Beroun – Plzeň 2:3 (kon.) | Chomutov – Ufa 1:3 (kon.) | Pardubice – Kladno 1:5 (kon.)
konec
Medvědi Beroun 1933
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 13.08.2012, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z protiútoku spíše nahazoval před branku TOMÁŠ VLASÁK a jeden z berounských hráčů si nešťastně rukavicí srazil puk do vlastní branky. Plzeň tak ve třetí třetině otáčí vývoj utkání. Bez asistence.
     
    45:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Gulaš zpoza branky našel hokejku JAKUBA LVA, který z mezikruží prostřeluje Dirienza. Asistence: Milan Gulaš.
     
    37:11
    Beroun právě vstřelil branku!
    Po velkém plzeňském tlaku a řadě šancí přichází gól na druhé straně kluziště. Po rozpacích v obraně hostí se dostal k puku kapitán TOMÁŠ DOLEŽAL a nekompromisně zavěsil do horní části branky. Bez asistence.
     
    13:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dirienzo se dlouho překonával, po čtvrté střele už kapituloval. DAN RŮŽIČKA pálil od modré čáry a propálil domácího gólman mezi betony. Asistence: Ondřej Kratěna, Jan Kovář.
     
    06:19
    Beroun právě vstřelil branku!
    Jak už to tak někdy bývá, po neproměněné gólovce přichází trest. Toto nepsané pravidlo tentokrát platilo a Medvědi jdou do vedení. JAKUB KOŘÍNEK po přejetí modré čáry vypálil a prostřelil Marka Mazance. Asistence: Tomáš Doležal, Jan Milfait.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 7. Kořínek (Doležal, Milfait), 38. Doležal - 14. Růžička (Kratěna, Kovář), 46. Lev (Gulaš), 49. Vlasák


    Medvědi Beroun 1933: Dirienzo (Kudela) - Jebavý, Malý, Hertl, Vítek, Kořínek, Martinec, Jeník - Doležal, Stromko, Milfait, Palaščák, Karpov, Summerauer, Csanyi, Bárta, Gengel, Trojan, Hošťálek, Videlka.
    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) - Frolo, Marušák, Jeřábek, Růžička, St. Pierre, Mozík - Vlasák, Straka, Gulaš, Pletka, Kovář, Kratěna, Lev, Sedláček, Heřman, Johnson, Pitule, Dvořák.

    Rozhodčí: Lacina - Beneš, Větrovský
    bahis siteleri