Žilina – Trenčín 0:3 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 2:5 (kon.) | Nitra – Poprad 5:1 (kon.)
Martin – Zvolen 1:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:6 (kon.)
konec
HK Nitra
5:1 (3:0, 2:0, 0:1)
HK Poprad
sk Neděle 07.10.2012, 17:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    44:35
    Poprad dal gól!

    SABAHUDIN KOVAČEVIČ využíva presilovú hru, keď mu prihrával Michael Vandas a Jonnas Koskinen.
     
    34:52
    Nitra dala gól!

    Už to vyzeralo, že Nitra presilovú hru nevyužije. Ale Peter König opäť nastrelil a MIROSLAV KOVÁČIK sa pred brankárom hostí dokonale zorientoval, keď mu vypadol puk z lapačky. Asistencia aj Martin Segľa
     
    21:26
    Nitra dala gól!

    Nitra vyhrala vhadzovanie vo svojom pásme a hneď založila útok popri mantinely. Jozef Stümpel bol ten čo potiahol puk do pásma Popradu a prihrával ROMANOVI TOMÁNEKOVI, ktorí sa už nemýlil a prestrelil popradského brankára.
     
    17:41
    Nitra dala gól!

    Hneď ako boli domáci v plnom počte založili útok. Peter König opäť vystrelil tvrdú strelu od modrej a MAREK MAŠLONKA dorážal. Ďalšia asistencia: Dominik Kadura.
     
    07:28
    Nitra dala gól!

    Hostia zakladali útok, ale na obrannej modrej stratili puk, čo využil Tomáš Chrenko, keď dokonale prihral MIROSLAVOVI KOVÁČIKOVI a ten pohotovou strelou posiela Nitru do dvojgólového vedenia.
     
    00:25
    Nitra dala gól!

    Martin Segľa si krásne nakorčuloval za brankárom hostí a prihral na modrú PETROVI KöNIGOVI a ten tvrdou strelou prekonal popradského brankára. Asistencia aj Miroslav Kovačik.

    Ján Csillag

    Branky a nahrávky: 1. König (Segľa, Kováčik), 8. Kováčik (Chrenko), 18. Mašlonka (König, Kadura), 22. Tománek (Stümpel), 35. Kováčik (Segľa, König) - 45. Kovačevič (Vandas, Koskinen)


    HK Nitra: Valent, Žigárdy - Trefný, König, Ordzovenský, Vosátko, Bača, Rais, Arvay, Podstavek - Kováčik, Chrenko, Segľa, Jokila, Stümpel, Tománek, Mašlonka, Hamrák, Kadura, Kmeč, Bene, Pupák,
    HK Poprad: Nikkilä, Sidor - Špelda, Šterbák, Kovačevič, Kramár, Kurali, Pentikainen, Gáborčík - Tomas, Klouda, Sabolič, Vandas, Buc, Takáč, Macejka, Koskinen, Gápa, Paločko, Rapáč, Homa

    Rozhodčí: Lokšík, Tvrdoň, Výleta
    bahis siteleri