Omsk – Spartak Moskva 5:3 (kon.) | Barys – Doněck 6:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Riga 4:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 6:3 (kon.) | Magnitogorsk – Mytišči 3:1 (kon.)
Ufa – Lev 4:2 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 5:2 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 6:0 (kon.)
Minsk – Viťaz 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:3 (0:2, 3:0, 3:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 17.10.2012, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    A domácím se podařilo vstřelit branku v oslabení, když samostatný únik přesně zakončil MAXIM JAKUNCEJOV, který tak dává svůj druhý gól v utkání. Asistence: Kontiola, Nesterov.
     
    53:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    Do odkryté branky po "odklouzání" Kovala, uklidil puk PIETRI KONTIOLA, po předchozím skvělém obkroužení brány Čistovem a následné přesné přihrávce "do kruhu", kde číhal finský legionář. Zakončit pak již nebyl problém! Asistence: Kosticin.
     
    50:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!


    A je to tady! RUSLAN ZAJNULLIN snižuje po individálním průniku a následném bekhendovém zakončení! Asistence: Nilsson, Jevsejenkov.
     
    43:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    Po skončení přesilové hry se nakonec domácím povedlo vstřelit díky MAXIMOVI JAKUNCEJOVI, který tečoval výbornou přihrávku z pravé strany od Kosticina. Asistence: Kosticin, Kontiola.
     
    39:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    Domácí otáčí zápas! KONSTANTIN PANOV překonává zblízka Kovala a dostává domácí tým do vedení! To je branka "do šatny", těžká rána pro Torpedo! Asistence: bez asistence.
     
    37:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    Domácí bleskově využívají přesilovou hru, po přesné střele od modré DERONA QUINTA! Asistence: Kontiola.
     
    30:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!


    ... a dávají díky JEVGENIJOVI KATIČEVOVI první branku Traktoru! Výborně si Katičov sjel z modré čáry až na hranici levého kruhu a přesnou střelou zápěstím nedal Kovalovi šanci zareagovat! Pěkný gól! Asistence:
     
    18:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!


    Nedůslednost domácích obránců využívá MARTIN THORNBERG a dává další gól v tomto utkání! Dokázal si dobře vybruslit zpoza brány až mezi kruhy, po celou dobu atakován domácím obráncem, nakonec však z otočky překonává Garnetta! Asistence: Makarov.
     
    13:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!


    MARTIN THORNBERG využívá bleskového přečíslení dva na jednoho, kdy společně se svým spoluhráčem Makarovem dokázali vyšachovat jediného bránícího hráče i brankáře Garnetta. Pro Thornberga pak již nebylo problém zakončit do odkryté brány! Asistence: Makarov, Hietanen.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 31. Katičev (Kuzněcov), 38. Quint (Kontiola), 40. Panov, 44. Jakuncejov (Kosticin, Kontiola), 54. Kontiola (Kosticin), 58. Jakuncejov (Kontiola , Nesterov) - 14. Thornberg (Makarov, Hietanen), 19. Thornberg (Makarov), 51. Zajnullin (Nilsson, Jevsejenkov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) - Quint, Razin, Bulis, Kuzněcov, Čistov - Vasilčenko, Bělov, Kontiola, Jakucenjov, Kosticin - Rjabykin, Katičov, Panov, Antipov, Sajustov - Něstěrov, Karpov, Popov, Glinkin
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) - Hietanen, Maleňkich, Galuzin, Makarov, Thornberg - Kousa, Vasiljev, Potapov, Varnakov, Sčastlivyj - Ťjuljapkin, Jevsejenkov, Zajnullin, Nilsson, Gorbunov - Černov, Valujskij, Archipov

    Rozhodčí: Bulanov, Soin - Golovjov, Sysujev
    bahis siteleri