Bystrc – Napajedla 3:1 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
3:1 (1:1)
FS Napajedla
Neděle 03.06.2012, 16:30 • Dosta Bystrc - Kniničky • Divize skupina D
     
    84
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Krásná akce domácího VÍTA KRATOCHVÍLA, který obešel dva obránce, dostal se až před brankáře, kterému udělal takřka hokejový blafák a zakončil pohodlně do prázdné brány. Velice pohledná akce Dosty, která potvrzuje své vedení a s největší pravděpodobností si připíše tři body.
     
    83
    Poslední výměna hráčů v podání Bystrce. Odešel asi nejlepší hráč duelu Stanislav Klusák, na zelený pažit vstupuje Lukáš Jiříkovský.
     
    77
    Střídání u obou mužstev. Nejprve odešel Bárta a přišel zkušený obránce Janíček, u hostů je na place Žáček, dohrál Roman Huťka.
     
    75
    Střídá domácí duo trenérů. Odešel Vojtěch Dolina, jeho místo zaujal Filip Těžký, který má pouze sedmnáct let, respektive zítra bude slavit osmnáctku.
     
    51
    Bystrc právě vstřelila branku!

    STANISLAV KLUSÁK ji bezpečně proměnil, míč umístil na druhou stranu, kam putoval brankář. Domácí tak jdou do vedení. Do druhého poločasu nastoupila Dosta jako pokropená živou vodou.
     
    51
    Ve vápně zahrál jeden z hostujících hráčů rukou a domácí budou kopat pokutový kop.
     
    46
    Hostující trenér do druhého poločasu udělal jednu změnu. Odešel Večeřa, přišel Kleiber.
     
    45
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno, domácí se dočkali. VÍT KRATOCHVÍL zachytil centr Klusáka a drobnou teč Bárty, sám před bránou pak hlavičkoval přesně do sítě. Krajča se natahoval po míči marně. Bystrc stihla vyrovnat přesně v závěru poločasu.
     
    35
    Obrovská šance Bystrce, kterou neproměnil Bárta. Toho dostal k zakončení Dolina. Bystrcký útočník vypálil poměrně slabě a brankář navíc konečky prstů vyráží na roh.
     
    12
    Napajedla právě vstřelily branku!

    Hosté se dostali do vedení hned ze své první šance. Dufka se uvolnil přes dva hráče Bystrce, jeden z obránců Dosty tečoval smolně míč na DAVIDA KUČERU a ten následně dopravil míč bez problémů do sítě. Domácí reklamovali ofsajd, ale marně.

    Roman Zajíček

    Branky: 45. Kratochvíl, 51. Klusák (pen.), 84. Kratochvíl - 12. Kučera


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Kukleta - Fousek, Smékal, Jirásek (K), Šíma, Křivánek, Břežný, Dolina (75. Těžký), Kratochvíl, Klusák (83.Jiříkovský), Bárta (77. Janíček).
    FS Napajedla: Krajča (K) - Zavadil, Semela, Huťka R. (77. Žáček), Sklenář, Dufka, Huťka M., Kučera, Vrága, Bejtkovský, Večeřa (46. Kleiber).

    Rozhodčí: Mikula - Hanák, Kolář

    Diváci: 246
    bahis siteleri