Žilina – Zvolen 4:5 (po s.n.) | Poprad – Košice 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:4 (kon.)
Trenčín – Martin 3:5 (kon.) | Piešťany – Skalica 8:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 21.09.2012, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.
     
    Srdečne vás vítam pri druhom kole slovenskej hokejovej Tipsport extraligy v sezóne 2012/2013.

    Dnes žlto-červení v meste pod hradom Matúša Čáka privítajú súperov z Martina, ktorí majú za sebou okrem zápasu prvého kola aj boj proti HK Orange 20. Martinčania , ktorí majú v kádri až 15 nových hráčov, dokázali dvadsiatkárom streliť tri góly, čo stačilo na konečné víťazstvo. V novom ročníku extraligy stihli ochutnať už horkosť prehry po prvom dueli proti nováčikom z Piešťan, ale rovnako poznajú i sladký pocit z výhry. Najväčším otáznikom teraz teda je, hru akých chutí si pre nich prichystali zverenci Róberta Kalábera.

    Trenčania, podobne ako ich dnešní súperi, poznajú trpkosť prehry. Brankára Nitry, ktorý ako prvý čelil ich strelám v novom ročníku extraligy, prekonali síce trikrát, ale na výhru to ani zďaleka nestačilo; vojaci sa domov vracali až so šiestimi inkasovanými gólmi. Ich tím je najmladší v celej lige (nepočítajúc HK Orange 20), vekový priemer im „narúša“ najmä kapitán Ján Pardavý, ktorý však ponúka skúsenosti, ktoré práve jeho mladší kolegovia potrebujú.

    Podľa stávkových kancelárií je väčším favoritom na víťazstvo domáci tím, ale to mu výhru nezaručuje. Trenčania sa budú snažiť hneď v prvom domácom zápase potešiť svojich fanúšikov, Martinčania však o cenné tri body zabojujú z plných síl.
     
    Úvodné zostavy:

    Dukla Trenčín: Hála – Bagin, Biro, Pardavý, Rusnák, Gašparovič – Bombic, Imrich, Tybor, Lelkeš, Sojčík – Bokroš, Bednár, Mikula, Bulík, Fabuš – Ďurkech, Nemčík, Adamec, Broska, Jakúbek

    MHC Mountfield (Martin): Šurek – Novotný, Beňa, Markovič, Beran, Vartovník – Pukalovič, Tupý, Petruška, Horský, Fadrný – Zukal, Perniš, Murček, Hollý, Mikušovič – Danko, Kentoš, Direr, Hús
     
    Zimný štadión v Trenčíne sa pomaly zapĺňa a ako je u fanúšikov Dukly známe, aj na dnešný zápas majú pripravený transparent. "Nech je Paľo na nás pyšný" sa vyníma nad ľadom, na ktorom sa dnes stretnú "vojaci" so súperom z Martina.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:09
    V úvode puk v útočnom pásme domácich, Martinčania sa však nenechali ohroziť a vyhadzujú ho von.
     
    00:32
    Oba tímy prestriedali, hra je však veľmi rozkúskovaná.
     
    00:45
    Vhadzuje sa pred brankárom hostí, Sojčík však nedokázal udržať puk na svojej hokejke.
     
    01:15
    Bokroš spoza vlastnej brány posúva puk vpred až do útočného pásma.
     
    01:54
    Fabuš pred odkrytou bránou Martinčanov, prihrávky od Mikulu sa ale nedočkal.
     
    02:38
    Kentoš sa snaží s pukom vkĺznuť zo stredného pásma do útoku, jeho snaha je však zničená obranou Dukly.
     
    02:50
    V útočnom pásme konečne i hostia, Markovič strieľa od modrej, jeho strela však minula bránku.
     
    03:58
    Lelkeš nastrelil bránu hostí! Po dokonalej prihrávke od Tybora nedokázal presne zamieriť a tak sa ozýva len konštrukcia brány.
     
    04:24
    Martinčania vyskúsili rýchlu odpoveď, puk ale skončil na brankárovi Hálovi.
     
    04:27
    Rýchla hra zo strany na stranu, ani jednému tímu sa nedarí na dlhšiu dobu udržať útočné pásmo.
     
    04:42
    Spočiatku to vyzeralo, že sa bude vylučovať, hlavný arbiter však píska iba ofsajd.
     
    05:07
    Martin dal gól!
    MATEJ DÍRER využil šancu, kedy brankár Hála dostatočne nedával pozor a strelu mu dokonale zavesil nad lapačku. Akcia vznikla po hrubej chybe obrany Dukly. Bez asistencií.
     
    05:54
    Dukla chce okamžite odpovedať, Jakúbekova prihrávka pred bránu je však nepresná. Šurek môže bez obáv strážiť svoju bránu.
     
    06:18
    Vhadzuje sa pred brankárom domácich, Trenčania ale puk posúva dopredu.Tupý rozohráva spoza brány, avšak jeho prihrávku zastavili šikovní Trenčania.
     
    06:55
    Zukal sa snažil hneď z buly strieľať, jeho strela bola ale nepresná, od brány vzdialené ďaleké centimetre.
     
    07:31
    Hra sa prerušuje po tom, čo puk skončil medzi hráčmi na striedačke.
     
    07:48
    Bulík ťahá puk zo stredného pásma. Prihrávka na Mikulu síce našla svojho adresáta, ale Šurek dokázal dostatočne pokryť svoju bránu.
     
    08:12
    Vylúčený hráč Dukly Ondrej Mikula, ktorý si chcel podrazením pomôcť v hre.
     
    08:42
    Martin sa nachvíľu usadil v obrannom pásme Dukly, nahodený puk však nepriniesol žiaden úžitok. Obrana domácich vyhodila puk cez všetky čiary a hostia musia začať akciu odznova.
     
    08:57
    Novotný prihráva spomedzi hruhov Beňovi, ten ale míňa bránu Dukly.
     
    09:13
    Trenčanom sa nedarí vyhodiť puk z obranného pásma, Pukalovič strieľal od modrej, ale blok hráčov neprestrelil.
     
    10:27
    Martin dal gól!
    Dukla po návrate Mikulu nestihla vystriedať, TOMÁŠOVI PETRUŠKOVI sa podarilo ľahučkým pádáčikom prekonať Hálu a zvýšiť tak náskok hostí o dva góly. Bez asistencií.
     
    10:51
    Vhadzovanie pred Šurekom umožnilo Trenčanom konečne strieľať na svojho súpera. Obrana Martina však nenechala nič na náhodu a puk posiela von z pásma.
     
    11:43
    Tybor pred bránou prihráva zo strany Bokrošovi, ktorému nikto nebránil v strele. Jeho šanca však bez vsieteného gólu.
     
    11:51
    I Dukla si zahrá presilovku. Hokejka Novotného vystrelila príliš vysoko a trafila Bokroša do tváre. Dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    12:01
    Trenčania obkľučujú Šureka, Bulík pri ľahkom podrazení padá, ale pokúša sa strieľať. Puk z jeho hokejky išiel však kúsok od brány.
     
    12:56
    Fabuš presnou prihrávkou na samotne stojaceho Mikulu, tomu sa však puk vyšmykol a nedokázal tak trafiť odkrytú bránu.
     
    13:30
    Nádherná strela Ondreja Mikulu od modrej a ešte krajší semafor v podaní Šureka!
     
    13:36
    Dukla poriadne zatlačila svojho súpera. Biro delovkou od modrej však nedokázal prestreliť hosťujúceho brankára.
     
    13:51
    Oba tímy posielajú na ľad čerstvé sily. Vartovník dokázal využiť zlé rozohranie Dukly, kedy sa sám ocitol pred Hálom. Ten ale svojím betónom dokázal zneškodniť jeho strelu.
     
    14:24
    Lelkeš sa spoza brány dral do zakončenia, bol pri tom však pridržaný Beranom, ktorý už poslušne odchádza na trestnú lavicu.
     
    14:31
    Novotný rozohráva spoza brány a dokázal puk poslať až do útočného pásma. Chýbal mu tam však spoluhráč, ktorý by mohol jeho šancu gólovo zakončiť.
     
    15:12
    Hra sa veľmi rýchlo presunula pred Šureka, ktorého chcel prekonať Ondrej Mikula. Jeho podstrčenie puku medzi betóny však nestačilo na to, aby prešiel cez bránkovú čiaru.
     
    16:00
    Biro stráca v útočnom pásme puk, jeho návrat využívajú Trenčania na striedanie.
     
    16:24
    Beran je už späť na ľade, Dukla svoju druhú presilovú hru taktiež nevyužila.
     
    16:36
    K puku sa už dostali i hostia, nedokázali ho však dostatočne udržať na svojich hokejkach.
     
    16:52
    Beran sa dlho na ľade neohrial. Tentokrát je vylúčený za sekanie. Hráč sa sám čuduje a protestuje, no arbiter je neoblomný.
     
    16:52
    Fabuš po vyhratom buly posiela puk Ďurkechovi na modrú. Jeho strela však nedokázala dostatočne Šureka a vyrážačkou poslal puk opäť do hry.
     
    18:01
    Presilovky Dukly sú nemastné-neslané, domácim hráčom sa nedarí usadiť sa dlhšie v pásme. Martinčania statočne bránia svoju bránu.
     
    18:12
    Markovič dostal krásnu prihrávku pomedzi dvoch Trenčanov. Hoci už bol pripravený na strielanie, obranca domácich mu puk doslova vypichla ahráč Martina tak strieľal naprázdno.
     
    18:55
    Trenčín dal gól!
    Dukla znížila stav stretnutia! Beran sa nestihol ešte ani vrátiť a Trenčania sa už mohli radovať. Pardavý si prihrávkou našiel nepokrytého JAKUBA GAŠPAROVIČA a ten dokázal prestreliť brankára, ktorý už v tom čase ležal na zemi. Asistencia: Ján Pardavý.
     
    19:00
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny a oba tímy sa snažia dostať puk do svojho útočného pásma a postrašiť tak súpera.
     
    19:53
    Trenčín dal gól!
    A je vyrovnané! RICHARD LELKEŠ dvíha divákov zo sedadiel. Tybor, ktorý sa blížil ku Šurekovi po ľavej strane, preniesol hru na druhú stranu na Lelkeša, ktorý na dvakrát prekonal hosťujúceho brankára. Asistencia: Tybor
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Prvá tretina ponúkla radosť na oboch stranách. Hoci bola hra dosť rozkúskovaná a častokrát prerušovaná, hráči si dokázali vybojovať útočné pásma natoľko, aby strieľali góly. Ako prvému sa to podarilo Martinčanovi Dírerovi a vedenie hostí poistil Petruška. Žlto-červení ale nenechali nič na náhodu a dokázali znížiť, resp. vyrovnať skóre. Gašparovičov gól Trenčanov nakopol a pár sekúnd pred sirénou, kedy by sa mohlo zdať, že oba tímy už len dohrávajú hru, Lelkeš rozvlnil sieť Šurekovej brány.
     
    Vyrovnané gólové skóre potvrdzuje vyrovnanú hru a ťažko tipovať, kto sa bude tešiť na konci zápasu.
     
    Pripomeňme si úvodné zostavy:

    Dukla Trenčín: Hála – Bagin, Biro, Pardavý, Rusnák, Gašparovič – Bombic, Imrich, Tybor, Lelkeš, Sojčík – Bokroš, Bednár, Mikula, Bulík, Fabuš – Ďurkech, Nemčík, Adamec, Broska, Jakúbek

    MHC Mountfield (Martin): Šurek – Novotný, Beňa, Markovič, Beran, Vartovník – Pukalovič, Tupý, Petruška, Horský, Fadrný – Zukal, Perniš, Murček, Hollý, Mikušovič – Danko, Kentoš, Direr, Hús

    Rozhodcovia: Müllner Róbert - Šefčík Peter, Junek Martin.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:22
    Trenčania po úvodnom buly posielajú hru do útočného pásma, nepresné rozostavenie pred bránkárom však neumožnilo ani len streleckú šancu.
     
    21:29
    Petruška sa uvoľnil a sám sa vybral ku Hálovi. Domáca obrana mu však puk ukradla.
     
    22:35
    Nie a nie sa dostať do útočného pásma - môžu si povedať hráči na oboch stranách. Puk sa kĺže z jednej strany ľadu na druhú.
     
    22:58
    Bagin rozohráva spoza brány, posúva puk vpred. Ten sa dostal až pred Gašparoviča, ktorý strieľal. Jeho snaha bola ale zneškodnená.
     
    23:22
    Pred brankárom hostí je poriadne husto. Trenčania sa mnohými dohrávkami snažia postrčiť puk za Šurekov chrbát.
     
    23:59
    Martinčan Horský ostáva ležať na zemi. Nedovoleným zákrokom si snažil pomôcť Tomáš Bokroš, ktorý dostáva 5 + do konca zápasu. Horský i Bokroš odchádzajú do šatní.
     
    24:15
    Trenčanov čaká neľahkých 5 minút. Puk zatiaľ majú na svojich hokejkách, prípadne ho vyhadzujú do útočného pásma.
     
    25:15
    Od modrej prihrávka na Petrušku, ktorý sa snažil na dvakrát dostať puk za Hálov chrbát. Brankár domácich napokon puk bezpečne schoval do lapačky.
     
    25:59
    Trenčín dal gól!
    Trenčania strieľajú gól v oslabení. Už-už sa zdalo, že Martinčania na dlhšie zakotvia pred Hálom, chvíľka nepozornosti ich stála to, že puk sa dostal do stredného pásma. Šikovní Trenčania ho posunuli vpred a Fabuš už len zo strany prihrával RICHARDOVI LELKEŠOVI. Ten doslova vyškolil Šureka, keď mu strelil puk do odokrytej brány.
     
    26:58
    Presilovka MHC však pokračuje. Polostrela od modrej nenarobila Hálovi vrásky na čele. Dukla hrá túto presilovku zatiaľ naozaj výborne!
     
    27:29
    Martin dal gól!
    Využitá presilovka hostí. Beran rozohrával spoza brány a puk posielal pred osamoteného MARKOVIČA. Ten si dokázal Hálu položiť na zem a už mu nič nebránilo streliť puk do brány. Asistencie: Beran, Novotný
     
    28:35
    Hostia sa opäť dostali pred brankára Dukly, nedokážu si však vybojovať streleckú šancu.
     
    30:10
    Jakub Gašparovič prijal ideálny puk na modrej čiare, sám bol týmto passom prekvapený a preto zakončenie možno nebolo také, aké si všetci predstavovali.
     
    29:20
    I žlto-červení sa snažia ohroziť súperovho brankára. Rýchlym prechodom do útočného pásma ohrzil Šureka Gašparovič. Brankárova vyrážačka bola ale šikovnejšia ako Trenčiansky útočník.
     
    30:16
    Biro po vybojovanom puku v buly dokázal podržať puk v útočnom pásme. Broska zo strany prihrával na Bulíka, avšak jeho strela nebola natoľko presná, aby sa musel Šurek otáčať za svoj chrbát.
     
    31:26
    Akosi veľa Trenčanov sa stretlo pred Šurekom, ale ani jeden z nichsa nedostal ku streleckej šanci.
     
    31:51
    Bude sa opäť vylučovať. František Bombic si pred vlastnou bránou pomáhal nedovolene a preto odchádza na trestnú lavicu. Menší trest za hákovanie.
     
    32:06
    Zukal od modrej páli, Hálova lapačka dokázala zneškodniť jeho strelu.
     
    32:38
    Domácim sa podarilo vyhodiť puk, ich brankár si môže na krátky čas vydýchnuť.
     
    33:05
    "Vojaci" opäť posielajú puk z pásma. Martinčanom sa nedarí udržať puk na svojich hokejkách a dostať sa tak do gólovej šance.
     
    33:38
    Martin dal gól!
    Ďalšia využitá presilovka hostí. Poriadnu strelu od modrej vyslal na domáceho brankára JAROSLAV MARKOVIČ. Hála sa už len otáčal za svoj chrbát. Asistencia: Beňa.
     
    34:14
    Trenčania sa snažia opäť odpovedať rýchlym gólom, hostia ale držia puk vo svojom bezpečí. Vartovník pri páde dokázal ešte vystreliť na Hálu, pravý betón brankára zabránil gólu.
     
    35:10
    Dnes dvojgólový Lelkeš naozaj šikovne vyslal nečakanú strelu pomedzi obrancu, no Šurek bol pripravený i na toto a betónom odvracia.
     
    35:27
    Mikušovič rozohráva spoza vlastnej brány, Trenčania využívajú dlhé hokejky na zastavenie prihrávky. Hoci sa Pardavý ocitol tvárou v tvár Šurekovi, ten jeho puk vyrazil.
     
    36:17
    Domáci si udržali útočné pásmo, strelecké šance boli však minimálne.
     
    36:55
    I hostia po dlhšom čase ohrozili brankára. Šikovná obrana Dukly ale dokázala puk poslať do útočného pásma.
     
    38:00
    Trenčianskym zimným štadión sa už spontánne v čase, kedy časomerač ukazuje čas 38:00, ozýva hlasné "Paľo Demitra" a potlesk.
     
    38:50
    Trenčania v útočnom pásme, svoju výhodu ale využívajú na striedanie.
     
    39:20
    Petruška sa dostal k puku, od modrej však len veľmi poľahky poslal puk na Hálu. Ten bez problémov prihráva späť svojim kolegom.
     
    39:58
    Pár sekúnd pred koncom mohli diváci vidieť i menší fyzický súboj, siréna však akoby ohlásila i jeho koniec.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Úvodné zostavy:

    Dukla Trenčín: Hála – Bagin, Biro, Pardavý, Rusnák, Gašparovič – Bombic, Imrich, Tybor, Lelkeš, Sojčík – Bokroš, Bednár, Mikula, Bulík, Fabuš – Ďurkech, Nemčík, Adamec, Broska, Jakúbek

    MHC Mountfield (Martin): Šurek – Novotný, Beňa, Markovič, Beran, Vartovník – Pukalovič, Tupý, Petruška, Horský, Fadrný – Zukal, Perniš, Murček, Hollý, Mikušovič – Danko, Kentoš, Direr, Hús

    Rozhodcovia: Müllner Róbert - Šefčík Peter, Junek Martin.
     
    Druhú časť hry gólovo vyhrali hostia z Martina. Prví síce rozvlnili sieť brány domáci, konkrétne Lelkeš, neradovali sa z vedenia dlho. Hneď o dve minúty prekonal Hálu Markovič a svoje gólové štatistiky si vylepšil aj v 34. minúte.
    Po 40. minútach tak vyhrávajú Martinčania, domáci sú ale odhodlaní bojovať do poslednej sekundy.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:01
    Hráč Dukly Peter Fabuš si odchádza sadnúť na lavičku hanby - ešte za zákrok z konca 2. tretiny.
     
    40:58
    Martinčania sa snažia udržať puk v útočnom pásme, šikovný Biro ale jeho prihrávku na spoluhráča zastavil.
     
    42:13
    Martin dal gól!
    Úvod tretej tretiny jednoznačne patrí hosťom. Ján FADRNÝ neľahkou strelou poslal puk nad Hálove rameno. Asistencia: Hollý
     
    42:33
    Piaty gól do brány domácich znamenal zmenu brankárov. Hálu nahradil mladík Kristín.
     
    42:55
    Trenčania dokázali presunúť hru z vlastného obranného pásma, pred Šurekom sa ale dlho nezdržali.
     
    43:16
    Druhý trenčiansky útok dokázal dokonale popliesť hlavu brankárovi hostí, ten bol ale napozore a tak Tyborovu strelu len odohral do ľavej strany.
     
    43:50
    Domácim puk stále uteká, Martinčania sa snažia zabrániť každej možnej streleckej príležizosti na ich brankára.
     
    45:03
    Jakúbek sa pokúšal z uhla prestreliť Šureka, trafil však len sieť brány.
     
    45:32
    Trenčania bojujú z plných síl. Lelkeš i Mikula vysielajú na brankára puky, ten ich však akoby zázrakom vyráža pred seba. Sojčík sa dokonca už-už radoval z gólu, keď mal dojem, že našiel maličký priestor medzi brankárom a konštrukciou brány. Rozhodca je však proti.
     
    46:10
    Hostia vyhadzujú puk z obranného pásma, oba tímy striedajú a posielajú na ľad čerstvé posily.
     
    46:59
    Hráči Martina držia puk po Hálovej pravici. Pri mantineli možno spozorovať i menší fyzický súboj. Puk sa len mieša pomedzi nohy hráčov oboch tímov.
     
    48:23
    Gašparovič mal Šureka na zemi a voľný priestor v bráne, avšak jeho prihrávka pred bránu nenašla trenčianského adresáta.
     
    49:08
    Hra sa neustále presúva zo strany na stranu. Kým Trenčania chcú streliť gól na zníženie stavu, Martin sa snaží hrať v strednom pásme.
     
    49:59
    Chyba pri rozohrávke domácich, vhadzovať sa bude pred Kristínom.
     
    50:28
    Mikula dostáva v strednom pásme presnú prihrávku, pred Šureka sa mu nedarí dostať kvôli šikovným obrancom Martina.
     
    51:15
    Rusnák posiela spomedzi kruhov prihrávku na svojho spoluhráča, ten si však nedokázal puk dostatočne zastaviť, aby mohol strielaľ na bránu.
     
    52:08
    Domácim sa stále nedarí na dlhší čas udržať útočné pásmo. Martinčania sa chcú zrejme už len obrániť.
     
    52:40
    Jakúbek prihráva spoza brány, brankár Martina však všetky strelecké šance Trenčína zneškodnil.
     
    52:56
    Veľká snaha o streleckú šancu - Trenčanom sa nedarí prekonať nielen brankára, ale i obranu.
     
    53:16
    Martinčan Perniš na dve minúty oslabí svoj tím.
     
    53:58
    Trenčania sa zobúdzajú v hodine dvanástej. Priveľa vzájomných prihrávok im ale neumožňuje vyslať na Šureka nebezpečnú strelu.
     
    54:19
    Šurek sa práve poriadne zapotil. Druhý trenčiansky útok predviedol streleckú kanonádu, kedy sa aj samotní Martinčania čudovali, že ešte nie je znížený stav na 4:5.
     
    54:40
    Martinčanom sa konečne podarilo vyhodiť puk z obranného pásma, Šurek si môže vydýchnuť.
     
    55:17
    Hostia sa dokázali ubrániť. Gól nedostali, ale psychicky ich Trenčania vyžmýkali dostatočne.
     
    56:02
    "Vojaci" majú necelé 4 minúty na zníženie, resp. vyrovnanie stavu.
     
    56:50
    Bulík vykázaný z vhadzovania, jeho spoluhráčovi sa už ale podarilo vyhrať buly. Martinčania posielajú na ľad novú formáciu, ale urobili chybu - na ľade boli šiesti.
     
    56:53
    Za chybné striedanie ide jeden z Martinčanov na trestnú lavicu. Trest pre hráčsku lavicu.
     
    57:11
    Trenčania využívajú vhadzovanie pred Šurekom, puk končí ale len an ochrannej sieti.
     
    57:37
    Gašparovič strieľa spomedzi kruhov, avšak len do pŕs brankára.
     
    58:00
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    58:34
    Sojčík sa snaží "bejzbalovo" odpáliť puk do brány, Trenčania už hrajú bez brankára.
     
    59:33
    Žlto-červení sa už len vracajú po puk, ktorý sa darí Martinčanom zakaždým dokonale poslať do útočného pásma.
     
    19:51
    Zrejme posledné vhadzovanie dnešného zápasu - puk ako poslední majú na hokejkách Martinčania.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Po 60. minútach domáci hráči Dukly Trenčín podľahli svojmu dnešnému súperovi z Martina 3:5. Hostia si tak pripisujú dôležité tri body, kým "vojaci" majú stále na konte len nulu.
     
    Ďakujeme za pozornosť a na záver by som chcela ešte pozdraviť a poďakovať môjmu dnešnému spolukomentátorovi Petrovi Marienkovi. (19:49:55)

    Janka Danková

    Branky a nahrávky: 19. Gašparovič (Pardavý), 20. Lelkeš (Tybor), 26. Lelkeš (Fabuš) - 6. Dírer, 11. Petruška, 28. Markovič (Beran, Novotný), 34. Markovič (Beňa), 43. Fadrný (Hollý)


    HK DUKLA Trenčín: Hála (43. Kristín) – Bagin, Biro, Pardavý, Rusnák, Gašparovič – Bombic, Imrich, Tybor, Lelkeš, Sojčík – Bokroš, Bednár, Mikula, Bulík, Fabuš – Ďurkech, Nemčík, Adamec, Broska, Jakúbek
    HK VITAR Martin: Šurek – Novotný, Beňa, Markovič, Beran, Vartovník – Pukalovič, Tupý, Petruška, Horský, Fadrný – Zukal, Perniš, Murček, Hollý, Mikušovič – Danko, Kentoš, Direr, Hús

    Rozhodčí: Müllner Róbert - Šefčík Peter, Junek Martin

    Diváci: 1860
    bahis siteleri