Augsburg – W. Brémy 3:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
3:1 (2:1)
Werder Brémy
Pátek 05.10.2012, 20:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Předehrávka sedmého kola je minulostí. Augsburg se po šesti kolech konečně dočkal vítězství, když porazil v SGL Aréně Werde Brémy. Hosté tahali od začátku za kratší stranu provazu a na body dnes po zásluze nedosáhli. To je ode mě vše. Přeji příjemný zbytek pátečního večera. (22:23:09)
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Domácí měli na kopačce ještě čtvrtou branku. Petržela využil chybného vyběhnutí Mielitze a střílel do odkryté branky. Tu sice trefil, ale pouze její pravou tyč.
     
    89
    S domácím ziskem tří bodů už to vypadá hodně nadějně. Po šesti odehraných zápasech se tak Augsburg dočká první letošní výhry.
     
    88
    Hosté už jsou dopředu hodně bezradní a utkání už se pouze dohrává. Ani domácí nikam s rozehrávkou spěchat nebudou a v poklidu kombinují na polovině hřiště.
     
    86
    Na hřišti se podívá další český hráč. Do hry přišel Petržela, který nahradí Musonu.
     
    84
    Nebezpečný rohový kop odvracel až hostující Junuzovic. Jeho hlavička namířila balon pryč z pokutového území a Werder se osvobozuje.
     
    82
    Werder už je hodně vytažený a příliš nebraní. Toho mohli využít domácí fotbalisté a přidat i čtvrtou branku. Střela Ottla však na místo určení nedoputovala.
     
    80
    Hráče v bílém dresu dělí posledních deset minut od prvního zisku tří bodů. Ten zatím vyhlížejí domácí fotbalisté v letošní sezóně marně. Dnes by se dočkat mohli.
     
    79
    A domácí fandové mohli slavit další přesný zásah svého oblíbeného klubu. Míč už se sice třepotal v síti, ale ještě předtím byl odmáván ofsajd.
     
    78
    Žlutou kartou je potrestán domácí Musona, který předvedl hodně ošklivý zákrok na protihráče a bude si nyní muset dávat větší pozor.
     
    75
    Se tříbodový ziskem pro Werder už to vypadá hodně bledě. A i k jednobodové náplasti chybí hostům dva přesné zásahy.
     
    73
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté slaví dnes již potřetí. Standardní situaci využil DANIEL BAER, který se opřel do balonu a poslal jej přesně za záda bezmocného Mielitze.
     
    72
    Domácí střídají. Odpracováno má Hain, kterého vystřídá Ottl.
     
    70
    Augsburg se dožaduje pokutového kopu. Hlavní rozhodčí však odmítá protesty a jeho píšťalka zůstala bez povšimnutí.
     
    69
    Hostující Werder střídá naposledy. Ze hry odejde autor poslední střely Arnautovič. Místo něj se na hrací plochu podívá Petersen.
     
    67
    Hosté se dostali k dalšímu střeleckému ohrožení. Arnautovič pálil na branku Amsifa. Jeho pokus však skončilo hodně mimo tři tyče.
     
    65
    Werder se dále snaží udělat něco s nepříznivým výsledkem. Akpala se dostal ke střele z hranice šestnáctky, ale nezacílil přesně.

    Jakub Martínek

    Branky: 2. Werner, 32. Hain, 73. Baer - 19. De Bruyne

    Karty:   58. Bancé (AUG), 78. Musona (AUG) - 34. Schmitz (BRM)


    FC Augsburg: Amsif - Verhaegh, Langkamp, Klavan, De Jong - Vogt, Baer - Musona (86. Petržela), Morávek (56. Bancé), Werner - Hain (72. Ottl).
    Werder Brémy: Mielitz - Fritz, Prodl, Sokratis, Schmitz (46. Selassie) -Junuzovic - Arnautovic (69. Petersen), De Bruyne, Hunt, Elia (62. Fullkrug) - Akpala.

    Rozhodčí: Kircher - Unger, Lupp
    bahis siteleri