Jihlava – Hr. Králové 7:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:1 (1:0, 3:1, 3:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 03.08.2012, 11:30Zápasy mládeže
Partner:
     
    Z jihlavského Horáckého stadionu se s Vámi loučíme a těšíme se zase někdy na počtenou, třeba hned večer, kdy se poprvé v letošní sezoně představí A-tým Dukly a to rovnou proti tak atraktivnímu soupeři, jakým výběr Francie bezpochyby je. (13:21:47)
     
    Přibližně do půlky zápasu jsme viděli poměrně vyrovnaný zápas, kdy každý, jak se říká, chvilku tahal pilku. Druhá polovina však patřila domácím, kteří se nakonec prosadili celkem sedmkrát.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:08
    Zápas se dohrává v klidnějším tempu, výsledek už je neměnný.
     
    57:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    DOMINIK KITTLER parádně trefil klec z velmi ostrého úhlu! Překvapený Hodek už mohl jen bezmocně přihlížet. Asistence: Vladimír Port
     
    57:09
    Jihlavští si nyní mohou dovolit více riskovat, a tak zkoušejí různé střelecké kombinace.
     
    55:58
    Hradecký Dvořák už nestačil dobruslit ujíždějící puk, odpískáno je tedy zakázané uvolnění a rozehrávat se bude před Veselým.
     
    54:23
    Obrovskou šanci na snížení měl Šeda! Vacek na chvíli ztratil koncentraci a puk se pohyboval kousek před brankovou čárou. Domácí gólman se naštěstí rychle probral a přijíždějícímu Šedovi puk vypíchl.
     
    53:30
    Vacek skryl střelu Klusta do výstroje a s ledovým klidem čekal, až spoluhráči "odklidí" dorážející Hradecké.
     
    53:12
    Tohle by soupeři mohlo pomoci. Na trestnou lavici si přisedl Jaroslav Hotař (JIH) kvůli podražení.
     
    52:34
    Hradec je během přesilovky neustále u puku, dokonce si vypracoval několik příležitostí, ze kterých by něco mohlo být. Bohužel to vždy skončilo nepřesným zakončením.
     
    51:53
    Dukla poprvé bude hrát ve čtyřech. Tomáš Kochánek (JIH) si na dvě minuty odpočina za hákování.
     
    50:43
    Abychom Hradec neustále nekrizitovali, nyní je nutné ocenit snahu Tvrdíka, který se sám dostal až před Vacka. Ten ho však výborně vybruslil a nedal puku mezi sraženými betony prostor pro zakončení.
     
    49:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Toto už pro Hradec vůbec nevypadá dobře. Nejen, že se před domácí bránu dostane asi tak často, jako workoholik na dovolenou, ale domácí přidávají další branku, tentokrát v podání dua Simon Beran a DANIEL SALÁT. Asistence: Beran
     
    47:46
    Jiří Bambula se protlačil až k pravému rohu hradecké branky a měl v úmysl zvednout kotouč do výšky a zavěsit. To se mu však příliš nepodařilo, přesto je však nutné ocenit jeho řešení.
     
    46:35
    Ze strany hostů je nyní hokej poněkud urputný, nedaří se jim dostat se z vlastního pásma, a tak jen vyhazují puky k červené čáře.
     
    44:36
    Sám na Veselého vyrazil Kochánek, hradecký gólman však vyráží levým ramenem.
     
    42:32
    Také Hradec si připisuje šanci, Vacek si však s vyrážečkou tyká, a tak je rozdíl mezi týmy stále propastný.
     
    41:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přes změť hradeckých těl protlačil puk až za brankovou čáru DANIEL SALÁT! Bez asistence.

    Diana Váňová

    Branky a nahrávky: 12. Dvořák (Port, Beran), 32. Hotař (Anděl), 37. Hotař (Bambula), 39. Bambula (Hotař), 42. Salát, 50. Salát (Beran), 58. Kittler (Port) - 36. Drašnar


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Košař, Mandát, Port, Žůček, Půža, Kochánek - Salát, Severa, Jícha, Anděl, Beran, Mahút, Dvořák, Vykouk, Bambula, Indruch, Hotař, Kittler.
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Hodek) - Bezděk, Novotný, Souček, Novák, Pumr, Voříšek - Klust, Jaroš, Malinský, Skála, Šebs, Gančarčík, Voženílek, Šeda, Miškař, Drašnar, Dvořák, Viktor, Tvrdík.

    Rozhodčí: Hejduk - Kotlík, Svoboda
    bahis siteleri