of Midlothian FC: MacDonald - Grainger, Barr, Webster, McGowan - Zaliukas, Santanav(76. Beattie), Black (85. Robinson), Driver (84. Taouil) - Skácel, Elliott.

    Rozhodčí: Craig Thomson

    Diváci: 51041