Česko – Maďarsko 1:2 (kon.) | Rakousko – Ukrajina 3:2 (kon.) | Itálie – Rusko 0:3 (kon.)
konec
Česko
1:2 (1:1)
Maďarsko
Pátek 01.06.2012, 19:00 • Praha - Letná • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    To je tedy pro dnešní večer vše, z pražské Letné se loučím a u dalších přenosů na serveru onlajny.com se budu těšit na počtenou. Třeba již zítra z města pod Špilberkem. Pěkný den a vydařený víkend. (21:04:24)
     
    Držení míče 79%, sedm střel na bránu, ale nebylo to nic platné. Maďarům stačilo vypálil jen čtyřikrát. I rohy byly v české režii, konkrétně 6:1. Nic platné, prohráváme 2:1. Není to však žádná tragédie, za týden se odehraje daleko podstatnější duel, a to proti Rusku.
     
    Je tu konec zápasu, ve kterém český výběr prohrál s Maďarskem 1:2. Výsledku by asi slušela víc remíza, ale díky nepozornosti naší obrany dokázal využít svou šanci Gyurcsó. Možná trochu překvapivý výsledek, ale hosté nepodali vůbec špatný výkon a našemu mužstvu dělal jejich dobrý pohyb a práce v obraně velké problémy. Generálka před Eurem nám tedy nevyšla dle našich představ. Stále je co zlepšovat, i když jsme měli územní převahu, nebylo to nic platné.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žádný tlak z naší strany nepřichází, je zřejmě hotovo.
     
    90
    Zřejmě poslední střídání u hostů. Odešel asi nejlepší hráč zápasu Dzsudzsak, poslední vteřinky si užije Debreceni.
     
    90
    Český tým má na vyrovnání poslední tři minuty, které se nastavují nad rámec druhého poločasu.
     
    88
    Maďarsko právě vstřelilo branku!

    ...konkrétně ADAM GYURCSÓ byl zcela sám za naší obranou, která vůbec maďarského hráče nepohlídala. Obrovská hrubice znamená, že v tomto zápase pravděpodobně prohrajeme. Gyurcszó trefil míč čistě na zadní tyč a Petr Čech může lovit kulatý nesmysl ze své brány. Tak to je šok nejen pro naše hráče, ale i diváky. Z vůbec první šance ve druhém poločase se hosté dočkali vedoucího gólu.
     
    88
    Limberského centr posbíral s naprostým klidem a přehledem Bogdán. Následně maďarský gólman poslal do brejku své spoluhráče...
     
    88
    Zatím to tak nevypadá. Maďaři brání v deseti lidech a pouze odkopávají.
     
    85
    Ve druhém poločase jsme neměli nějakou gólovou šanci, možná šance Hubníka by se dala vyjmenovat, ale to je proti Maďarsku proklatě málo. Soupeř se nikam nehnal a na Čecha nevystřelil, soustředil se bránění přijatelného výsledu. Máme před sebou posledních pět, sedm minut, tak uvidíme, zda se ještě nějakého gólu dočkáme.
     
    83
    Potřetí střídá kouč Egenvári. Ze hry stáhl Vanczáka, který z toho zápasu nejspíš nezapomene na Pilaře, na deset minut přichází na zelený pažit Halmosi.
     
    80
    Dohráno má také Jiráček, zbytek zápasu dohraje Tomáš Hübschman.
     
    79
    Jablonecký střelec David Lafata v minulém zápase vstřelil branku na 2:1, podaří se mu to i tentokrát? Každopádně je nejlepší střelec Gambrinus ligy na hřišti, z něj odešel Plašil.
     
    78
    Pražskou Letnou obíhá mexická vlna. Fanoušci si zápas užívají alespoň v hledišti.
     
    76
    Pilař je nepolapitelný, proto ho kolikrát musel Vanczák zastavil nedovoleně. V předchozích případech mu to vycházelo bez napomínání, nyní už to neplatí.
     
    75
    Dobrá práce Hubníka ve vápně. Český bojovník vybojoval míč pro Pilaře, ten pálí nad bránu.
     
    73
    Na karty máme vyrovnáno, stejně jako na skóre. Václav Pilař fauloval Gyurcsa a Probert ho potrestal žlutou kartou.
     
    73
    Plzeňská enkláva v tomto zápase nebere konce. Dohrál Jan Rezek, jeho místo vzal na svá bedra František Rajtoral.
     
    73
    ...jenže se mu provedení příliš nepovedlo a Bogdán neměl starosti.

    Roman Zajíček

    Branky: 24. Kadlec (pen.) - 8. Dzsudzsak, 88. Gyurcsó

    Karty:   73. Pilař (CZE) - 11. Korcsmár (HUN), 76. Vanczák (HUN)


    Česko: Čech - Gebre Selassie, Sivok (46. Hubník), Kadlec, Limberský - Rezek (73. Rajtoral), Plašil (79. Lafata), Kolář (61. Darida), Jiráček (80. Hübschman), Pilař - Baroš (61. Pekhart). Trenér: Michal Bílek.
    Maďarsko: Bogdán - Korcsmár, Juhász (39. Mészáros), Vanczák (83. Halmosi), Laczkó - Koltai (65. Gyurcsó), Dzsudzsák (90. Debreceni), Varga, Pintér - Szakály, Szalai. Trenér: Sándor Egenvári.

    Rozhodčí: Probert - Burt, Collin (ENG)

    Diváci: 17 102
    bahis siteleri