Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (po pr.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Třebíč – Beroun 3:0 (kon.)
Ústí n/L – Písek 7:2 (kon.) | Hr. Králové – Šumperk 6:1 (kon.) | Kadaň – Most 3:5 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:2 (2:2, 3:0, 2:0)
IHC Králové Písek
Středa 03.10.2012, 17:30 • Zlatopramen Arena, Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:32
    Lvi právě vstřelili branku!
    Zápas se už proměnil v exhibici. Písečtí hráči nebrání ani nebruslí. TOMÁŠ SÝKORA projel celé útočné pásmo, byl úplně volný, měl dostatek času, a tak zavěsil z mezikruží přesně pod břevno. Asistence: David Tůma.
     
    42:35
    Lvi právě vstřelili branku!
    MAREK LAŠ prokázal svůj důraz v brankovišti a přestože sám byl v podstatě za brankou, hokejkou dosáhl na puk a z nulového úhlu procedil puk za Mazancova záda. Asistence: Petr Přeučil.
     
    34:20
    Lvi právě vstřelili branku!
    Obránce Poživil našel úplně volného JAROSLAVA ROUBÍKA před brankou, pro kterého nebyl problém Mazance překonat. Asistence: Lukáš Poživil.
     
    33:04
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po vyhrané útočné buly Lvů se dostal puk k TOMÁŠI PŘEUČILOVI, který z otočky zavěsil puk za Mazancova záda. Asistence: Milan Vobořil.
     
    29:24
    Lvi právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ HANDLOVSKÝ si vytvořil svým důrazem prostor v brankovišti a zasunul puk z úrovně brankové čáry za Mazance! Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    18:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek se prosadil v oslabení! DAVID RŮŽIČKA dostal puk mezi kruhy a vystřelil do protipohybu gólmana Orcta, který již na kotouč nedosáhl. Asistence: Zdeněk Šperger.
     
    16:20
    Lvi právě vstřelili branku!
    Tahle akce splňovala nejpřísnější hokejová měřítka! Rod v přečíslení 2 na 1 naservíroval kotouč ROBINU KOVÁŘOVI, který z voleje pálil pod víko. Asistence: Tomáš Rod.
     
    15:08
    Lvi právě vstřelili branku!
    MAREK LAŠ zakončil útočnou akci spoluhráčů gólem! Přeučil vybruslil zpoza branky, puk se odrazil k Lašovi a ten se nemýlil. Asistence: Petr Přeučil, Daniel Boháč.
     
    12:00
    Písek právě vstřelil branku!
    PATRIK PETRUŠKA vystřelil přes beka přesně nad Orctovo rameno! Využitá přesilovka. Asistence: Tomáš Drtil.
    Marken.cz

    Martin Pešout

    Branky a nahrávky: 16. Laš (Přeučil, Boháč), 17. Kovář (Rod), 30. Handlovský (Havlíček), 34. Přeučil (Vobořil), 35. Roubík (Poživil), 43. Laš (Přeučil), 54. Sýkora (Tůma) - 12. Petruška (Drtil), 19. Růžička (Šperger)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Koutský) - L. Poživil, Holomek, P. Hořava, Sklenička, Pavlík, Vobořil, Vl. Brož, Špelda - R. Kovář, Roubík, Rod - Matai, Havlíček, Handlovský - P. Přeučil, Daniel Boháč, Laš - D. Tůma, T. Sýkora, M. Čermák.
    IHC Králové Písek: M. Mazanec (Halmoši) - Vl. Kameš, J. Drrtina, Dominik Boháč, Frolo, Drtil, David Růžička, Makovský, Semrád - Strnad, Šperger, P. Sedláček - Slavík, Petruška, Bernard - R. Heřman, Kučera, S. Polodna - Čurda, F. Vlček, Markulinec.

    Rozhodčí: Doležal - Polonyi, Kreuzer.

    Diváci: 1550
    bahis siteleri