Švédsko – Finsko 3:0 (kon.)
konec
Švédsko
3:0 (2:0)
Finsko
Středa 13.06.2012, 18:00 • Guldfageln Arena - Kalmar • Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    74
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Je hotovo. MIKAEL ISHAK opět ukázal své kvality v koncovce a naprosto s přehledem překonal Salhgrena. Ten se sice po prudkém míči natahoval, ale nebyla šance na něj dosáhnout.
     
    25
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A je tu druhá branka. Finové tedy v rychlém sledu inkasují druhý úder. Podíl na tomto gólu má Johnsson, který odkopával od své brány, míč se odrazil od smolaře okamžiku Lahtiho k nikým neatakovanému MERVANU CELIKOVI, který nádherně po vzoru Karla Poborského přeloboval vyběhnuvšího gólmana Salhgrena.
     
    21
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Je tu úvodní gól zápasu. Hostující gólman se nedohodl při vyběhnutí s obráncem Forsellem a MIKAEL ISHAK toho dokázal využít. Šikovně přečetl celou situaci, doběhl volný míč a přehodil ležícího obránce a brankáře, kteří se navíc srazili, když se snažili celou akci ještě zachránit. Nepodařilo se. Favorit jde do vedení.

    Roman Zajíček

    Branky: 21. Ishak, 25. Celik, 74. Ishak

    Karty:   27. Mäntylä (FIN)


    Švédsko: Johnsson - Albornoz (61. Krafth), Jansson, Sadiku, Demir (K) - Hamad, Johansson, Adjarevič (82. Claesson), Hiljemark - Ishak, Celik (72. Jöhnson) Trenér: Hakan Ericson.
    Finsko: Salhgren - Mäntylä (K), Schüller, Forsell, Lähde - Toivomäki (60. Uronen), Rannarkari (77. Väyrynen), Pahjanpalo, Lahti - Riski (72. Dalla Valle), Pennanen. Trenér: Mika Laurikainen.

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka - Ondřej Pelikán, Emanuel Marek (všichni CZE).
    bahis siteleri