Brest – Bordeaux 1:1 (kon.) | Lorient – Lyon 1:1 (kon.) | Marseille – PSG 2:2 (kon.)
konec
Stade Brestois 29
1:1 (1:0)
Girondins Bordeaux
Neděle 07.10.2012, 14:00 • Francis-Le Blé - Brest • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Na začátku třetí minuty nastavení odchází domácí Coulibaly, kterého nahradí Dernis.
     
    88
    Na druhé straně se k hlavičce dostal Baysse a jeho pokus skončil na břevně brány Bordeaux.
     
    88
    Trochu je přibrzdí žlutá karta Henriqueho, který to s aktivitou přehnal.
     
    87
    Neuvěřitelné štěstí pro Thébauxe! Po rohovém kopu přišla razantní hlavička, ale míč letěl přesně do míst, kde stál domácí brankář a tak míč dokázal chytit. Hosté mají nyní velké šance na rozhodnutí zápasu!
     
    85
    Domácí opět přežili infarktovou chvíli! Diabaté nebezpečně vypálil a brankář Thébaux jeho pokus vytěsnil, ale dlouho nebylo jasné, jestli se míč přesto neocitne v bráně. Nestalo se a stav se tak nemění.
     
    80
    Druhá změna na straně Brestois. Hřiště opouští autor první branky Ben Basat, kterého nahradí Ayite.
     
    76
    První střídání předvedla domácí lavička. Odešel Grougi, který měl žlutou kartu a nahradil ho Chafni.
     
    74
    Velmi dobrý postřeh předvedl Carraso v bráně Bordeaux - na nic nečekal a okamžitě vysprintoval pro míč a zachytil ho před dotírajícím útočníkem, který by v případě zisku míče utíkal sám na bránu.
     
    72
    Po Ličkovi i druhý český zástupce v tomto utkání vidí žlutou kartu. Jaroslav Plašil se provinil nedovoleně a rozhodčí jeho počínání patřičně ocenil.
     
    71
    Tak toto byl nehezký faul, ale Grougi už musel hasit případný požár v obraně Brestois. Jeho skluz minul míč a trefil přesně nohy Saiveta a to nemohlo skončit jinak než žlutou kartou.
     
    68
    Bordeaux právě vstřelilo branku!

    Máme srovnáno! CHEICK DIABATÉ se položil do rány a nedal brankáři Thébauxovi šanci. K hostujícímu útočníkovi se dostal míč po centru z levé strany a Diabaté potěšit kromě sebe i kotel hostujících fanoušků.
     
    64
    Mário Lička fauloval a za tento prohřešek vidí žlutou kartu.
     
    62
    Druhé střídání na straně hostů. Odchází N'Guemo, kterého nahradí Jussie.
     
    56
    Máme zde první žlutou kartu zápasu, kterou vidí Diabaté.
     
    53
    Grougi dokázal přetlačit obránce a z úhlu nebezpečně vypálil, jenže bránu hostů těsně minul.
     
    47
    Jenom to tak zahučelo na stadionu. Na pravé straně hřiště si udělal prostor Diabaté a centrem na zadní tyč málem překvapil domácího brankáře. Balón sice nenašel nikoho z hostů, ale dopadl přesně na tyč Thébauxovi brány.
     
    46
    V poločasové přestávce došlo k jedné změně na trávníku. V hostujícím dresu Planuse nahradil Saivet.
     
    37
    Brest právě vstřelil branku!

    Poprvé se nám mění skóre a je třeba říci, že celá akce se domácím hodně povedla. Vše začalo podklouznutím hostujícího hráče ve středu hřiště, míč tak zadarmo získali domácí a dvěma rychlými nahrávkami rozebrali obranu Bordeaux. Hlavně finální přihrávka na EDENA BEN BASATA byla milimetrová. Tento izraelský útočník v pohodě přehodil brankáře Carrasa a od tyče dostal míč za brankovou čáru.
     
    28
    Ben Basat se pohyboval na hraně ofsajdu, ale zřejmě bylo vše v pořádku. Míč se k němu dostal, ale domácí útočník byl pod tlakem obránců a tak jeho střele chyběla větší razance. Přesto musel hostující brankář na zem.
     
    22
    Největší šance domácích! Střela z větší vzdálenosti letěla krásně k pravé tyči, ale výborný zákrok předvedl brankář Carraso, který skokem do strany míč vyrazil.
     
    7
    Jestli byl Diabeté ve velké šanci před malou chvílí, tak to co zahodil nyní se nedá nazvat jinak než tutovka! Míč mu nechtěně hlavičkou nahrál jeden z obránců přesně do volného prostoru, Diabeté kličkou vyškolil brankáře Thébauxe a poslal míč do sítě, jenže skluzem zachraňoval situaci jeden z obránců a podařilo se mu míč odkopnout! Jenže odkopl ho opět k Diabatému, který však napodruhé trefil pouze levou tyč!
     
    6
    Obrovská šance hostí! Centr Tremoulinase do šestnáctky nedokázal odkopnout bránicí hráč a míč tak dopadl přesně na nohu Diabateho, který však z bezprostřední blízkosti těsně minul bránu.

    Jozef Valenčík

    Branky: 37. Ben Basat - 68. Diabaté

    Karty:   64. Lička (BST), 71. Grougi (BST) - 56. Diabaté (BOR), 72. Plašil (BOR), 88. Henrique (BOR)


    Stade Brestois 29: Thébaux - Lorenzi, Kantari, Baysse, Traore, Sissoko, Grougi, Lička, Lesoimier, Caoulibaly, Ben Basat
    Girondins Bordeaux: Carraso - Mariano, Henrique, Pianus, Sané, Trémoulinas, Gouffran, N'Guemo, Plašil, Obraniak, Tidiane Diabaté

    Rozhodčí: Turpin - Danos, Zakrani
    bahis siteleri