Zlín – Třinec 3:4 (po pr.) | HC Kladno – Slavia 4:2 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 1:5 (kon.) | Letňany – Sparta 2:9 (kon.)
Chomutov – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 0:3 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 7:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
HC ZUBR Přerov
Pátek 05.10.2012, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Ve vyrovnaném zápase nakonec vsetínští hráči přeci jen dokázali uspět, když svého přerovského soka porazili 6:3. Valaši předvedli o něco více hokejové dovednosti a za to si výhru zaslouží. V tabulce se díky této výhře posunul Vsetín na předposlední místo, právě před svého dnešního rivala. Ve Vsetína přejeme krásný večer. (18:54:26)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Zápas už se jen dohrává.
     
    59:27
    A festival vyloučení ještě nekončí. Tentokrát je vyloučen vsetínský Forch za vysokou hůl. Nutno přidat, že narozdíl od mnoha sporných verdiktů bylo toto vyloučení naprosto v pořádku.
     
    58:17
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak přeci jen vidíme v samém závěru zápasu i něco z hokejové krásy. Ondřej Tydlačka nasměroval přihrávku napříč celým brankovištěm přímo na hůl ONDŘEJE GRYGARA a ten z jedné poslal puk za záda přemisťujicího se gólmana. Asistence: Ondřej Tydlačka, Zbyněk Žabčík.
     
    57:48
    Po velmi, velmi dlouhé době, jsou domácí v plném počtu. Čeká je minutová hra v přesile o jednoho muže.
     
    57:27
    Hra je nyní přerušena. Na ledě je po čtyřech bruslařích na obou stranách.
     
    56:49
    Hlavní rozhodčí se nejspíš rozhodl, že ve zbytku utkání už bude hrát jenom on. Tentokrát je za podražení vyloučen Gremlice. Vsetín si teď pár vteřin zahraje čtyři na tři.
     
    55:07
    Tak také jedno vyloučení ja straně hostů. Kubal vyloučen za podražení.
     
    55:02
    Vsetínská hra ve třech bude plynule pokračoval. za podražení je vyloučen Forch.
     
    54:53
    Vsetín vstřelil branku!
    ONDŘEJ TYDLAČKA zvolil bekhendový blafák a puk po ledě proklouzl pod brankářovým betonem do sítě.
     
    54:53
    Jenže hosté jsou prostě nepoučitelní. I ve třech jim totiž Valaši ujeli do brejku a tydlačka nezakončil jen proto, že byl v rozhodující chvíli hákován. Verdikt je naprosto jasný - trestné střílení.
     
    54:16
    Vsetín bude hrát znovu ve třech, tentokrát proti čtyřem. Za nedovolené bránění je vyloučen Grygar.
     
    53:45
    Obrovský závar před hostujícím gólmanem vytvořili domácí. Puk ale nakonec do sítě nedotlačili, V zápětí jdou na lavici hanby Červínek za hrubost a hráč Vsetína Svozílek. Ten je vyloučen za sekání.
     
    53:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z nepřesilovkové akce ale Zubr přeci jen přesilovku využívá. DANIEL KAROLA nabral s pukem rychlost už ve vlastním pásmu, prořítil se kolem statických hráčů VHK a svou a po kličce zakončil mazácky mezi brankářovy betony.
     
    52:30
    Ne ne, Zubru dnes přesilovky nejdou.
     
    51:49
    Vsetín už je ve čtyřech a s pukem daleko od své brány.
     
    51:39
    Deset vteřin v pěti proti třem si zahrají hosté. Za krosček vyloučen Ščotka. Hostující hráč se po jeho zákroku zvedal jen velmi, velmi těžce.
     
    50:22
    Vsetín vstřelil branku!
    Podruhé v z zápase skórují Valaši při vlastním oslabení. Ve dvou proti jednomu ujeli ONDŘEJ GRYGAR A Jan Forch. Střelu druhého jmenovaného sice brankář vyrazil, puk se ale zastavil u tyče, kde jej jako první nalezl Forch, přistrčil jej do brankoviště a Grygarovi stačilo došťouchnout puk za čáru. Otázkou zůstává, kde v tu dobu byli bránící hráči Přerova. Asistence: Jan Forch.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 19. Christov (Světlík, Tydlačka), 23. Mikula (Pancza), 29. Světlík (Tydlačka), 51. Grygar (Forch), 55. Tydlačka, 59. Grygar (Tydlačka, Žábčík) - 3. Gremelica, 22. Kubal, 54. Karola


    VHK ROBE Vsetín: Gottwald (Vlach) - Hajda, Žabčík, Běhula, Svozílek, Hryciow, Ščotka, Januška - Pancza, Christov, Forch, Světlík, Mikula, Tydlačka, Kuchařík, Grygar, Willert, Škrabánek, Rod
    HC ZUBR Přerov: Grigárek (Slavík) - Kundrátek, Maršálek, Hurta, Duda, Metelka, Červíček, Gremlica, Kubal, Kubíček, Muller, Václavíček, Karola, Rybka, Blahunek, Nohál, Padalík, Němec.
    bahis siteleri