Brazílie – Mexiko 0:2 (kon.) | Španělsko – Čína 1:0 (kon.)
konec
Španělsko
1:0 (0:0)
Čína
Neděle 03.06.2012, 22:00 • Estadio Olímpico de La Cartuja • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše, u dalšího on-line přenosu brzy nashledanou. Příjemný zbytek večera a dobrou noc. (00:19:00)
     
    Španělsko doslova a dopísmene vyválčilo těsně vítězství. Hosté můžou být spokojeni, soupeře před blížícím se EURO 2012 určitě prověřili se vší parádou a za svůj výkon se proti mistrům světa a Evropy rozhodně nemusí stydět. Ti měli velké problémy, aby pevnou obranu Číny prolomili. Jedinou branku nakonec zařídil šest minut před koncem David Silva.
     
    85
    Zřejmě poslední střídání hostů, za Shenga nastupuje Liu.
     
    74
    Střídání Číny, v záloze nahradí Haie hráč Šandongu Luneng a zatím mladičky Zheng Zheng.
     
    70
    Střídání Číny, Xuriho nahradí Lü Peng.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rados Maty je předčasná. Sice vsítil druhou branku utkání, ale z ofsajdové pozice. A asistent to moc dobře viděl, takže neváhal zamávat praporkem.
     
    90+1
    Už jen jedna minuta přes čas se bude hrát.
     
    90
    Do morku kosti, takhle hraje Čína! Mata dostával přihrávku před Chenga, Španěl byl by úplně sám, kdyby mu ve skluzu nezabránil skvělým zákrokem Xiang.
     
    89
    Tohle už si Španělsko pohlídá. Čína se sice snaží útočit a je to vidět, ale zřejmě již nenalezne recept na mistry světa. Španělsko je totiž také nejlepší na světě v držení míče.
     
    87
    Čína přece jenom ještě jednou střídá. Ze hry jde útočník Lin, do hry Yu Dabao.
     
    86
    Torres se ocitl nebezpečně před brankou Chenga. akonec se k odraženému balónu dostával Mata, toho ale čistě tělem odstavil jeden z čínských obránců.
     
    84
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak se Španělé přece jenom dočkali. Vše zařídil Iniesta, který se neohroženě vrhnul do vápna, v pravý moment přihrál pod sebe na DAVIDA SILVU, který měl více než snadnou práci trefit prázdnou branku.
     
    83
    Silva byl u zadní tyčky úplně volný. Jenže v koncovce se mu prostě dnes nedaří. Hlavou zamířil trestuhodně jen nad bránu.
     
    82
    Španělsko zahrálo rohový kop nakrátko. Iniesta opět zamotal hlavy všem Číňanům, z blízkosti tvrdě vypálil, ale na brilantního Chenga v bráně si ani on nepřišel.
     
    81
    Torres se řítil úplně sám na Chenga! Ale na poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu Xiaoting. Skluzem vjel pod nohy španělského forvarda a skvěle ho zastavil.
     
    80
    Čína měla k dispozici standardku. Bek Xiang volil střelu po zemi, Valdés jí ale v pohodě lapil do své moci.
     
    79
    A žlutá karta také na straně Španělska, obdržel jí Torres za faul na Jingadaa.
     
    77
    Španělsko a jeho další velká šance. Cheng ale drží svůj tým nad vodou. Silva se ocitl po kolmici Alby přímo před ním, trefil však následně pouze jeho nohy.
     
    78
    Silva znovu selhal v koncovce. Torres mu poslal nadýchaný centr do vápna, jenže on šancí pohrdl a hlavou zamířil jen mimo.

    Viktor Sandev

    Branky: 84. Silva

    Karty:   79. Torres (ESP) - 59. Xuri (CHI), 75. Lü Peng (CHI)


    Španělsko: Casillas (46. Valdés) - Arbeloa, Albiol, Ramos (56. Piqué), Alba - Xavi (46. Navas), Busquets (46. Iniesta), Xabi Alonso - Cazorla (68. Mata), Negredo (46. Torres), Silva
    Čína: Cheng - Linpeng, Xiaoting, Z. Peng, Xiang - Xuri (70. Lü Peng), Sheng (85. Jianye Liu) - Junmin (60. Xiaolong), Zhi (67. Liu Jian), Hai (74. Zheng) - Lin (87. Yu Dabao)

    Rozhodčí: Bas Nijhuis (NED)
    bahis siteleri