Přerov – Olomouc B 6:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:1 (4:0, 2:1, 0:0)
HC Olomouc B
Neděle 16.09.2012, 10:15Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (12:20:53)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne asi v 11:51.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    A také na přerovské straně padl gól v oslabení! MIROSLAV KUBÍČEK ujel po křídle, natlačil se před branku a puk pěkně poslal mezi betony brankáře Kořalky, který v polovině utkání vystřídal Pospíšila. Asistence: Ivo Blahunek.
     
    35:13
    Olomouc B právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení domácím Zubrům unikl PATRIK PASTOREK a přestože byl zezadu hodně tísněn dojíždějícím obráncem, tak dokázal v pádu protlačit kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    20:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři na začátku druhé třetiny bleskově přidávají další trefu a je to už 5:0. Obránce JAKUB METELKA napálil odražený puk nad rameno brankáře Pospíšila. Asistence: Denis Šťastný.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne asi v 11:02.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí dál svoji velkou převahu vyjadřují gólově. IVO BLAHUNEK měl před brankou dostatek prostoru a neomylně poslal puk za Pospíšilova záda. Asistence: Miroslav Kubíček, Denis Šťastný.
     
    12:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Záhy domácí Zubři přidávají i třetí gól. DENIS ŠŤASTNÝ si dobře najel před branku a olomouckého brankáře překonal z bekhendu nad vyrážečku. Asistence: Ivo Blahunek.
     
    11:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se Přerov dostává na rozdíl dvou gólů. JAKUB METELKA se parádně trefil ostrou ranou od modé čáry. Brankář Pospíšil se za kotoučem jen smutně ohlédl. Asistence: Viktor Hradila.
     
    04:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři soupeře hodně sevřeli a z velkého tlaku jdou do vedení. Po střele LUKÁŠE PETERKY kotouč zazvonil o tyčku a zapadl do brány. Asistence: Michal Pochyla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 5. Peterka (Pochyla), 12. Metelka (Hradila), 13. Šťastný (Blahunek), 18. Blahunek (Kubíček, Šťastný), 21. Metelka (Šťastný), 38. Kubíček (Blahunek) - 36. Pastorek


    HC ZUBR Přerov: Schneider (Kašpárek) - Hradilla, Malík, Blahunek, Kubíček, Galetka, Pochyla, Škubna, Solař, Klapal, Peterka, Válek, Sedlák, Miklík, Sirota, Zdráhal, Metelka, Šťastný, Skříček, Horký
    HC Olomouc B: Pospíšil (Kořalka) - Pastorek, Piska, Husták, Stryk, Hubáček, Murla, Štreit, Adolf, Beier, Holínek, Janků, Výmola, Pluskal, Kořenek, Pudil

    Rozhodčí: L. Navrátil - Dohnal, Zatloukal
    bahis siteleri