Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.) | Barys – Sparta 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 4:3 (kon.)
Liberec – Lev 2:3 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:5 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Hr. Králové 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 02.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Kometa tak pozápasové samostatné nájezdy vyhrává 2:1. (19:48:51)
     
    Tomáš Svoboda zkušeně zavěšuje! Nádherný bekhendový blafák.
     
    A Martin Ondráček odpovídá! Bekhendový blafák slaví úspěch.
     
    Jakub Svoboda střelou pod lapačku dává první gól.
     
    59:13
    Malec od modré našel v levém kruhu Tomáše Svobodu, který vypálil přesnou a tvrdou střelu. Suchan fantasticky zakročil lapačkou!
     
    58:31
    Jakub Svoboda zpoza branky namazal ke střele Jurákovi, který už se málem radoval z gólu. Suchan výborně zakročil lapačkou.
     
    58:10
    Hosté to zkoušejí bez brankáře.
     
    58:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:10
    Zbytečný faul Romana Vondráčka (HBR) na polovině hřiště. Provinil se podražením.
     
    54:52
    Velké zmatky před Suchanem. Valach nadvakrát z bezprostřední blízkosti nedotlačil kotouč za branku.
     
    53:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned další akce ale končí kontaktním gólem Brna! Jan Hruška v rohu vyšťoural kotouč pro MARTINA DOČEKALA, jenž se tak zjevil sám před Suchanem. Domácí gólman se snažil do střely položit, jenže Dočekal volil mazaný přízemní pokus, čímž padajícímu Suchanovi nedal šanci: Asistence: Jan Hruška.
     
    48:22
    Tomáš Svoboda (KOM) dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    44:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují po krásném sólu MIROSLAVA HOLCE. Brněnský rychlík vybojoval ve středním pásmu kotouč a rozjel se sám na Suchana. Ukázková klička do forhendu skončila krásným gólem. Bez asistence.
     
    43:41
    Síly na ledě se srovnají. Protivný (HBR) inkasuje trest za hákování.
     
    43:27
    Ale ne na dlouho. Vlastimil Bilčík totiž putuje za katr za nedovolené bránění.
     
    41:20
    Tomáš Vondráček mohl zaznamenat snížení. Na modré se ujal kotouče a chtěl se řítit sám na branku, jenže právě útočné čáře nezvládl otočku a upadl.
     
    40:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Naprosto ukázkovou akci představili Vondráček-Knotek-ENDÁL. Knotek nejprve na modré přenechal Vondráčkovi, ten vyjel k mantinelu, přihrál do mezikruží, kde se zápěstí střelou do růžku prezentoval dnes již třígólový LUKÁŠ ENDÁL! Asistence: Jan Knotek, Roman Vondráček.
     
    39:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové jdou opět do dvoubrankového vedení. LUKÁŠ ENDÁL u mantinelu nabral rychlost, skvěle se proháčkoval až před Trvaje a nekompromisním pokusem do vzdálenějšího horního rohu skóruje. Asistence: Martin Ondráček, Roman Vondráček.
     
    36:18
    Meidl byl holí zasažen do obličeje, za což si jede Martin Dočekal (KOM) odpykat dvě minuty.
     
    32:25
    Po střele Milana Hrušky od modré se před Suchanem utvořil chumel hráčů a hodně nepřehledná situace. Puk nakonec končí ve středním pásmu, ale zblízka mohl dorážet takřka kdokoliv z hráčů v modrobílých dresech.
     
    30:10
    Radim Ostrčil (HBR) dostává dvě minuty za nedovolené brání a k tomu ještě desetiminutový osobní trest.
     
    27:14
    Útok Komety přerušuje hvizd rozhodčího. Faulem se totiž provinil Tomáš Malec (KOM). Dvě minuty za krosček.
     
    25:21
    Rytnauer za brankou vybojoval kotouč, předložil jej před Trvajem číhajícímu Ondráčkovi, který z první napálil jen do dobře postaveného gólmana.
     
    21:47
    Další pokus, tentokrát hodně nebezpečný! Ondráček z rohu namazal Kostourkovi, který před brankou jen tak do přihrávky vložil hokejku a málem srazil puk do branky. Trvaj se ovšem zaskvěl skvělým zákrokem betonem.
     
    17:52
    Ondřej Dlapa (KOM) hrál s nedovolenou výstrojí. Vyfasoval za to dvě minuty.
     
    15:06
    Možnost pro Kometu srovnat krok. Třetina (HBR) vyloučen za vysokou hůl.
     
    12:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    S góly se roztrhl pytel. Tentokrát jsou to hosté, kdo se raduje. Z nevýrazné akce se z gólu raduje TOMÁŠ VONDRÁČEK. Z pravého kruhu totiž hledal své spoluhráče na druhé straně, ale jeden z obránců Rebelů mu puk srazil zpět na hokejku, načež Vondráček využil skuliny u tyče a snižuje na 1:2. Bez asistence.
     
    11:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme tu druhou rychlou branku! Jan Pavlík z vlastního pásma našel na modré VÁCLAVA MEIDLA, jenž jel úplně sám na brněnského gólmana. Nic nevymýšlel a střelou pod vyrážku skóruje. Asistence: Jan Pavlík.
     
    11:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ENDÁL v akci podruhé a nyní už úspěšně! Ve středním pásmu mu puk posunul Roman Vondráček, čímž ho nastartoval k úniku. Endál byl sice tísněn obráncem, ale před Trvajem udělal kličku do forhendu a dává gól. Asistence: Václav Meidl.
     
    07:15
    Ovšem nyní Jan Soldán zabránil jasnému gólu! Juraj Valach dostal před odkrytou branku luxusní nahrávku, okamžitě vypálil, přesto z toho gól není. Za ležícího Suchana totiž zaskočil právě Soldán, rybičkou skočil do brankoviště a sklízí okamžitě zasloužené ovace.
     
    05:15
    Kostourek vyjel od modré čáry do mezikruží, našel výborně u tyče postaveného Rytnauera, který to zkusil z první. Proti střele z úhlu výborně vyjel Trvaj a v pozici ležmo nebezpečný pokus likviduje.
     
    04:52
    Jakub Koreis (KOM) dostává dvě minuty za napadení.
     
    03:55
    Tomáš Svoboda z pravého kruhu hledal svého jmenovce Jakuba Svobodu. Tomu přihrávka tolik nesedla, a proto zacílil jen do padajícího Suchana.
     
    00:58
    Na druhé straně unikal Jakub Koreis. Chtěl ještě nahrával těsně před brankou ke druhé tyči, ale Suchan se roztáhl v brankovišti a přihrávce zabraňuje.
     
    Před startem utkání probíhá ještě gratulace bývalému vynikajícímu útočníkovi a rodákovi z Havlíčkova Brodu Jaroslavu Holíku. Zítra slaví životní jubileum - 70 let.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 12. Endál (Vondráček), 12. Meidl (Pavlík), 40. Endál (Ondráček, R. Vondráček), 41. Endál (Vondráček, Knotek) - 13. Vondráček, 45. Holec, 53. Dočekal (Hruška)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Knesl, Morava "C", Soldán, Protivný, Jelínek, Blažek, Pavlík, Ostrčil - Třetina, Polodna "A", Knotek, R. Vondráček "A", Endál, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, Kostourek
    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) - Dlapa, Kadela, Valach, Švrček, Bilčík, Malec, Krejčiřík - Jurák, Křivohlávek, Holec, T. Vondráček, Zohorna, T. Svoboda "C", Káňa, Koreis, J. Hruška, J. Svoboda, M. Hruška, Divíšek "A", Dočekal

    Rozhodčí: Homola - Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri