Německo – Řecko 4:2 (kon.)
konec
Německo
4:2 (1:0)
Řecko
Pátek 22.06.2012, 20:45 • Arena Gdansk, Gdansk (POL • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    89
    Řecko právě vstřelilo branku!
    DIMITRIS SALPINGIDIS kosmeticky upravuje skóre na 4:2. SALPINGIDIS zahrával pokutový kop, který bez problémů proměnil.
     
    74
    Německo právě vstřelilo branku!
    MARCO REUS zvyšuje skóre na 4:1. Odražený míč se dostal přesně do těch míst, kde se REUS nacházel. Napřáhl svoji kopačku a od břevna dopravil míč do branky.
     
    68
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci nabízenou standardní situaci dokázali využít. Na centrovaný míč do pokutového území si výborně vyskočil MIROSLAV KLOSE, který dopravil míč do branky hlavou.
     
    61
    Německo právě vstřelilo branku!
    SAMIR KHEDIRA si naběhl do pokutového území, odkud vystřelil z první a dopravil míč do sítě. Sifakis neměl šanci míč chytit.
     
    55
    Řecko právě vstřelilo branku!
    GEORGIOS SAMARAS srovnává skóre na 1:1! Obrovskou zásluhu na gólu měl Salpingidis, který se dokázal na pravé straně uvolnit a poslat přesnou přihrávku na SAMARASE, který z besprostřední blízkosti překonal Neuera.
     
    39
    Německo právě vstřelilo branku!
    PHILIPP LAHM posílá svůj tým do vedení. LAHM dostal výbornou přihrávku, zpracoval si míč a zakončil. Jeho střela na zadní tyč byla brilantní, Sifakis si na míč sice sáhl, ale brance nedokázal zabránit.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Lucie Rapantová

    Branky: 39. Lahm, 61. Khedira, 68. Klose, 74. Reus - 55. Samaras, 89. Salpingidis (pen.)

    Karty:   14. Samaras (GRE), 75. Papastathopulos (GRE)


    Německo: Neuer - Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm - Reus (79. Götze), Schweinsteiger, Özil, Khedira, Schürrle (67. Müller) - Klose (79. Gomez)
    Řecko: Sifakis - Torosidis, Papadopulos, Papastathopulos, Tzavelas (46. Fotakis) - Ninis (46. Gekas), Makos (71. Liberopoulos), Katsuranis, Maniatis, Samaras - Salpingidis

    Rozhodčí: Damir Skomina (SVN) - Primož Arhar (SVN), Matej Žunič (SVN)
    bahis siteleri