Letňany – K. Vary 2:1 (po s.n.) | Sparta – Slavia 3:5 (kon.)
po s.n.
HC Letci Letňany
2:1 (0:0, 1:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 19.09.2012, 15:00 • ICE ARÉNA LETŇANY • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    00:65
    Letňany právě vstřelily branku!
    MARTIN ŠŤOVÍČEK vstřelil rozhodující gól.
     
    A po změně stran Šťovíček podruhé stejně.
     
    To bylo rozhoupání brankáře od Šťovíčka a následná střela mezi betony. Serie pokračuje.
     
    Hosté se ujímají vedení Janderu prostřelil Beránek mezi tělem a rukavicí.
     
    61:15
    Veverka poslal kotouč do Janderovi přilby. Puk skončil za domácím gólmanem, ale ten jej dokázal přikrýt.
     
    58:25
    Klíma překrásně prostřelil Janderu. Toho zachránila spojnice břevna a tyče. Ťuk ťuk a puk vylétl ven.
     
    57:16
    Po střele na brankáře frčka si na odraz kotouče počkal útočník, který se snažil obraně uniknout. Štosek ho zastavil nedovoleně a podrazil jej. Po oznámení trestu si domácí vyžádali Time-out.
     
    52:21
    Úplně sám jel na branku Petrov, ale domácí gólman si rozklekem pohlídal spodní část branky.
     
    46:44
    V rohu se malým háčkem provinil Šťovíček a půjde si sednout na dvě minuty. Hosté měli velice slibné šance ve výhodě když pálili postupně oba obránci.
     
    44:34
    A další veliký závar před domácím brankářem. První střelu odrazil nad a dotírající útočník dorážel prakticky do prázdné branky. Jandera nějak dokázal zareagovat a kotouč vyrazit mimo dosah.
     
    43:55
    Po celkem nenápadné střele měl Jandera kotouč mezi betony, ale zdaleka ne ve své moci. Rozhodčí zcela správně nepřerušili hru a do velké šance se dostal Osmík. Jandera kotouč dokázal zasednout. Pak už byla hra přerušena.
     
    41:01
    Po nepřehledné šanci v rohu kluziště se hráči snažili od sebe rozjet každý na opačnou stranu, ale hokejka Klímy zůstala zaklíněná mezi bruslemi domácího útočníka. Dvě minuty podražení.
     
    35:53
    Ještě 46 vteřin uvidíme hru ve čtyřech. pak budou mít výhodu hosté. Za hrubost si jde sednout Havel.
     
    34:39
    Tentokrát si Letňany můžou zahrát přesilovou hru. Pouhých pět vteřin po vhazování se proti pravidlům prohřešil Molnář. Jeho prohřešek se nazývá držení protihráče.
     
    32:34
    A sudí na to reagují. Za Krosček si jde odpykat menší trest domácí Štosek.
     
    29:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rozhodčí začal signalizovat trest domácích, ale hosté výhody bleskově využili. Beránek, který ustál faul od obránce se rozhlédl a přihrál TOMÁŠI RUBEŠOVI, před kterým byl snadný úkol trefit prázdnou branku. Asistence: Beránek.
     
    25:26
    Je tady první vyloučení v dnešním utkání. Za záchranou brzdu před vlasní brankou zatáhl Veverka a jde si odsedět menší trest za hákování.
     
    21:25
    Letňany právě vstřelily branku!
    VIKTOR NESTRAŠIL se ujal osamoceného kotouče u modré čáry a nijak se nezatěžoval vymýšlet nějakou složitou akci na kterou neměl rychlost. Prostě počkal a až se mu uvolní kousek prostoru kolem couvajícího obránce a přesnou a tvrdou ranou rozezvonil obě tyče Karlovarské branky. Kotouč se od druhé tyče odrazil do čeřenu. Přesněji by to ani nešlo. Letci se poprvé v této sezoně dostávají do vedení. Asistence: Janda, Kroh.
     
    14:41
    Filip Ječný se objevil sám před prázdnou brankou, ale zvolil místo backhandové střely přehození kotouče na forhand a to ho stálo vteřinu za kterou ho obrana dobruslila a kotouč mu vzala.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 22. Nestrašil (Janda, Kroh), 2. Šťovíček - 30. Rubeš (Beránek)


    HC Letci Letňany: Jandera (Švihálek), Honetschläger, Hes (C), Poljanyčka, Minář, Vyšín, Kroh, Nebeský, Janda, Štosek, Ječný(A), Rulf, Nestrašil, Vacek, Zeliska, Kučera, Šťovíček (A), Havel, Neuman. Trenér: Žůrek Jiří. Vedoucí týmu: Neuman Petr.
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Harakal), Klíma, Hubáček, Beránek, Molnár, Dimitrov, Vaněk (A), Rubeš, Janás, Bláha, Petrov, Priškin (A), Michálek, Osmík, Janata, Rulík, Kodl, Veverka (C). Trenér: Eismann Václav. Vedoucí týmu: Janata Jiří.

    Rozhodčí: Coubal, Tash, Špringl.
    bahis siteleri