Zvolen – Skalica 8:3 (kon.) | Poprad – Martin 3:4 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.)
Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
HK VITAR Martin
sk Úterý 09.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť až štyri góly, ktoré jasne zvrtli herný vývoj tohto zápasu. O famózny obrat sa 8 sekúnd pred koncom postaral Tomáš Petruška, ktorý svojimi dvoma gólmi vybojoval prekvapivé tri body pre martinský tím. Tento úspech hosťujúceho tímu bol hlavne založený na kvalitnej tímovej hre a skvelom chytaní v podaní gólmana Šureka. Táto výhra je tak naozaj zaslúžená.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:12:22)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Martin dal gól!
    Tak to čo sa momentálne deje na popradskom ľade je priam neuveriteľné! Martinčania dokázali otočiť skóre tohto zápasu v posledných minútach tohto stretnutia! Po nádhernej backhandovej prihrávke spoza brány sa pred popradskou bránou ocitol TOMÁŠ PETRUŠKA! Ten si fantasticky prehodil popradského gólmana, čím poslal svoj tím do vedenia. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Markovič a Michal Beran.
     
    59:35
    Martinčania to opäť vymysleli veľmi dobre! Po peknej prihrávke do medzikružia zakončoval Adam Beňa, proti ktorého strele sa však opäť skvele vyznamenala Nikkiläova lapačka!
     
    59:12
    Martinskí hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Dvojminútový trest za nedovolenú hru zo zdvihnutou hokejkou zinkasoval Peter Klouda!
     
    58:24
    Martin dal gól!
    Tak táto myšlienka vyšla Martinčanom priam famózne! Po nádhernej kombinačnej akcii ostal napravo od brány stáť TOMÁŠ PETRUŠKA, ktorý jednoduchým tečom dopravil puk za bezmocného gólmana Nikkiläho! Bez asistencií.
     
    58:11
    Martinský tréner si vyžiadal oddychový čas, po ktorom budú Martinčania hrať powerplay!
     
    58:11
    Z ľavého kruhu preveroval gólmana Nikkiläho tvrdým zakončením Adam Beňa! Popradský gólman nám však s chladnou hlavou predviedol ďalší skvelý zákrok svojou lapačkou!
     
    58:01
    Marcel Šterbák nám predviedol skvelé obranný zákrok a potiahnutie puku, pri ktorom však spadol na ľad a stráca tak dôležitý puk.
     
    57:39
    Sily na ľade sa nám ihneď vyrovnali. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť opäť Róbert Sabolič, ktorý nám predviedol taktiež hákovanie.
     
    57:31
    Popradčania si v závere tretej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza hlavu schladiť Martin Hollý, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    56:56
    Popradčania hrajú už v plnom počte a ihneď útočia. Najskôr sa z rýchleho protiútoku snažil presadiť Michael Vandas a následne Dávid Skokan, no obaja boli eliminovaní skvelými zákrokmi v znení Šureka!
     
    56:11
    Spoza pravého kruhu chcel tentokrát prekvapiť Nikkiläho Andrej Novotný, no aj on odchádza bez úspechu. Nikkilä jeho projektil vyráža lapačkou do bezpečia.
     
    55:29
    Z medzikružia sa tentokrát rozhodol zakončovať Ján Fadrný! Na jeho prízemný projektil však gólman Nikkilä zareagoval reflexívnym položením betónov na ľad.
     
    54:50
    Popradčania sa nevzdávajú a predvádzajú nám vysoký forčeking aj v štvorici. Martinčania majú momentálne veľké problémy s prechodom do útočného pásma.
     
    54:28
    Hostia si teda zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový trest za vrazenie si tentokrát na trestnú lavicu odnáša Róbert Sabolič.
     
    54:10
    Martinskí hráči vidia avízované vylúčenie a snažia sa gólovo presadiť, no ich prienik cez stredne pásmo bol tvrdo odstavený.
     
    53:25
    Martinčania sa oslobodili a dokázali aj zaútočiť. Po peknej prihrávke od Pukaloviča sa na modrej čiare k puku dostal Zukal, ktorý však následne vidí skvelý zákrok v znení Nikkiläovej lapačky!
     
    52:34
    Popradčania sú stále pri puku a útočia! Martinčania sa však už veľmi dobre bránia a nepúšťajú popradských zakončovateľov k puku. Momentálne majú hostia puk na svojich hokejkách za vlastnou bránou.
     
    51:40
    Poprad dal gól!
    Napokon to tam padlo! Enormný tlak popradských hráčov zavŕšil nádherným technickým potiahnutím puku a následným backhandovým zakončením po prihrávke od Petra Kloudu ROMAN TOMAS! Šurek tentokrát jednoducho nemal šancu. Asistencie si pripisujú hráči Peter Kloude a Róbert Sabolič!

    Branky a nahrávky: 16. Vandas (Balán, Buc), 24. Špelda (Klouda), 52. Tomas (Klouda, Sabolič) - 34. Dírer (Vartovník, Murček), 41. Beran (Fadrný, Petruška), 59. Petruška, 60. Petruška (Markovič, Beran)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Kramár, Pentikäinen, Kurali, Dinda, Turan - Sabolič, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Buc - Skokan, Koskinen, Takáč - Gríger, Rapáč, Macejka.
    HK VITAR Martin: Šurek (Gibl) - Novotný, Danko, Pukalovič, Tupý, Zukal, Perniš, Pacalaj, Beňa - Petruška, Beran ("C"), Fadrný - Markovič, Hollý, Mikušovič - Murček, Vartovník, Slávik - Hús, Dírer, Kentoš.

    Rozhodčí: Jura - Bogdaň, V. Smerek

    Diváci: 1045
    bahis siteleri