Zenit – AC Milán 2:3 (kon.) | Dynamo Kyjev – Dinamo Záhřeb 2:0 (kon.) | Porto – PSG 1:0 (kon.)
Arsenal – Olympiakos 3:1 (kon.) | Schalke – Montpellier 2:2 (kon.) | Anderlecht – Malaga 0:3 (kon.)
Manchester City – Dortmund 1:1 (kon.) | Ajax – Real Madrid 1:4 (kon.)
konec
Ajax Amsterdam
1:4 (0:1)
Real Madrid
Středa 03.10.2012, 20:45 • Amsterdam ArenA, Amsterdam (NED) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    81
    Real právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO si připisuje hattrick. RONALDO obdržel na hranici pokutového území přesnou přihrávku, následně ''obhodil'' Vermeera a míč skončil v bráně. Pochvalu si zaslouží také Khedira, který je na hřišti pouhou minutu a už si připisuje asistenci.
     
    79
    Real právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO spolupracoval na levém křídle s Benzemou, který mu následně připravil skvělou přihrávku. RONALDO si zpracoval míč na střelu a zakončil, míč se nádherně stočil na vzdálenější tyč, a Ronaldo tak navyšuje skóre na 3:1.
     
    56
    Ajax právě vstřelil branku!
    Na vzdálenější tyči byl úplně volný NIKLAS MOISANDER, kterého zapomněl bránit Essien. MOISANDER si počkal na centrovaný míč a přesnou trefou jej dostal do brány, a srovnal tak skóre na 1:2.
     
    48
    Real právě vstřelil branku!
    Do protiútoku se vydal Marcelo, který vyvezl míč na soupeřovu polovinu, na hranici šestnáctky přenesl hru na pravou stranu, kde byl připravený Kaká. Kaká si zpracoval míč a nacentroval jej do pokutového území, kde nůžkami zastříhal KARIM BENZEMA, jenž navyšuje skóre na 2:0.
     
    42
    Real právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně dočkali, do vedení je posílá CRISTIANO RONALDO. Na levé straně se uvolnil Benzema, který dovezl míč až do pokutového území, kde přichystal přihrávku pod sebe pro RONALDA, který se nemýlil a míč dostal do odkryté brány.

    Lucie Rapantová

    Branky: 56. Moisander - 42. Ronaldo, 48. Benzema, 79. Ronaldo, 81. Ronaldo

    Karty:   57. Essien (REA)


    Ajax Amsterdam: Vermeer - Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind - De Jong, Poulsen (69. Sporkslede), Eriksen - Sana (66. Hoesen), Babel (82. Lukoki), Boerrigter.
    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi, Essien (78. Khedira), Kaká (74. Özill) - Callejón (61. Di María), Benzema, Ronaldo.

    Rozhodčí: Jonas Eriksson (SWE) - Mathias Klasenius (SWE), Daniel Wärnmark (SWE)
    bahis siteleri