Švýcarsko – Kanada 1:4 (kon.) | USA – Rusko 1:2 (po s.n.) | Slovensko – Švédsko 3:7 (kon.)
Česko – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Slovensko
3:7 (0:2, 1:3, 2:2)
Švédsko
Pondělí 13.08.2012, 17:30Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Exekuce nájezdu se ujal HENRIKSSON a střelou mezi betony gólmana Mikoláše dává sedmý švédský gól.
     
    55:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se v závěru zápasu zřejmě konečně rozehráli. Nyní se prosadil přesnou střelou z pravé strany Beták.
     
    53:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    LANTOŠI výborně vypíchl rozehrávku švédských obránců, dostal se do samostatného nájezdu a následné zakončení zvládl opravdu bravurně, čímž snížil na 2:6.
     
    52:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ve třetí třetině sice zatím Švédové nebyli tak nebezpeční, nyní ale znovu navyšují své vedení. JACOB DE LA ROSE dostal puk mezi kruhy, kousek si jej popotáhl a svou střelu umístil přesně mezi nohy brankáře Mikoláše.
     
    34:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rozdíl mezi oběma týmy je znovu čtyřbrankový. Švédové teď předvedli výbornou kombinaci na jeden dotek, De la Rose následně poslal milimetrově přesnou přihrávku před bránu, kde už BURAKOWSKÉMU stačilo pouze nastavit čepel.
     
    30:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen alespoň trochu radosti pro slovenské fanoušky. KASANICKÝ napřáhl od modré a jeho tečovaná střela skončila ve švédské bráně.
     
    24:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédská kanonáda a bezmoc Slováků pokračuje. Průnik Gunnarsona dokázali naši východní sousedé ještě zastavit, následně se ale puku zmocnil LILJENDAHL a bez problémů zvýšil už na 4:0.
     
    20:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Slovensko velká pohroma. Švédové se i ve vlastním oslabení dokázali prosadit, když se díky šťastnému odrazu trefil OHMAN.
     
    15:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Slováci byli znovu pod velkým tlakem, což vyústilo v druhý gól Švédů. Tvrdou střelu Fyrphilla tečoval úspěšně za záda brankáře Godly obránce HAGG.
     
    13:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už Slovensku nepomohl ani Godla. Po rychlém protiútoku se dostal k puku CRUS RYDBERG a blafákem do protipohybu neomylně zakončil.

    Tomáš Honajzer

    Branky a nahrávky: 31. Kasanický (Holenda, Šoltés), 54. Lantoši, 56. Beták - 14. Rydberg (Karlsson, Liljendahl), 16. Hagg (Fyrphil, Brodecki), 21. Ohman (Bristed), 25. Liljendahl (Henriksson, Cederholm), 35. Burakowsky (De la Rose, Wallmark), 53. De la Rose (Wallmark, Burakowsky), 58. Henriksson


    Slovensko: Godla (Mikoláš) - Pavlíček, Sloboda, Holenda, Boboš, Bačik, Kasanický, Tomko, Svetlík - Cehlárik, Lantoši, Rehák, Pleša, Šille, Šoltés, Torok, Horvát, Paulovič, Beták, Ambróz, Žilka.
    Švédsko: Sionas (Johansson J.) - Krupic, Hagg, Cederholm, Bergman, Westlund W., Westlund D., Johansson E. - Fyrphil, Henriksson, Burakowsky, Liljendahl, Crus Rydberg, Gunnarson, Brodecki, de la Rose, Brustedt, Ohman, Franzen, Karlsson, Wallmark
    bahis siteleri