Omsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:2 (po s.n.)
Jekatěrinburg – Lev 3:5 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Novokuzněck 4:3 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Riga – Ufa 2:3 (po pr.)
konec
Dynamo Moskva
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 01.10.2012, 17:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nižněkamsk si v závěrečné třetině vytvořil velkou převahu a snažil se s výsledekm něco udělat, naproti hráčům Dynama, kteří byli hodně pasivní. Ale výraznější šanci si hosté nevytvořili. v 50. minutě se trefil v přesilové hře Ovečkin a nebylo co řešit - 4:0. Po množství vyloučení se i soupeř dočkal a zhatil radost na vychytání čistého konta Alexandru Jerjomenkovi. Čtyři a půl minuty před koncem ho překonal Běrezin. Po další přesilové hře domácích upravil na konečné skóre 5:1 Volkov. (19:49:29)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Další domácí hráč Marek Kvapil vyloučen za sekání.
     
    57:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak i Dynamo Moskva využívá svoji početní převahu. KONSTANTIN VOLKOV zůstal úplně sám před Sokolovem, když už se zdálo, že se hosté osvobodí, zabojoval na modré Filip Novák a předložil přesnou přihrávku KONSTANTINU VOLKOVOVI, který ho vykoupal v brankovišti a zasunul po ledě puk do brány. Bez asistence.
     
    55:35
    Vyloučen hostující hráč Chochrjakov za podražení.
     
    55:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Nižněkamsk dočkal. Přesilovou hru využívá MAXIM BĚREZIN, který dostal přihrávku napříč třetinou a prostřeluje vše před sebou. Asistence: Igor Polygalov, Jevgenij Blochin.
     
    54:42
    Hosté v plném počtu.
     
    54:27
    Domácí ve čtyřech.
     
    53:45
    Za podražení si pujde sednout na trestnou lavici Jalasvaara.
     
    53:20
    Hra ve čtyřech se hraje hlavně v obranném pásmu hostů, ale je znovu signalizovano vyloučení domácího hráče.
     
    52:42
    Ale v zápětí fauloval při úniku Volkova Plechanov a jde si sednou do vedlejší kabinky vedle Nováka.
     
    52:27
    Hosté jsou si vědomi prohraného utkání, přesto nepřestávají bojovat a odměnou jim je další vyloučení Filipa Nováka za vyhození kotouče do hlediště.
     
    51:25
    Žádnou výraznou šanci si hosté v přesilové hře nevytvoři, až v jejím závěru střílel Běrezin od modré, ale Jerjomenko měl dobrý výhled.
     
    50:26
    Domácí se bezproblému brání.
     
    49:57
    Vyloučen také domácí Tolpeko za hákování.
     
    49:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A rychle přesilovou hru úspěšně zakončuje ALEXANDR OVEČKIN, který dostal přihrávku na levnou stranu a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Graňák.
     
    48:37
    Vyloučen hráč Nižněkamsku Blokin za hákování.
     
    47:07
    Domácí se podle prezentace jejich své hry nikam nehrnou, jestliže mohou někde podržet puk, potom tak činí. Jen Osavova první formaci jim dokáže nabořit jejich klid. Oskar Osava je zatím jedním z nejvýraznějších hráčů hostujícího týmu.
     
    45:18
    Hra nemá pořádné tempo. Jen Nižněkamsk se snaží vstřelit aspoň čestný gól. Jejich rány zatím kryje jistý Jerjomenko, který nemá s dalekými pokusy hostý větší problémy.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 10. Kňazov (Baběnkov), 16. Graňák (Gorovikov, Ovečkin), 39. Gynge (Mironov), 50. Ovečkin (Graňák), 58. Volkov - 56. Běrezin (Polygalov, Blochin)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Gorochov, Mironov, Barancev - Volkov, Govorikov, Ovečkin - Cvětkov, Gynge, Kokarjev - Tolpeko, Kňazov, Baběnko - Šafigulin, Kvapil Mosaljov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sokolov (Dalton) - Selujanov, Mamašev, Plechanov, Bělov, Blochin, Běrezin, Rozin - Subbotin, Osala, Koukal - Chochorjakov, Alšenskij J., Alševskij S. - Vorobjov, Polygalov, Zjazov - Kulikov, Krutov, Komaristyj - Jefremov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Gusev - Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri