Polsko – Řecko 1:1 (kon.) | Rusko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Polsko
1:1 (1:0)
Řecko
Pátek 08.06.2012, 18:00 • Národní stadion, Varšava. (kapacita: 58 000 diváků). • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    51
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, tým z jihu Evropy i v deseti hráčích udeřil! Prosadil se střídající DIMITRIS SALPINGIDIS. Hlavičku Gekase ještě domácí brankář zneškodnil, ale na dorážku Salpingidise již nestačil – 1:1.
     
    17
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát se již ROBERT LEWANDOVSKI nemýlil, tribuny bouří. Poláci jdou v sedmnácté minutě zápasu do vedení. Třiadvacetiletý útočník usměrnil vysoký centr svoji hlavou do sítě, Chalkias neměl šanci – 1:0.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Lukáš Šonský

    Branky: 17. Lewandowski - 51. Salpingidis

    Karty:   35. Papastathopulos (GRE), 45+1. Holebas (GRE), 54. Karagunis (GRE)   69. Szczesny (POL) - 44. Papastathopulos (GRE)


    Polsko: Szczesny – Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch – Blaszczykowski (C), Murawski, Obraniak, Polaňski, Rybus (70. Tyton) – Lewandowski.
    Řecko: Chalkias – Torosidis, Papastathopulos, A. Papadopulos (36. K. Papadopulos), Holebas – Maniatis, Katsuranis, Karagunis (C) – Ninis (46. Salpingidis), Gekas (68. Fortunis), Samaras.

    Rozhodčí: Carballo – Fernández, Jiménez (všichni Španělsko).
    bahis siteleri