Martin – Orange 20 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – High1 3:1 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 3:4 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 9:2 (kon.) | Kladno – Písek 7:1 (kon.) | K. Vary – Landshut 5:6 (po s.n.)
Šumperk – Hr. Králové 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 2:7 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 2:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:1 (1:0, 3:1, 3:0)
IHC Králové Písek
Čtvrtek 16.08.2012, 17:30 • Městský zimní stadion • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle už je kladenská exhibice. Písek po ledě poletuje, ani neví jak. Rytíři hrají na půl plynu, ale stejně jsou o dost lepší než soupeř. Nyní puk do brány dotlačil žabkou JAN HLAVÁČ. Jeho druhá branka v utkání. Asisence: Jiří Bicek, Pavel Patera.
     
    49:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šestý gól v síti píseckých. LIBOR PROCHÁZKA dostal přihrávku na modrou od Dragouna, a i když Procházkův pokus neměl takovou razaci, Halmoši na něj asi dobře neviděl, a tak mu touš skončil přesně u tyčky. Asistence: Michal Dragoun, Jiří Bicek.
     
    43:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pátá branka Rytířů. Kladenští to zahráli lehce, na konci celé akce byl JAN HLAVÁČ, kterému už jen stačilo doklepnout puk do prázdné branky asi z dvaceti čísel. Halmoši by se nestačil přemístit, i kdyby byl na bruslích stejně rychlý jako na stovce Usain Bolt. Asistence: Jiří Bicek, Pavel Patera.
     
    32:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETR MACHOLDA a čistý průstřel. Na tohle Halmoši nemohl zareagovat. A zase vteřinu před koncem, tentokráte kladenské přesilovky. Rána od modré a druhá využitá početní výhoda Kladna v této sezóně. Asistence: Pavel Patera, Jan Hlaváč.
     
    27:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno asi minutu nepůjčilo Písku puk. Piskáček pak našel krásně na levé straně najíždějícího JANA DALECKÉHO, který z těžkého úhlu prostřelil Halmošiho betony. Asistence: Jan Piskáček, Jan Eberle.
     
    25:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak Písek konečně udeřil. JAKUB STRNAD dostal až příliš prostoru od kladenské obrany a z blízkosti zakončil hezky pod břevno. Chábera neměl šanci zareagovat. Asistence: Zdeněk Šperger.
     
    21:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak vteřinu před koncem oslabení se Kladno prosazuje. Skěle to individuálně předvedl ANTONÍN MELKA, který si vyjel ze středního pásma a pak švihem vymetl nádherně šibenici. Bez asistence.
     
    03:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic Rytíři udeřili. JIŘÍ BICEK dostal krásnou přihrávku zleva od Hlaváče a poté stačilo jen z první zamířit krásně k tyči. Asistence: Jan Hlaváč.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 4. Bicek (Hlaváč), 22. Melka, 28. Dalecký (Piskáček, Eberle), 33. Macholda (Patera, Hlaváč), 44. Hlaváč (Bicek, Patera), 50. Procházka (Dragoun, Bicek), 54. Hlaváč (Bicek, Patera) - 26. Strnad (Šperger)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Drtil, Drtina, Růžička, Černošek, Procházka, Piskáček, Macholda, Mocek - Bicek, Patera, Hlaváč - Hovorka, Dragoun, Dalecký - Eberle, Lukáč, Látal - Valský, Melka, Čurda.
    Trenér: Zdeněk Vojta.

    IHC Králové Písek: IHC Písek: Halmoši (Kantor) – Pavlíček, Petráček, Kanov, Klement, Ruprecht, Boháč, Předota, Popela – Strnad, Šperger, Heřman – Slavík, Vaniš, Ferebauer – Pacanda, Petruška, Kučera – Markulinec, Vlček, Homolka.
    Trenér: Josef Řeháček.

    Rozhodčí: Pavlovič - Frühauf, Řešátko

    Diváci: 490
    bahis siteleri