Žilina – Trenčín 0:3 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 2:5 (kon.) | Nitra – Poprad 5:1 (kon.)
Martin – Zvolen 1:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:6 (kon.)
konec
HK Skalica
3:6 (0:1, 0:2, 3:3)
HC Košice
sk Neděle 07.10.2012, 17:00 • Zimný štadión, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:42
    Košice dali gól!
    MARCEL HAŠČÁK nám predviedol ďalšie famózne zakončenie! Po presnej prihrávke sa ocitol osamotený pred skalickou bránou a pekným projektilom sympaticky prekonal bezmocného gólmana Zdenka Kotvana! Asistencie si pripisujú hráči Dušan Pašek a Pavel Kuběna.
     
    59:29
    Skalica dala gól!
    Skaličania dokázali vsietiť gól 31 sekúnd pred koncom tretej tretiny! Po nádherne predvedenej nacvičenej kombinačnej akcii sa dokázal presadiť DÁVID STIELER! Ten technickým backhandom úspešne prekonáva gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Michal Klejna a Michal Srnec.
     
    58:37
    Košice dali gól!
    Skalická powerplay skončila obrovským fiaskom. Po peknom uchmatnutí puku v strednom pásme si až pred skalickú bránu nakorčuľoval MARCEL HAŠČÁK, ktorý strieľa už svoj štvrtý gól v tomto zápase. Prvý do prázdnej brány. Asistenciu si pripisuje Michal Novák.
     
    57:12
    Tréner Skalice si vyžiadal oddychový čas a po ňom nastupujú skalickí hráči do riskantnej powerplay!
     
    56:46
    Domáci hráči túto presilovú hru nehrajú zle! Proti dvom strelám od Školiaka a následne z pravého kruhu aj od Kutáleka opäť začaroval gólman Hylák!
     
    56:18
    Napokon sa bude vylučovať. Košičan Marek Kolba zinkasoval dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    56:18
    Za košickou bránou sme mohli vidieť veľmi nepríjemný fyzický stret! Kudrna korčuľoval za pukom, no na úrovni bránkovej čiary ho attackoval bodyčekom košický obranca Marek Kolba! Najviac to však schytal košický gólman Hylák, ktorý zinkasoval tvrdý hit odzadu!
    Po malej chvíli sa však vracia do brány a vyzerá byť v poriadku.
     
    55:39
    Skalický hráč Holovič zinkasoval 10minútový osobný trest za protesty a nezmyselné dohováranie hlavnému rozhodcovi.
     
    54:02
    Košičania sa dostali do ďalšej nádhernej gólovej šance! Tentokrát však podržal svoj tím gólman Zdenko Kotvan, ktorý eliminoval strely od Kuběnu a následne aj od Dušana Pašeka!
     
    53:23
    Košickí hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Za podrazenie si odchádza na trestnú lavicu schladiť emócie Skaličan Marcel Holovič.
     
    52:56
    V strednom pásme ostáva na zemi ležať Tibor Kutálek! Ten zinkasoval hit hokejkou do tváre! Je však ťažké povedať, či to bol hráč Skalice alebo Košíc, pretože hlavný rozhodca túto situáciu nevidel.
     
    51:35
    Košice dali gól!
    Košičania sa dokázali presadiť v avízovanom vylúčení! Po skvelej kombinácii v útočnom kolotoči sa najlepšie zorientoval MARCEL HAŠČÁK, ktorý týmto gólom zavŕšil svoj hat-trick strelou z ľavej hranice pravého kruhu! Zdenko Kotvan ani tentokrát nemal veľké šance na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Patrik Svitana a Richard Jenčík
     
    50:37
    V obrovskej šanci vsietiť vyrovnávajúci gól bol Skaličan Kozák! Ten zinkasoval presný puk od Kudrnu, po ktorom prišla strela z medzikružia. Kozák však trafil len na ľade ležiaceho gólmana Hyláka!
     
    47:43
    Skalica dala gól!
    Tak táto akcia nevyzerala vôbec gólovo. Tentokrát zaváhala košická obrana a následne aj gólman Hylák! Po nahodení puku do pásma sa ho zmocnil Tibor Kutálek, ktorý nahodil puk pred košickú bránu. Hylák puk vyrazil pred seba svojími betónmi. Na toto miesto rýchlo nakorčuľoval JURAJ JURÍK, ktorý napokon puk umiestnil za košického gólmana. Asistenciu si pripisujú hráči Tibor Kutálek a Dávid Stieler
     
    45:48
    Ďalší gól mal na hokejke Skaličan Preisinger! Ten sa po skvelej prihrávke uvoľnil na hranici pravého kruhu odkiaľ vyslal na Hyláka veľmi nekompromisné zakončenie! Hylák však svojím pozorným presunutím podržal tentokrát svoj tím nad vodou!
     
    45:01
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa dokázali napokon presadiť! Po krásnej prihrávke spoza brány v znení Kudrnu sa za ľavým kruhom skvele uvoľnil PETER TRŠKA, ktorý tvrdou delovkou umiestnil puk ponad ľavý betón za Hylákov chrbát! Asistencie si pripisujú hráči Marek Bartánus a Andrej Kudrna.
     
    44:24
    Domáci hráči si zahrajú presilovú hru! Dve minúty za napadnutie si na trestnej lavici posedí Patrik Svitana.
     
    44:10
    Košičania po ďalších nepresnostiach v skalickej prihrávke opäť zaútočili! Po presnej krížnej prihrávke cez bránkovisko od Róberta Hunu bol sám pred odkrytou bránou Patrik Svitana! Ten však zakončil backhandovo a puk nedokázal umiestniť do prázdnej skalickej brány!
     
    40:37
    Po nestabilných úvodných sekundách tretej tretiny prišla prvá veľká šanca v znení dvojice Preisinger - Kutálek! Prvý menovaný skvelým spôsobom prihral krížne na ľavú stranu, odkiaľ zakončoval Kutálek, no napokon minul košickú bránu o niekoľko centimetrov!
     
    39:19
    Marcel Haščák mal na dosah hat-trick v tomto zápase! Po obrovskej chybe v skalickej defenzíve sa však do tretice Haščák nedokázal presadiť. Jeho nedôraznú strelu vyráža Kotvan do bezpečia.
     
    36:18
    Do skvelej gólovej šance sa dostali v prečíslení hráči Školiak a Preisinger. Druhý menovaný však pred odkrytou košickou bránou zaváhal a napokon ju minul o necelý meter!
     
    35:29
    Hylák nám predviedol ďalšie skvelé zákroky! Najskôr pekne zareagoval na strelu z otočky v podaní Stielera a napokon famózne zabránil strele z hokejky Višňovského!
     
    32:50
    Domáci hráči rozprúdili v útočnom pásme parádny ofenzívny kolotoč! Gólman Hylák nám však predviedol niekoľko úspešných zákrokov, po ktorých sa gólový stav stretnutia nemenil. Postupne dokázal zastaviť zakočnenia od Školiaka, Vyrúbalíka a napokon aj od Preisingera!
     
    31:56
    Skaličania si zahrajú v početnej výhode. Útočný tlak SKalica tentokrát zastavil nedovolene Kuběna, ktorý sa previnil nepovoleným držaním.
     
    31:06
    Košice dali gól!
    Tak mierne som to zariekol. Košičania sa na niekoľko sekúnd usadili v útočnom pásme a dokázali vsietiť gól aj v presilovej hre! Po tvrdej strele Michala Nováka od modrej čiary nám Zdenko Kotvan ešte predviedol úspešný zákrok, no na následnú technickú dorážku v podaní MAREKA KOLBU už nemal ani najmenší nárok. Asistencie si pripisujú hráči Michal Novák a Richard Jenčík.
     
    29:31
    Po veľkom závare pred košickou bránou si Hylák udržal čisté konto, no napokon sa bude vylučovať. Dvojminútový trest za sekanie si na trestnej lavici odpyká Juraj Jurík.
     
    27:02
    Preisinger si svojím rýchlym útočným prienikom vytvoril skvelú gólovú šancu! Tesne pred gólmanom Hylákom bol však už tvrdo bránený, a tak jeho zakončeniu chýbala dostatočná presnosť. Hylák puk vyráža do bezpečia.
     
    24:44
    Košice dali gól!
    Košický útočník MARCEL HAŠČÁK nám predviedol opäť skvelú chuťovku! Po peknej kľučke v strednom pásme sa zbavil svojich súperov a z pozície v ľavom kruhu nekompromisným švihom prekonáva gólmana Kotvana aj podruhýkrát. Skaličania opäť pochybili v obrane, keď nechali Haščáka osamoteného v útočnom pásme. Asistenciu si pripisuje Martin Chovan.
     
    22:35
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Skalická lavička zinkasovala dvojminútový trest za príliš veľký počet hráčov na ľadovej ploche.
     
    20:32
    Skaličania vstúpili do druhej tretiny veľmi agresívne v ofenzíve! Po krátkej kombinačnej akcii sa na pravom kruhu ocitol Jankovič, ktorý tvrdo vypálil, no košický gólman Hylák proti jeho strele vytiahol skvelý zákrok lapačkou!
     
    18:47
    Skaličania opäť v obrovskej šanci! Bartánus si na ľavom kruhu skvele spracoval košických obrancov a zakončil. Hylák nám predviedol veľmi nestabilný zákrok, po ktorom sa k puku dostal Kudrna! Ten však nedokázal umiestniť puk do prázdnej košickej brány!
     
    11:17
    Košice dali gól!
    Skaličania nám predviedli úplne nezmyselnú stratu puku v útočnom pásmu, po ktorej sa Košičania dostali do skvelého prečíslenia! Po peknej prihrávke od Kuběnu bol v medzikruží uvoľnený MARCEL HAŠČÁK! Ten skvelou strelou švihom vymietol ľavý horný roh skalickej brány. Kotvan tentokrát jednoducho nemal šancu. Asistencie si pripisujú hráči Pavel Kuběna a Dušan Pašek.
     
    10:24
    Do ďalšej fantastickej gólovej šance sa dostal Slovák! Ten zinkasoval presnú krížnu prihrávku na ľavý kruh, odkiaľ vypálil na Kotvana, no skalický gólman mu predviedol famózny zákrok v znení jeho lapačky!
     
    08:57
    Presilovú hru si zahrajú aj Košičania. Juraj Jurík zinkasoval dvojminútový osobný trest za seknutie, ktorým sa previnil pri prieniku Michala Nováka.
     
    07:19
    Skaličania sa ocitli vo skvelej gólovej príležitosti! Po pekne rozloženej kombinačnej akcii sa k puku dostal Holovič, ktorý však Hyláka nedokázal prekonať strelou a napokon ani následnou dorážkou. Košičania sa oslobodzujú.
     
    06:08
    Po nebezpečnom úniku v podaní Preisingera a následnom backhandovom zakončení sa opäť vyznamenal gólman Hylák! Preisinger bol však pri svojom úniku faulovaný, a tak si dve minúty za hákovanie posedí Košičan Michal Novák.
     
    03:24
    René Školiak sa dostal do fantastickej palebnej pozície na pravom kruhu odkiaľ napokon aj strieľal! Na jeho technickú delovku však Hylák zareagoval parádnym premiestnením a následným úspešným zákrokom!

    Branky a nahrávky: 46. Trška (Bartánus, Kudrna), 48. Jurík (Kutálek, Stieler), 60. Stieler (Klejna, Srnec) - 12. Haščák (Kuběna, Pašek), 25. Haščák (Chovan), 32. Kolba (Novák, Jenčík), 52. Haščák (Svitana, Jenčík), 59. Haščák (Novák), 60. Haščák (Pašek, Kuběna)


    HK Skalica: Kotvan - Vyrúbalík, Jankovič, Gabriš, Barák, Kozák, Trška, Srnec, Jaborník - Kutálek, Školiak, Preisinger - Višňovský, Holovič, Konečný - Bartánus, Kudrna, Bakoš - Jurík, Stieler, Klejna.
    HC Košice: Hylák - Kolba, Chovan, Macejko, Deyl, Takáč, Novák, Gajdoš, Jokeľ - Jenčík, Slovák, Spilár - Richard Huna, Róbert Huna, Svitana - Pašek, Kuběna, Haščák - Mlynarovič, Piatak, Gmitter.

    Rozhodčí: Kubuš - Kacej, P.Šefčík.

    Diváci: 1789
    bahis siteleri