Havlíčkův Brod – Kolín 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 5:2 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 2:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:2 (0:2, 4:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 12.10.2012, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    57:30
    Vyloučen Kučera (HOD) za hákování.
     
    56:18
    Fojtík měl na hokejce rozhodnutí, ale nedokázal propálit Kohna!
     
    53:40
    Vyloučen Fojtík (HOD) za hákování.
     
    50:20
    Blesková akce SHK na druhé straně! Vrba zatáhl kotouč do pásma a Charvátovi stačilo pouze přehodit Kohnův beton, ale to se mu nepovedlo.
     
    47:07
    Sérii hostujících střel pochytal Masaryk neskutečným způsobem!
     
    44:53
    Inkriminovaný hráč mizí v útobách stadionu, místo něj trest odpyká Surý (VSE)
     
    44:08
    Vyloučen hráč Vsetína za vysokou hůl, problém je v tom, že hráč číslo 18 není napsán v oficiálním zápise o utkání, což rozhodčí právě teď řeší.
     
    41:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nádherná branka domácích, kteří si tak upevňují vedení v tomto dobře rozehraném zápase. RADOSLAV SMETANA si převzal kotouč ve středním pásmu od Juríka a vymetl pavučinku v Kohnově pravé šibenici! Asistence: Jurík.
     
    40:58
    K Daňkovi se šťastně odrazil kotouč, hostující kapitán neváhal a okamžitě ho poslal na Masaryka, ten ramenem vytěsnil jeho pokus.
     
    39:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Neskutečná záležitost, domácí přidávají čtvrtou branku! A to doslova vydřenou. A opět se opakovala situace ze začátku druhé třetiny, kdy Miklík napálil puk směrem na bránu a DOMINIK FOJTÍK přesně věděl, kde má stát. Asistence: Miklík.
     
    33:01
    Vyloučen Daněk (VSE) za podražení.
     
    28:06
    A mohlo to být už o dvě branky! Jurík hledal volného Fojtíka před brankovištěm, ale střelec hodonínské první branky selhal!
     
    26:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle musí být doslova ledová sprcha pro hosty! Hodonínským se podařilo otočit stav utkání. Vrba projel útočným pásmem až za Kohnovu bránu, odkud adresoval přesný pas MATĚJI CHARVÁTOVI, který se z první nemýlil. Asistence: Vrba.
     
    26:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno, avšak nutno dodat, že velice kuriózním způsobem. Miklík napálil puk po ledě a projíždějící TOMÁŠ KUČERA nastavil hůl tak šikovně, že tato teč zapadla obloučkem až za Kohna! Asistence: Miklík.
     
    23:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak konečně se mladí Drtiči dočkali a využívají početní výhodu. Oško se opřel do kotouče od modré čáry, Kohn vyrazil puk pouze před sebe a DOMINIK FOJTÍK pohotvě doklepl puk za vsetínského golmana. Asistence: Oško.
     
    22:09
    Charvát kvedlal s kotoučem u mantnielu, na druhou stranu pásma mu najel Miklík na střelu z první, Kohn se však fantasticky přesunul!
     
    21:56
    Vyloučen Tobola (VSE) za hrubost.
     
    18:38
    Vsetín vstřelil branku!
    Pohroma pro Drtiče. Když se domácí nadechovali k náporu, přišel blesk z čistého nebe! MARTIN KOUTNÍK zužitkoval Barošovu nahrávku nejlépe, jak mohl a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Baroš.
     
    10:26
    Koutník se prodral s pukem přes obránce SHK a pak předložil lahůdkový pas Gromusovi, ten však skvěle chytajícího Masaryka nedokázal překonat!
     
    07:54
    Zvonek dostal přesnou přihrávku před Masarykovu klec, ale z bezprostřední blízkosti nedokázal tuto příležitost proměnit.
     
    06:11
    Vrba se proháčkoval do výborné střlecké pozice, ale puk za hostujícího brankáře nedostal.
     
    02:54
    Vsetín vstřelil branku!
    Valaši tuto početní výhodu bleskově využívají. Po Báchorově ráně z první se puk odrazil od zadního mantinelu k JOSEFU DAŇKOVI, který si vyjel zpoza branky a zasunul kotouč k bližší tyči. Asistence: Báchor.
     
    02:24
    Tady se sudí Dědek těžce upískl. Za naprosto čistý zákrok posílá Tomiho (HOD) na trestnou lavici za faul kolenem.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 24. Fojtík (Oško), 27. Kučera (Miklík), 27. Charvát (Vrba), 40. Fojtík (Miklík), 42. Smetana (Jurík) - 3. Daněk (Báchor), 19. Koutník (Baroš)


    SHK Drtiči Hodonín: Masaryk, Luner - Kulyk, Oško, Adamec, Horinka, Polák, Kukliš, Strapina, Miklík - Vrba, Charvát, Tomi, Jurík, Fojtík, Kučera, Sedlák, Smetana, Duchoslav
    VHK ROBE Vsetín: Kohn, Urban - Báchor, Valentík, Žák, Hradil, Vašíček, Koutský, Daněk, Štrbík, Tobola, Baroš, Gromus, Ondra, Koutník, Surý, Zvonek, Lyzák

    Rozhodčí: Dědek - Hanzlík, Maťašovský

    Diváci: 110
    bahis siteleri