Chabarovsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 0:3 (kon.) | Novosibirsk – Minsk 2:1 (kon.)
Ufa – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 2:1 (po s.n.) | HC Slovan – Omsk 4:2 (kon.) | Lev – Barys 2:4 (kon.)
Lev – Barys 2:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Avangard Omsk
Sobota 22.09.2012, 17:00 • Slovnaft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:18
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan využil přesilovku, když Šatanovu ránu tečoval LIBOR HUDÁČEK a puk zaplul přesné k tyčce. Asistence: Miroslav Šatan, Jonathan Sigalet.
     
    30:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! ALEXANDER POPOV dostal až moc prostoru, dostal se do pásma a ačkoliv byl bráněn, našel mezírku a střelou pod břevno využívá přesilovku. Bez asistence.
     
    26:43
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk využil přesilovku, když před Janusem vznikl závar, TOMÁŠ ZÁBORSKÝ dostal možnost k dorážce a napodruhé propasíroval puk za brankovou čáru. Asistence: Anton Bělov.
     
    25:23
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tohle se musí domácím divákům líbit. LUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ hraje první zápas za Slovan a hned se gólově prosadil bombou od modré, která propadla Kuzněcovovi mezi betony. Asistence: Libor Hudáček
     
    23:30
    Slovan právě vstřelil branku!
    A z rychlého brejku dvou na jednoho udeřilo na druhé straně. Bližňák si počkal na ideální moment, nahrál na MICHALA VONDRKU a ten už střílel do prázdné branky. Asistence: Mário Bližňák, Martin Štajnoch.
     
    08:06
    Slovan právě vstřelil branku!
    Teď byla obrana Omsku naprosto dezorientovaná a po tlaku Slovanu se MIROSLAV ŠATAN chopil puku, objel branku a zasunul do branky, když Kuzněcov ležel na druhé straně. Asistence: Tomáš Mikúš.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 9. Šatan (Mikúš), 24. Vondrka (Bližňák, Štajnoch), 26. Višňovský (Hudáček), 51. Hudáček (Šatan, Sigalet) - 27. Záborský (Bělov), 31. Popov


    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) - Višňovský, Boumedinne, Štajnoch, Ďatelinka, Sigalet, Tabaček, Luža, Mráz - Miklík, Bližňák, Vondrka - Kukumberg, Bartovič, Ölvecký - Šatan, Hudáček, Lipianský - Mikúš, Šťastný, Dravecký.
    Avangard Omsk: Kuzněcov (Ramo) - Salmela, Bělov, Škoula, Pivcakin, Ljamin, Pujacs, Valentěnko, Volkov - Popov, Pěrežogin, Záborský - Sjomin, Pjanov, Ivanov - Pěrvušin, Taraťuchin, Nestěrov - Žerebcov, Mozer, Orlov.

    Rozhodčí: Bondar, Buljanov - Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri