Žilina – Zvolen 4:5 (po s.n.) | Poprad – Košice 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:4 (kon.)
Trenčín – Martin 3:5 (kon.) | Piešťany – Skalica 8:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 21.09.2012, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:53
    Za chybné striedanie ide jeden z Martinčanov na trestnú lavicu. Trest pre hráčsku lavicu.
     
    54:19
    Šurek sa práve poriadne zapotil. Druhý trenčiansky útok predviedol streleckú kanonádu, kedy sa aj samotní Martinčania čudovali, že ešte nie je znížený stav na 4:5.
     
    53:16
    Martinčan Perniš na dve minúty oslabí svoj tím.
     
    48:23
    Gašparovič mal Šureka na zemi a voľný priestor v bráne, avšak jeho prihrávka pred bránu nenašla trenčianského adresáta.
     
    45:32
    Trenčania bojujú z plných síl. Lelkeš i Mikula vysielajú na brankára puky, ten ich však akoby zázrakom vyráža pred seba. Sojčík sa dokonca už-už radoval z gólu, keď mal dojem, že našiel maličký priestor medzi brankárom a konštrukciou brány. Rozhodca je však proti.
     
    42:13
    Martin dal gól!
    Úvod tretej tretiny jednoznačne patrí hosťom. Ján FADRNÝ neľahkou strelou poslal puk nad Hálove rameno. Asistencia: Hollý
     
    40:01
    Hráč Dukly Peter Fabuš si odchádza sadnúť na lavičku hanby - ešte za zákrok z konca 2. tretiny.
     
    35:27
    Mikušovič rozohráva spoza vlastnej brány, Trenčania využívajú dlhé hokejky na zastavenie prihrávky. Hoci sa Pardavý ocitol tvárou v tvár Šurekovi, ten jeho puk vyrazil.
     
    33:38
    Martin dal gól!
    Ďalšia využitá presilovka hostí. Poriadnu strelu od modrej vyslal na domáceho brankára JAROSLAV MARKOVIČ. Hála sa už len otáčal za svoj chrbát. Asistencia: Beňa.
     
    31:51
    Bude sa opäť vylučovať. František Bombic si pred vlastnou bránou pomáhal nedovolene a preto odchádza na trestnú lavicu. Menší trest za hákovanie.
     
    29:20
    I žlto-červení sa snažia ohroziť súperovho brankára. Rýchlym prechodom do útočného pásma ohrzil Šureka Gašparovič. Brankárova vyrážačka bola ale šikovnejšia ako Trenčiansky útočník.
     
    27:29
    Martin dal gól!
    Využitá presilovka hostí. Beran rozohrával spoza brány a puk posielal pred osamoteného MARKOVIČA. Ten si dokázal Hálu položiť na zem a už mu nič nebránilo streliť puk do brány. Asistencie: Beran, Novotný
     
    25:59
    Trenčín dal gól!
    Trenčania strieľajú gól v oslabení. Už-už sa zdalo, že Martinčania na dlhšie zakotvia pred Hálom, chvíľka nepozornosti ich stála to, že puk sa dostal do stredného pásma. Šikovní Trenčania ho posunuli vpred a Fabuš už len zo strany prihrával RICHARDOVI LELKEŠOVI. Ten doslova vyškolil Šureka, keď mu strelil puk do odokrytej brány.
     
    23:59
    Martinčan Horský ostáva ležať na zemi. Nedovoleným zákrokom si snažil pomôcť Tomáš Bokroš, ktorý dostáva 5 + do konca zápasu. Horský i Bokroš odchádzajú do šatní.
     
    19:53
    Trenčín dal gól!
    A je vyrovnané! RICHARD LELKEŠ dvíha divákov zo sedadiel. Tybor, ktorý sa blížil ku Šurekovi po ľavej strane, preniesol hru na druhú stranu na Lelkeša, ktorý na dvakrát prekonal hosťujúceho brankára. Asistencia: Tybor
     
    18:55
    Trenčín dal gól!
    Dukla znížila stav stretnutia! Beran sa nestihol ešte ani vrátiť a Trenčania sa už mohli radovať. Pardavý si prihrávkou našiel nepokrytého JAKUBA GAŠPAROVIČA a ten dokázal prestreliť brankára, ktorý už v tom čase ležal na zemi. Asistencia: Ján Pardavý.
     
    16:52
    Fabuš po vyhratom buly posiela puk Ďurkechovi na modrú. Jeho strela však nedokázala dostatočne Šureka a vyrážačkou poslal puk opäť do hry.
     
    16:52
    Beran sa dlho na ľade neohrial. Tentokrát je vylúčený za sekanie. Hráč sa sám čuduje a protestuje, no arbiter je neoblomný.
     
    14:24
    Lelkeš sa spoza brány dral do zakončenia, bol pri tom však pridržaný Beranom, ktorý už poslušne odchádza na trestnú lavicu.
     
    13:30
    Nádherná strela Ondreja Mikulu od modrej a ešte krajší semafor v podaní Šureka!
     
    12:56
    Fabuš presnou prihrávkou na samotne stojaceho Mikulu, tomu sa však puk vyšmykol a nedokázal tak trafiť odkrytú bránu.
     
    11:51
    I Dukla si zahrá presilovku. Hokejka Novotného vystrelila príliš vysoko a trafila Bokroša do tváre. Dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    10:27
    Martin dal gól!
    Dukla po návrate Mikulu nestihla vystriedať, TOMÁŠOVI PETRUŠKOVI sa podarilo ľahučkým pádáčikom prekonať Hálu a zvýšiť tak náskok hostí o dva góly. Bez asistencií.
     
    08:12
    Vylúčený hráč Dukly Ondrej Mikula, ktorý si chcel podrazením pomôcť v hre.
     
    05:07
    Martin dal gól!
    MATEJ DÍRER využil šancu, kedy brankár Hála dostatočne nedával pozor a strelu mu dokonale zavesil nad lapačku. Akcia vznikla po hrubej chybe obrany Dukly. Bez asistencií.
     
    03:58
    Lelkeš nastrelil bránu hostí! Po dokonalej prihrávke od Tybora nedokázal presne zamieriť a tak sa ozýva len konštrukcia brány.

    Janka Danková

    Branky a nahrávky: 19. Gašparovič (Pardavý), 20. Lelkeš (Tybor), 26. Lelkeš (Fabuš) - 6. Dírer, 11. Petruška, 28. Markovič (Beran, Novotný), 34. Markovič (Beňa), 43. Fadrný (Hollý)


    HK DUKLA Trenčín: Hála (43. Kristín) – Bagin, Biro, Pardavý, Rusnák, Gašparovič – Bombic, Imrich, Tybor, Lelkeš, Sojčík – Bokroš, Bednár, Mikula, Bulík, Fabuš – Ďurkech, Nemčík, Adamec, Broska, Jakúbek
    HK VITAR Martin: Šurek – Novotný, Beňa, Markovič, Beran, Vartovník – Pukalovič, Tupý, Petruška, Horský, Fadrný – Zukal, Perniš, Murček, Hollý, Mikušovič – Danko, Kentoš, Direr, Hús

    Rozhodčí: Müllner Róbert - Šefčík Peter, Junek Martin

    Diváci: 1860
    bahis siteleri