Egypt – Nový Zéland 1:1 (kon.) | Mexiko – Gabon 2:0 (kon.) | Brazílie – Bělorusko 3:1 (kon.)
Japonsko – Maroko 1:0 (kon.) | Senegal – Uruguay 2:0 (kon.) | Jižní Korea – Švýcarsko 2:1 (kon.)
Španělsko – Honduras 0:1 (kon.) | V. Británie – SAE 3:1 (kon.)
konec
Japonsko
1:0 (0:0)
Maroko
Neděle 29.07.2012, 18:00Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    90+1
    Tak ještě dostal žlutou kartu Noussir, který před rozehráním přímáku fauloval jednoho z Japonců na vápně.
     
    90+2
    Tak to byl infarkt! Gonda nejprve chytil do rukavic centr a vykopl. Maroko balon sebralo a mířilo rychle kupředu. Labyad se ve velkém vápně ocitl s míčem sám, měl dost času na to, aby si připravil zakončení, ale pod nohy mu vběhl Gonda a podržel Japonce!
     
    90
    Taktické střídání odchází jeden z hrdinů Kiyotake a na hřiště vbíhá Sugimoto.
     
    88
    Maročané střídají. Ze hřiště odchází kapitán Fettouhi. Na trávě je nyní El Hassanoui. Maroko bude zahrávat přímý kop.
     
    85
    Japonsko právě vstřelilo branku!

    KENSUKE NAGAI konečně prolomil střeleckou smůlu Japonců a překonává Amsifa. Maročané rychle rozehráli balon na polovinu Japonska, kde jej sebrala tamní obranná četa, poslala jej za polovinu, kde jej přiťukl jeden z Japonců na Nagaie, který přehodil vybíhajícího Amsifa i sprintujícího obránce Abarhouna!
     
    79
    Další tutovka Japonců! Yamaguchi dostal nádherný balon patičkou za obranu, naběhl si na něj, zpracoval si ho a dělovou ránou obstřelil Amsifa, ale o milimetry minul i jeho levou tyč! Další 100% šance! Aby to Japonsko nemrzelo!
     
    78
    Tak nyní se střídá. Poté, co Otsu ztratil balon, který mu utekl do autu se odebral na střídačku a nahradil jej Saito.
     
    72
    První střídání má na svědomí tým Maroka. A hned dvojité. Ze hřiště odešel aktivní Amrabat a nastoupil Najah. Současně odchází Bidaoui a na trávník vbíhá El Kaddouri.
     
    71
    A málem další gól! Kiyotake rozehrával balon z rohového prostoru, míč na přední tyči našel hlavu kapitána Yoshidy, který míč trefil čistě hlavou a ten se snad otřel o břevno a skončil nad bránou!!
     
    71
    Japonci jsou nebezpeční! Ocu se dostal za vápnem ke střele, kterou šla po zemi a Amsif po ní fantasticky skočil a míč vyrazil těsně vedle tyče. Roh. Ale poté si pěkně od plic zanadával. Tohle by se stávat nemělo. Ocu měl dost prostoru!
     
    63
    Agilní Kiyotake měl na kopačce vedoucí branku! Dostal míč na pravý roh velkého vápna, udělal si kličku obránci, popotáhl balon ke středu velké bedny a tvrdě vypálil, Amsif plachtil vzduchem marně, ale balon naštěstí pro něj trefil břevno, odrazil se na čáru a od ní ven. Tohle už si gólman Maroka pohlídal!!!
     
    59
    Amrabat se dostal do šance, na vápně si potáhl balon a vypálil. jeho krásná střela se snesl půl metru vedle pravé Gondovy šibenice!
     
    55
    Maročané zahrávali roh. Labyad jej poslal na penaltu, kde se do něj opřel jeden z jeho spoluhráčů a napral balon vší silou, ale trefil jen střed brány, kde stál gólman Gonda!
     
    29
    Balon jim byl odebrán a Amrabat se hnal s míčem dopředu. Ovšem balon mu byl odebrán a vše uhasil faulem Fettouhi. ten za svůj počin dostal žlutou kartu.
     
    18
    Roh pro Maroko skončil pěknou mlenicí! Kharja centroval a Amrabat se nakonec dostal k dorážce a mířil do odkryté klece, ale trefil jen sedícího Gondu! Možná, že trefil i kopačku obránce před sebou! Každopádně jsme zde měli málem branku!

    Richard Wagner

    Branky: 85. Nagai

    Karty:   29. Fettouhi (MRK), 90+1. Noussir (MRK)


    Japonsko: Gonda - Tokunaga, Jošida "C", Sakai, Suzuki - Ohgihara, Higaši, Jamaguči, Kijotake - Nagai, Ocu (náhradníci: Ando - Sakai, Jamamura, Muramacu, Usami, Sugimoto, Saito)
    Maroko: Amsif - Noussir, Abarhoun, El Kaoutari, Jebbour - Fettouhi "C", Barrada, Kharja - Labyad, Amrabat, Bidaoui (náhradníci: Bounou - Feddal, Bergdich, Najah, El Kaddouri, Frikeche, El Hassanoui)

    Rozhodčí: Svein Oddvar Moen - Kim Haglund, Frank Andas (vš. NOR)
    bahis siteleri