Ústí n/L – Hr. Králové 3:4 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Jihlava 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.)
Most – Litoměřice 3:2 (po s.n.) | Olomouc – Třebíč 5:2 (kon.) | Písek – Kadaň 2:4 (kon.)
Beroun – Benátky n/J 4:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pondělí 24.09.2012, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zřejmě rozhodují o výsledku zápasu a dvě minuty a šestnáct vteřin před koncem třetí části navyšují svůj náskok na dvě branky! U levého mantinelu dojel Roman Vondráček kotouč, využil toho, že beci Draků nebyli na svých postech, sjel si na kruh a našel křižnou přihrávkou před svatyní Tomáš Štůraly volného VÁCLAVA MEIDLA, který zvedl kotouč nad rameno přesouvajícího se gólmana Šumperku! Asistence: Roman Vondráček.
     
    52:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Třetí využitá přesilovka znamená vedení Rebelů opět nejtěsnějším rozdílem! Rebelové zavezli puk do útočné třetiny a Milan Kostourek se natlačil před branku, kde jeho pokus odrazil Štůrala betony. Kotouč se však vypotácel ven na druhou stranu brankového prostoru, kde jej za záda bezmocného Tomáše Štůraly doklepl LADISLAV RYTNAUER, který tak opět rozduněl domácí tribuny! Asistence: Milan Kostourek a Martin Ondráček.
     
    46:45
    Draci právě vstřelili branku!

    A v Kotlině platí opět nerozhodný stav! Nejprve nechal Filip Stoklasa po úniku na pravém křídle vyniknout Dolejše, který jeho pokus vyrazil vyrážčekou. Puku se však chopil Karel Plášek, našel Aleše Holíka, který si sjel k brance, naznačil střelu, ale našel FILIPA STOKLASU, který tak napodruhé zacílil přesně nad padajícího gólmana Rebelů a poprvé v první lize si vychutnal gólovou radost! Asistence: Aleš Holík a Karel Plášek.
     
    31:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají druhou přesilovku a vrací se zpět do vedení! První Moravova střela se mezi tyče nevešla, ale odrazila se od zadního mantinelu do nebezpečného prostoru před branku, kde jej Milan Kostourek posunul na JANA SOLDÁNA, který neměl problém zasunout puk za bemocně se natahujícho Štůralu! Asistence: Milan Kostourek a Marian Morava.
     
    17:03
    Draci právě vstřelili branku!

    Ovšem nyní byl krátký a Draci srovnávají stav zápasu! Rebelové propadli ve středním pásmu a do rozhozené obrany vlétla hned trojice hráčů ve žlutém a přečíslení tři na dva skončilo úspěšně. Aleš Staněk od pravého mantinelu našel křižně na brankovišti dojíždějícího ALEŠE HOLÍKA, který se do puku opřel a přehodil puk před Dolejšův beton, který byl nyní bez šance! Asistence: Aleš Staněk a Karel Plásek.
     
    09:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají přesilovku a dostávají se do těsného vedení! Šumperk po buly dokázal vyhodit kotouč, ale Rebelové jej bleskově dostali zpět do pásma, kde rozjeli kombinaci. Radim Ostrčil měl dvě možnosti, komu nahrát, a vybral si nejlépe, jak mohl! VÁCLAV MEIDL jeho křižný pas přijal, najel si mezi kruhy a tvrdě vypálil kolem Štůralovy vyrážečky! Asistence: Radim Ostrčil a Václav Meidl.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Meidl (Ostrčil, Vondráček), 32. Soldán (Kostourek, Morava), 53. Rytnauer (Kostourek, Ondráček), 58. Meidl (Vondráček) - 18. Holík (Staněk, Plášek), 47. Stoklasa (Holík, Plášek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava "A", Protivný, Jelínek, Soldán, Stehík, Pavlík "A", Ostrčil, R. Novotný - Polodna "C", Endál, Ondráček, Vondráček, Knotek, Fiedler, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Třetina, Musil, Kostourek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Pastor, Suchý, Holík "C", Gewiese, Vrána, M. Novotný, Sedlák, Tesařík - Skoumal, Hulva "A", Haas, Cink, Staněk, Červenka, Plášek, Blinka, Kindl, Vrdlovec, Hlinka, Stoklasa

    Rozhodčí: Jan Doležal - Ladislav Lučan, Tomáš Svoboda
    Delegát: Aleš Staněk

    Diváci: 796
    bahis siteleri