Chomutov – Sparta 0:0 (po s.n.) | HC Kladno – Letňany 3:1 (kon.) | Liberec – Písek 4:2 (kon.)
Hr. Králové – Pardubice 1:5 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:6 (kon.) | Vítkovice – Zlín 7:1 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Kometa Brno – Přerov 9:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 21.09.2012, 16:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    51:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V plném počtu přidávají hosté do rozhozené hradecké defenzívy pátý úder. Zprava uháněl úplně sám RADOVAN CHVOJKA a Veselého prostřelil mezi betony - 1:5. Asistence: Filip Kuťák, Vojtěch Budík.
     
    48:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže... končí to asi trochu jinak, než si Hradečtí představovali. Zase si nechali ujet dva soupeře do přečíslení a Ondřej Panna to provedl naprosto parádně, natáhnul na sebe beka a až úplně v poslední chvíli vybídl ke skórování MICHAELA ŠPAČKA. To už nešlo nedat - 1:4. Asistence: Ondřej Panna, Daniel Divecký.
     
    46:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Faltýnkova nedisciplinovanost nakonec vede k prvnímu gólu domácích. RADEK PILAŘ sám projel do pásma a přesnou střelou přes obránce prostřelil Antonína Stibůrka - 1:3! Asistence: Daniel Voženílek.
     
    36:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Důležitý, ale rozhodně také zasloužený gól Pardubic. MICHAEL ŠPAČEK měl v levém kruhu dostatek času zamířit. František Veselý toho přes klekajícího Matějčka asi moc neviděl, tak si mírně stoupnul, a v tu chvíli mu Špaček neomylně poslal puk mezi betony - 0:3. Asistence: Ondřej Bohuněk.
     
    17:37
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ve hře čtyř proti čtyřem přichází druhý úder hostů. Hradečtí zaváhali na útočné modré a byl z toho další brejk. V něm tentokrát našel Radovan Chvojka FILIPA KUŤÁKA, který zamířil nekompromisně - 0:2! Asistence: Radovan Chvojka, Jakub Procházka.
     
    15:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí propadli v obraně a soupeř je za to nemilosrdně trestá. V přečíslení dva na jednoho přišla přihrávka FILIPU HAVRDOVI přesně na hokejku. Pardubický forvard se zakončením zbytečně vyčkával a už se mu pod nohy vrhal poslední Hradečák, právě ten pak ale jeho zakončení nadzvedl do růžku mimo dosah Veselého - 0:1! Asistence: Jiří Kysela, Martin Hlaváček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 47. Pilař (Voženílek) - 16. Havrda (Kysela, Hlaváček), 18. Kuťák (Chvojka, Procházka), 37. Špaček (Bohuněk), 49. Špaček (Panna, Divecký), 52. Chvojka (Kuťák, Budík)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Müller) – Klust, Skála, Hofman, Malinský, Matějček, Havránek, Bezděk – Novotný, Musil, Matouš, Souček, Jaroš, Gančarčík, Drašnar, Voženílek, Šeps, Miškář, Jebavý, Pilař, Wolf.
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (Husár) – Divecký, Kalouš, Procházka, Tichý, Faltýnek, Petric, Budík, Kracík – Chvojka, Panna, Kysela, Vyskočil, Kuťák, Barkóci, Hlaváček, Bohuněk, Velínský, Špaček, Havrda, Drobný.

    Rozhodčí: Hribik – Čížek, Kis.
    bahis siteleri