Zvolen – Skalica 8:3 (kon.) | Poprad – Martin 3:4 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 3:4 (po s.n.)
Košice – Žilina 5:0 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
HK VITAR Martin
sk Úterý 09.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:52
    Martin dal gól!
    Tak to čo sa momentálne deje na popradskom ľade je priam neuveriteľné! Martinčania dokázali otočiť skóre tohto zápasu v posledných minútach tohto stretnutia! Po nádhernej backhandovej prihrávke spoza brány sa pred popradskou bránou ocitol TOMÁŠ PETRUŠKA! Ten si fantasticky prehodil popradského gólmana, čím poslal svoj tím do vedenia. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Markovič a Michal Beran.
     
    59:35
    Martinčania to opäť vymysleli veľmi dobre! Po peknej prihrávke do medzikružia zakončoval Adam Beňa, proti ktorého strele sa však opäť skvele vyznamenala Nikkiläova lapačka!
     
    59:12
    Martinskí hráči si zahrajú ďalšiu presilovú hru! Dvojminútový trest za nedovolenú hru zo zdvihnutou hokejkou zinkasoval Peter Klouda!
     
    58:24
    Martin dal gól!
    Tak táto myšlienka vyšla Martinčanom priam famózne! Po nádhernej kombinačnej akcii ostal napravo od brány stáť TOMÁŠ PETRUŠKA, ktorý jednoduchým tečom dopravil puk za bezmocného gólmana Nikkiläho! Bez asistencií.
     
    58:11
    Martinský tréner si vyžiadal oddychový čas, po ktorom budú Martinčania hrať powerplay!
     
    58:11
    Z ľavého kruhu preveroval gólmana Nikkiläho tvrdým zakončením Adam Beňa! Popradský gólman nám však s chladnou hlavou predviedol ďalší skvelý zákrok svojou lapačkou!
     
    57:39
    Sily na ľade sa nám ihneď vyrovnali. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť opäť Róbert Sabolič, ktorý nám predviedol taktiež hákovanie.
     
    57:31
    Popradčania si v závere tretej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza hlavu schladiť Martin Hollý, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    54:28
    Hostia si teda zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový trest za vrazenie si tentokrát na trestnú lavicu odnáša Róbert Sabolič.
     
    51:40
    Poprad dal gól!
    Napokon to tam padlo! Enormný tlak popradských hráčov zavŕšil nádherným technickým potiahnutím puku a následným backhandovým zakončením po prihrávke od Petra Kloudu ROMAN TOMAS! Šurek tentokrát jednoducho nemal šancu. Asistencie si pripisujú hráči Peter Kloude a Róbert Sabolič!
     
    51:28
    Šurek opäť zahviezdil! Po presnej prihrávke od Saboliča ostal v medzikruží sám Peter Klouda, no puk napálil len do dobre postavého martinského gólmana!
     
    51:07
    Róbert Sabolič sa dostl do samostatného nájazdu, no gólman Šurek ho nadvakrát nádherne vychytal! Martinský gólman by za tieto zákroky mal zinkasovať nejaké ocenenie!
     
    47:03
    Dávid Buc bol len pár centimetrov od tretieho popradského gólu! Jeho tvrdá strela švihom však minula ľavý horný roh martinskej bránky a končí na ochrannej sieti!
     
    44:52
    Šurek opäť čaruje! Po presnej prihrávke spoza brány od Kloudu sa k puku dostal Roman Tomas, ktorý zakončoval z hranice ľavého kruhu! Na jeho strelu švihom Šurek zareagoval skvelým reflexom a ukrytím puku v lapačke!
     
    44:12
    Šurek nám predviedol ďalšie skvelé zákroky! Delovka Koskinena síce letela mimo jeho brány, no na následné dorážky od Takáča a Skokana martinský gólman zareagoval priam fantasticky! Oprášil svoje dobré známe reflexívne betóny.
     
    40:15
    Martin dal gól!
    Je vyrovnané! Hosťujúci hráči z Martina sa dokázali presadiť ihneď z prvého útoku po vyhratom vhadzovaní! Po veľkej chybe v popradskej obrane sa k puku dostal Fadrný, ktorý umiestnil puk do medzikružia, kde stál osamotený MICHAL BERAN! Ten bez akýchkoľvek problémov pokoril domáceho gólmana Nikkiläho. Asistencie si pripisujú hráči Ján Fadrný a Tomáš Petruška.
     
    39:55
    Martinskí hráči nám v posledných sekundách druhej tretiny predviedli závar pred popradskou bránou! Nikkilä však neinkasuje. Po tvrdých strelách od Mikušoviča a následne aj od Hollého nám predviedol ďalšie spoľahlivé zákroky!
     
    36:13
    Šurek nám predviedol ďalšie začarovanie vo svojej bráne! Po peknej prihrávke od Kovačeviča sa pred bránou ocitol osamotený Stanislav Balán, ktorý napokon aj zakončil, no martinský gólman nám predviedol včasné reflexívne položenie betónov na ľad! Puk následne vyráža do bezpečia.
     
    34:44
    Popradskí hráči majú skvelú šancu potvrdiť svoje vedenie! Po nepovolenom držaní v strednom pásme si "Kamzíci" zahrajú ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť kapitán Michal Beran.
     
    33:57
    Martin dal gól!
    Martinčania strieľajú svoj prvý gól v tomto stretnutí a presadili sa ozaj parádne! Po peknej prihrávke od Vartovníka si v medzikruží puk spracoval MATEJ DÍRER, ktorý presne umiestnenou strelou švihom vymietol pravý horný roh popradskej brány! Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Vartovník a Michal Murček.
     
    32:35
    Z pozície na ľavom kruhu tentokrát tvrdo vypálil Peter Klouda! Svoj puk umiestnil popri ľade presne k ľavej žŕdke Šurekovej brány, no martinský gólman tento úmysel prečítal a následne skvele zasiahol svojím ľavým betónom!
     
    30:58
    Na druhej strane sa snažili zaútočiť hostia! Nikkilä nám však predviedol dva parádne zákroky, po ktorých eliminoval strelu z pravého krídla v podaní Petrušku a aj následný ťaháčik z Markovičovej hokejky.
     
    30:18
    Z ľavého krídla preveroval gólmana Šureka Dávid Skokan! Jeho tvrdý projektil narobil martinskému gólmanovi veľké problémy! Najskôr úspešne zasiahol, no puk mu vypadol a chýbalo len málo k ďalšiemu popradskému gólu.
     
    26:15
    Martinčania sa dostali do skvelej gólovej príležitosti! Po nádhernej kombinačnej akcii sa v medzikruží ocitol pri puku kapitán Martina Michal Beran, proti ktorému však Nikkilä zasiahol skvelým reflexívnym zákrokom svojich betónov.
     
    23:43
    Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový trest za podrazenie tentokrát zinkasoval Martinčan Fadrný.
     
    23:19
    Poprad dal gól!
    Popradský reparát prišiel bleskurýchle! Už po štyroch sekundách vsietil druhý gól tohto stretnutia JAROSLAV ŠPELDA, ktorý tvrdou delovkou od modrej čiary na ľavej strane vymietol priestor medzi Šurekovými betónmi. Tento gól vsietil ihneď po prihrávke z vhadzovania od Petra Kloudu.
     
    23:15
    Po obrovskom zmätku pred martinskou bránou padol gól! Napokon však neplatí, pretože na martinského gólmana bol spáchaný nepovolený fyzický hit!
     
    21:05
    Po presnej prihrávke do medzikružia sa pri puku najlepšie zorientoval Róbert Sabolič, ktorý chcel technicky prekonať gólmana Šureka z pravého kruhu! Martinského ochrancu svätyne si síce položil na lopatky, no napokon sa puk ocitol pod jeho ležiacim telom!
     
    16:06
    Aj popradskí hráči si zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si odchádza na trestnú lavicu posedieť Jaroslav Markovič za nedovolené podrazenie.
     
    15:35
    Poprad dal gól!
    Domáci Popradčania si to pred martinskou bránkou rozplánovali priam fantasticky! Po krásnej kombinačnej akcii bol na pravej strane bránkoviska uvoľnený MICHAEL VANDAS, ktorý backhandom zasunul puk za bezmocného gólmana Martina - Šureka! Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Dávid Buc.
     
    13:19
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po strele od Koskinena tečoval puk Skokan, no Šurek ho opäť vyráža do bezpečia! Martinský gólman dokázal skvele zareagovať aj na následnú tvrdú strelu od Pentikäinena!
     
    09:45
    Po skvelej prihrávke od Michaela Vandasa sa na ľavom kruhu ukážkovo uvoľnil Dávid Buc a po malej chvíli aj zakončil! Gólman Šurek si však v tejto situácii počínal veľmi dobre a proti svojmu súperovi efektívne vykorčuľoval a puk vyrazil do bezpečia.
     
    05:58
    Prvú presilovú hru v tomto zápase si zahrajú hosťujúci Martinčania. Filip Macejka sa za martinskou bránou previnil veľmi nepekným útočným podrazením.
     
    01:30
    Domáci sa dostali do obrovskej šance! Po zmätku za martinskou bránou ostal gólman Šurek mierne zmätený a puk letiaci vzduchom napokon prišiel pred martinskú svätyňu. Tam ho veľmi zle trafil Klouda a míňa priestor medzi troma žŕdkami martinskej brány!

    Branky a nahrávky: 16. Vandas (Balán, Buc), 24. Špelda (Klouda), 52. Tomas (Klouda, Sabolič) - 34. Dírer (Vartovník, Murček), 41. Beran (Fadrný, Petruška), 59. Petruška, 60. Petruška (Markovič, Beran)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Kramár, Pentikäinen, Kurali, Dinda, Turan - Sabolič, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Buc - Skokan, Koskinen, Takáč - Gríger, Rapáč, Macejka.
    HK VITAR Martin: Šurek (Gibl) - Novotný, Danko, Pukalovič, Tupý, Zukal, Perniš, Pacalaj, Beňa - Petruška, Beran ("C"), Fadrný - Markovič, Hollý, Mikušovič - Murček, Vartovník, Slávik - Hús, Dírer, Kentoš.

    Rozhodčí: Jura - Bogdaň, V. Smerek

    Diváci: 1045
    bahis siteleri