Chorvatsko – Španělsko 0:1 (kon.) | Itálie – Irsko 2:0 (kon.)
konec
Itálie
2:0 (1:0)
Irsko
Pondělí 18.06.2012, 20:45 • Městský stadion, Poznaň - Stadion Miejski, jak se správně polsky nazývá, byl postaven v roce 2010 s • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    86
    Poslední střídání Irů. Ze hry odchází Keane a místo něj do hry přijde Simon Cox.
     
    76
    Střídají i Irové. Zápas i turnaj skončil pro Doyla a poslední minuty a atmosféru EURA si půjde užít Walters.
     
    75
    Ještě předtím však střídají naposled Italové. Ze hry odchází Di Natale a přichází Balotelli, který je oceněn pískotem a bučením publika, oblíbenec davů to opravdu není.
     
    65
    Předtím však ještě irské střídání. Do hry přichází Long a nahrazuje McGeadyho, který končí účinkování na tomto turnaji, na nějž zrovna v lásce vzpomínat nebude.
     
    63
    Druhé střídání Italů. Do hry přijde fotbalista Boloně Diamanti a vystřídá Antonia Cassano, který je autorem zatím jediného gólu zápasu.
     
    57
    Tak nakonec bude muset italský stoper vystřídat. Chielliniho tak nahrazuje na trávníku Bonucci.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 35. Cassano, 90. Balotelli

    Karty:   28. Balzaretti (ITA), 71. De Rossi (ITA), 73. Buffon (ITA) - 37. Andrews (IRL), 39. O'Shea (IRL), 84. St. Ledger (IRL)   89. Andrews (IRL)


    Itálie: Buffon (C) - Abate, Barzagli, Chiellini (57. Bonucci), Balzaretti - Pirlo - Marchisio, Motta, De Rossi - Di Natale (75. Balotelli), Cassano (63. Diamanti). Trenér: Cesare Prandelli.
    Irsko: Given - O'Shea, Dunne, St. Ledger, Ward - McGeady (65. Long), Whelan, Andrews, Duff (C) - Keane (86. Keane), Doyle (76. Walters). Trenér: Giovanni Trappatoni.

    Rozhodčí: Cüneyt Cakır - Bahattin Duran, Tarik Ongun (všichni TUR) - Viktor Švecov (UKR)
    bahis siteleri