HC Kladno – K. Vary 5:1 (kon.) | Havířov – Třinec 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 1:4 (kon.)
Vsetín – Zlín 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:2 (kon.) | Olomouc – Přerov 4:0 (kon.) | Slavia – Sparta 4:1 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 5:0 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 19.10.2012, 17:25Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:55
    V závěrečné šanci zastavil Vojtěcha Sedmíka Michael Müller! Je hotovo!
     
    59:33
    Jakub Šír pálí z mezikruží mimo, Hradec se ale dostává pod tlak!
     
    59:19
    Buly ve středním pásmu, Boleslav pokračuje v šesti bez brankáře!
     
    59:19
    Ašenbrenner už utekl na střídačku, když jeho spoluhráče zastavil ofsajd.
     
    51:52
    Na koho jiného se mohlo čekat s další příležitostí než na Daniela Voženílka... Po přenechání od Matějčka si udělal zkušený oblouk mezi kruhy, ale potom trefil jen les bruslí mezi sebou a bránou!
     
    45:05
    Hradec si zahraje svou třetí přesilovou hru v zápase, tu předchozí přitom využil. Filip Semrád - 2 minuty za držení protihráče.
     
    42:52
    Expert na Boleslav Daniel Voženílek mohl navýšit skóre, po akci útočně laděného Lukáše Bezděka se k němu odrazil kotouč. Protivníkovy betony ale sklaply včas.
     
    41:19
    Petr Pravda dostal zničehonic přihrávku před bránu, ale rychlé řešení nebylo úspěšné. Těsně minul druhou tyč!
     
    39:59
    Ještě v poslední sekuně se k odraženému kotouči dostal Drahoš Jebavý, společně se sirénou se mu ale do cesty postavil Ašenbrennerův beton!
     
    35:57
    Josef Wolf (HKR) si proti mrštnému Vojtěchu Němcovi počínal nedovoleně. Jeho kličky zastavil hákováním, což znamená vůbec první trest ve druhé třetině.
     
    33:03
    A zase jsou tady hrátky v podání Josefa Wolfa. Jako hurikán se prohnal boleslavskou obranou a pak našel napříč brankovištěm Michala Musila. Ašenbrenner ale tentokrát skočil do dráhy kotouče včas!
     
    32:27
    Na druhé straně se kotouč odrazil k Drahoši Jebavému dříve, než se Ašenbrenner stačil přesunout k tyčce. Odkryté místo však domácí útočník v tísni netrefil.
     
    31:29
    Michael Müller si zalaškoval s nervy domácích příznivců, když mu střela ihned z buly vypadla a kotouč se mu výstrojí málem dostal za brankovou čáru. Nakonec ho ale přece jen přikryl.
     
    24:07
    Ivan Ďurač napřáhl na pravé straně a o kousek minul vzdálenější tyč!
     
    19:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece přichází zasloužený úder domácích. Po nahození Martina Matějčka vyrazil boleslavský brankář puk pouze do vzduchu před sebe a čekalo se, kdo ho sebere jako první. Podařilo se to DANIELU VOŽENÍLKOVI, jenž se pak rychlou bekhendovou kličkou dostal před prázdnou bránu a bez potíží otevřel skóre - 1:0! Asistence: Martin Matějček, Drahoš Jebavý.
     
    18:01
    Vojtěch Němec si před brankou počínal až příliš důrazně a odchází na lavici hanby. Dvě minuty za krosček, přesilovka pro Hradec.
     
    18:01
    Až přišel průnik mrštného Ivana Ďurače! Mladší dorostenec v kádru Boleslavi se prohnal přes hradeckou obranu, tentokrát se ale vytáhl Michael Müller.
     
    16:04
    Pokus o ránu mezi betony se nezdařil, Voženílkovu střelu Patrik Ašenbrenner zastavil.
     
    16:04
    Daniel Voženílek byl v nájezdu faulován a rozhodčí nařizuje trestné střílení proti Boleslavi!
     
    15:49
    A zase měli domácí hodně blízko ke gólu. Matěj Matouš se však radoval zbytečně, po jeho dorážce se puk vykutálel mimo tři tyče!
     
    14:54
    Zatím největší šance utkání pro domácího Jana Tvrdíka. Mezi kruhy mu přišel nádherný pas a pak měl čas rozmyslet se, kam vystřelí. Patrik Ašenbrenner ale jeho úmysl přečetl a skvěle natáhl svůj levý beton!
     
    10:50
    Následné dohrání situace v podání Lukáše Bezděka bylo mimo hranice pravidel, domácí bek dostává menší trest za hrubost a k němu ještě osobní desítku. První přesilovka pro Boleslav.
     
    10:50
    Hradecký brankář neudržel střelu Tomáše Tržického a pak se před jeho klecí strhl velký boj o puk. Nakonec ho však hosté za brankovou čáru nedostali.
     
    03:44
    Následná mela před brankou vede k menšímu trestu za držení pro jednoho hráče z každého týmu. Rozhlas dnes zřejmě stávkuje, takže vám víc nepovím. Pokračuje klasická přesilovka domácích.
     
    03:44
    Hosté se v oslabení vydali dopředu a Zdeněk Borovec už se chystal ohrozit Müllera, ale v poslední chvíli mu kotouč vypíchnul Daniel Šeps!
     
    02:48
    Hradečtí zkusili rychlou kombinaci, která sice neskončila střelou, ale aspoň trestem pro soupeře. Jakub Durdil - 2 minuty za podražení.
     
    Následují je hráči Mladé Boleslavi, a po chvilce také dvojice čárových rozhodčích. Co nevidět bude zápas odstartován.
     
    Pan Jiří Stolín už vjel na led a chvíli po něm také domácí hokejisté.
     
    Rozhodčí dnešního utkání jsou teprve na cestě, start zápasu se tak posune zhruba na 17:20.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Voženílek (Matějček, Jebavý)


    Královští lvi Hradec Králové: Müller (Veselý) – Skála, J. Hofman, Novotný, Pumr, Matějček, Voříšek, Havránek (MD), Bezděk – Musil, Matouš, Malinský, Gančarčík, Wolf, Voženílek, Šeps, Jebavý, Tvrdík, Šeda, Pilař "C", Drašnar. Trenér: Petr Luštinec.
    BK Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Jan Plíšek) – Mašek, Semrád, Nastoupil, Jakub Plíšek "C", Nedbal, Tržický, Groer – Verner, Šír, Bašus, Černý, Krupička, Borovec, Pravda, Ďurač (MD), Němec, Sedmík, Durdil. Trenér: Jan Křivohlávek.

    Rozhodčí: Stolín – Bosák, Šmika.
    bahis siteleri