Novokuzněck – Nižněkamsk 5:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Doněck 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 3:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Lev Praha
Pátek 19.10.2012, 17:30 • CSKA Ice-Palace (5 600) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    PAVEL DACJUK a jeho neuvěřitelně šikovné ruce! Ve středním pásmu se zmocnil puku, proplul s ním až k hostujícímu brankáři, udělal proti němu bekhendový blafák a nekompromisně puk zavěsil. Asistence: Mikhail Grabovskij, Denis Denisov.
     
    42:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka a CSKA odskakuje do dvoubrankového vedení. Gólová akce se podobala té první. Sergejev od modré čáry adresoval puk na Alexe Radulova, který z první poslal na JEVGEJIJE RJASENSKIHO, který pohotovou akci zakončil střelou do odkryté klece. Asistence: Alexander Radulov, Andrej Sergejev.
     
    39:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A tuto přesilovku domácí využívají a paradoxně k aktuálnímu obrazu hry se chvíli před koncem druhé části dostávají do vedení. Nádherná akce po trase Grabovslkij, Radulov a nakonec skórující JAKOV RYLOV, který z prostoru mezi kruhy nedal Pöpperlemu šanci, skončila prvním gólem utkání. Asistence: Alexander Radulov, Mikhail Grabovskij.

    Jan Rachota

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 40. Rylov (Radulov A., Grabovskij), 43. Rjasenskij (Radulov A., Sergejev), 45. Dacjuk (Grabovskij, Denisov)


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rjasenskij, Kandratjev, Radulov A., Grigorenko, Radulov I., Denisov, Rylov, Dacjuk, Grabovskij, Žarkov, Gibajev, Sergejev, Barbašev, Zubov, Kugryšev, Buravčikov, Marčenko, Devis, Sprukts, Ljobimov.
    Lev Praha: Pöpperle (Kocián) - Chára, Oystrick, Klepiš, Vrána, Bartečko - Škoula, Němec, Hossa, Mikúš, Surový - Hunkes, Mikuš, Řepík, Christensen, Novotný - Krejčík, Porseland, Svoboda, Sekáč - Cingel.

    Rozhodčí: Ravodin, Sufiullov - Gorgenko, Tomilov
    bahis siteleri