Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Poprad – Martin 0:4 (kon.) | Zvolen – Žilina 2:0 (kon.)
Bardejov – Prešov 4:2 (kon.) | Trenčín – Orange 20 6:3 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 3:3 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 8:5 (kon.)
K. Vary – Ufa 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 5:4 (kon.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:2 (kon.)
Milevsko – Příbram 4:4 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 10:4 (kon.) | Prostějov – Technika Brno 3:0 (kon.)
Liberec – Fribourg 5:3 (kon.) | Čerepovec – Lev 1:3 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 14.08.2012, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Lvi právě vstřelili branku!
    A utkání dostává nečekaný náboj. Domácí chybovali v útočné třetině, následoval přesný ťukes, který zakončil najíždějící LUKÁŠ POŽIVIL. Asistence: Tomáš Rod, Lukáš Handlovský.
     
    55:05
    Lvi právě vstřelili branku!
    Střela obránce FILIPA PAVLÍKA nemohla být přesnější. Puk od modré čáry zamířil přesně do pravé šibenice. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    51:19
    Benátky právě vstřelily branku!
    Plodek se v mezikruží ke střele ještě nedostal. Kotouč ale skončil na levém křídle na hokejce DANIELA SKALICKÉHO, který popáté překonal Petráska. Asistence: Dalibor Bortňák, Jan Jaroměřský.
     
    50:26
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté tuto přesilovou hru využívají. Před Vošvrdu si najel LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a trefil se přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Tomáš Rod, Jakub Matai.
     
    39:42
    Benátky právě vstřelily branku!
    Král za hostující brankou zamíchal s kotoučem a počkal na najíždějícího ONDŘEJE VITÁSKA, který se z poměrně ostrého úhlu šťastně trefil přesně k pravé tyčce. Asistence: Lukáš Král, Patrik Maďar.
     
    28:39
    Benátky právě vstřelily branku!
    Excelentně to nyní vymyslel Lukáš Král v přečíslení dva na jednoho. Naznačil střelu, čímž zmátl jak jediného obránce hostí, tak i gólmana Petráska a poté předložil kotouč na zlatém podnosu CTIBORU JECHOVI, který z první překonal přesouvajícího se gólmana hostí. Asistence: Lukáš Král, Tomáš Liška.
     
    27:39
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí podnikli rychlý protiútok. Za ústeckou obranu se dostal DALIBOR BORTŇÁK. Posléze si rozhýbal Michaela Petráska a zakončil krátkým blafákem mezi betony. Asistence: Lukáš Král.
     
    19:00
    Lvi právě vstřelili branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru. Po vyšachování domácí obrany zakončil do zcela odkryté části branky CODY HESS. Asistence: Jan Matějka, Tomáš Vávra.
     
    13:28
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí tuto dvojnásobnou přesilovou hru za deset vteřin využívají. Od modré čáry napřáhl MAREK PABIŠKA, jenž využil zakrytého Petráskova výhledu. Kotouč prošel až do branky. Asistence: Daniel Skalický.

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 14. Pabiška (Skalický), 28. Bortňák (Král), 29. Jech (Král, Liška), 40. Vitásek (Král, Maďar), 52. Skalický (Bortňák, Jaroměřský) - 19. Hess (Matějka, Vávra), 51. Handlovský (Rod, Matai), 56. Pavlík (Sýkora), 58. Poživil (Rod, Handlovský)


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) - Jaroměřský, Vitásek, Štich, Kolmann, Moravec, Ulrych, Říha, Pabiška - Bortňák, Plodek, Skalický, Jonák, Bulíř, Jánošík, Liška, Král, Jech, Kellner, Kouřil, Maďar.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Koutský) - Pavlík, Špelda, Poživil, Smetana, Brož, Švaříček, Grin, Kramár - Belluš, Sýkora, Boháč, Matai, Rod, Handlovský, Baránek, Hošek, Pořický, Vávra, Hess, Matějka.

    Rozhodčí: S. Mertl - Jindra, Kreuzer

    Diváci: 130
    bahis siteleri