Mytišči – Riga 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 4:2 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
Dinamo Riga
Pátek 21.09.2012, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešní podvečer vše, já se s Vámi loučím a u dalších přenosů a to nejen z KHL, se těším nashledanou. (19:49:24)
     
    Střely na branku:
    Atlant Mytišči 4, celkem 20
    Dinamo Riga 13, celkem 41
     
    Skončilo utkání mezi Atlantem Mytišči a Dinamem Riga a body zůstávají u domácího celku. Riga sice mohla vyrovnat, příležitostí měla několik, ale jak už to tak bývá, gól přišel na druhé straně, to když se dnes podruhé prosadil Andersson. V závěrečné power play dal výsledku definitivu Lemťjugov. Hosté předvedli sympatický výkon, zaznamenali o 21 více střel, ale na body to nestačilo.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Hra bez brankáře hostům nevyšla, Žerděv posunul na NIKOLAJE LEMŤJUGOVA, který na červené čáře zamířil a trefil prázdnou klec. Asistence: Nikolaj Žerděv, Ivan Višněvskij.
     
    58:54
    Indrašis (RIG) pálil od modré, ale vedle.
     
    58:21
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    57:35
    Daugavinš se nebojácně probil po pravé straně až před Chudobina, ten jen vyrazil, ale Giroux byl těsně bráněn, takže se k dorážce nedostal!
     
    56:07
    Utkání sleduje 6 150 diváků.
     
    55:20
    Žerděv se snažil prosmýknout hned mezi trojicí soupeřů, ale tohle nemělo mnoho šancí na úspěch a taky, že ne. Puk mu utekl až k Tellqvistovi, který jej rozehrál na hokejky svých spoluhráčů.
     
    54:15
    Pěkná kombinace Atlantu na jeden dotek, ale Michnov byl při zpracovávání rychlejší než puk a je z toho ofsajd. Pro oko diváka to ale byla povedená akce.
     
    52:51
    Velká příležitost Atlantu. Žerděv dobruslil puk v útočném pásmu, vyzval Kolcova, který si sjel před branku ke skórování, tomu ale puk nesedl a trefil jej hranou hokejky!
     
    51:50
    Schremp (RIG) byl blízko snížení, ale jeho pokus Chudobina pouze vystrašil, ale nepřekonal.
     
    50:15
    A pro Rigu mohlo být ještě hůře, neboť Atlant jel ve dvou na jednoho, Žerděv vzal vše na sebe, ale mířil příliš vysoko.
     
    49:45
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A najednou udeřilo na druhé straně. Niskala najel do pásma, nahrál JONASI ANDERSSONOVI, který takovou žabičkou překvapil Tellqvista, který toho ale moc neviděl přes Cibulskise. Asistence: Janne Niskala, Michail Gluchov.
     
    48:28
    Johnson (RIG) se po rychlé akci hostů dostal do střelecké pozice mezi kruhy, ale prováhal tuto skvělou šanci na vyrovnání a pouze slabě vystřelil.
     
    47:40
    Giroux opět střílel, Chudobin vyrazil pouze k Cibulskisovi, který hledal Daugavinše, ten ale promáchnul. Dopředu jdou domácí.
     
    46:50
    Hosté teď útočí individuálními ataky, Meija střílel z kruhu, ale puk mu v posledním okamžiku poskočil a střela tak ztratila na razanci.
     
    45:21
    Riga mohla vyrovnat. Giroux dostal puk do jízdy, najel si na střed, obalamutil Višněvského a snažil se trefit prostor u tyčky. Jenže minul a následnou dorážku Indrašise Chudobin zlikvidoval!

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Andersson, 14. Niskala (Žerděv), 17. Michnov (Nurislamov), 50. Andersson (Niskala, Gluchov), 60. Lemťjugov (Žerděv, Višněvskij) - 37. Karsums (Johnson, Indrašis), 38. Giroux (Niživijs)


    Atlant Mytišči: Galimov (13. Chudobin) - Višněvskij, Petrov, Kosmačjov, Niskala, Nurislamov, Rukavišnikov - Ignaťuškin, Kolcov, Žerděv - Michnov, Engqvist, Lemťjugov - Lindgren, Gluchov, Andersson - Rybakov, Kablukov, Tochitskyj.
    Dinamo Riga: Tellqvist (Jučers) - K. Redlihs, Galvinš, Rekis, Carle, Sotnieks, Cibulskis, Porejs - Karsums, Indrasis, Johnson - Schremp, Džerinš, Meija - Giroux, Niživijs, Daugavinš - Lipsbergs, Ivanans, Bičevskis - Biezais.

    Rozhodčí: Anisimov, Buturlin - Majtak, Pronskich

    Diváci: 6 150
    bahis siteleri