Havířov – Orlová 9:2 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 2:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:8 (kon.)
Vsetín – Přerov 4:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:5 (2:2, 1:2, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Pátek 14.09.2012, 19:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:45
    Vsetín vstřelil branku!
    Jenže o klid byli rázně připraveni. František Zúbek dostal přihrávku do jízdy, přejel modrou a následně svým tvrdým projektilem propálil Okáče mezi betony. Asistence: Juraj Tichý.
     
    46:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    JAN KOLÁŘ dostal přihrávku před brankoviště a z bezprostřední blízkosti zavěsil pod břevno Plškovy svatyně. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    36:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Před Plškem zůstal osamocený PETR VANĚK, jenž dostal přihrávku od Sedláka z rohu kluziště a propálil vsetínského brankáře pod rukou. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    30:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš platilo i nyní. Důrazní přerovští hráči dotlačili kotouč i s Plškem za brankovou čáru. Máme tedy opět vyrovnáno. (Střelce branky doplníme později).
     
    26:33
    Vsetín vstřelil branku!
    Podešva vyslal na Okáčovu bránu ránu z pravého křídla, tu brankář Přerova ještě zbrzdil, na dorážejícího ADAMA MIKŠOVSKÉHO ale již byl krátký. Asistence: Jan Podešva.
     
    12:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři hned z protiútoku vyrovnávají. Nejprve se o to pokusil Sakrajda z mezikruží, jeho ránu však Plšek vyrazil přesně na připraveného MARKA DITRICHA. Ten v poklidu zakončil do odkryté brány - 2:2. Asistence: Petr Sakrajda.
     
    12:07
    Vsetín vstřelil branku!
    FRANTIŠEK ZÚBEK dostal přihrávku na modrou, protlačil se mezi kruhy a propálil Okáče nad rameno, Vsetín se jeho zásluhou dostává do vedení. Asistence: Daniel Vaněk, David Vítek.
     
    8:39
    Vsetín vstřelil branku!
    JURAJ TICHÝ si najel z druhé vlny a tváří v tvář trefil mezírku nad Okáčovou lapačkou. Asistence: Marek Dubec, Tomáš Vodák.
     
    4:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    ZDENĚK SEDLÁK dostal přihrávku zpoza brány a z bezprostřední blízkosti propálil Plška. Asistence: Jiří Goiš, Matěj Málek.

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 9. Tichý (Dubec, Vodák), 13. Zúbek (Vaněk, Vítek), 27. Mikšovský (Podešva), 59. Zúbek (Tichý) - 5. Sedlák (Goiš, Málek), 13. Ditrich (Sakrajda), 37. Vaněk P. (Sedlák), 47. Kolář (Sedlák)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) - Tesařík, Vrba, Vodák, Tichý, Mečiar, Žabčík - Zúbek, Vaněk D., Vítek, Dubec, Korčák, Mikšovský, Kubo, Podešva, Kajaba, Holík.
    HC ZUBR Přerov: Okáč (Vojtek) - Pala, Faltýnek, Vlček, Ferenc, Osina, Drábek, Sklenář - Sedlák, Goiš, Málek, Brančík, Ditrich, Sakrajda, Kolář, Sprušil, Kundrátek, Vaněk P., Brada.
    bahis siteleri