SHK Hodonín – Uh. Hradiště 2:6 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 4:12 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:6 (1:1, 0:2, 1:3)
HC Uherské Hradiště
Pátek 19.10.2012, 18:30 • ZS TEZA • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    54:31
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Už je pravděpodobně rozhodnuto. Lisa vyslal dvojici svých spoluhráčů do přečíslení, Henčl našel u druhé tyčky najíždějícího FILIPA JANUŠKU, který z první přehodil Malochův beton. Asistence: Henčl, Lisa.
     
    51:13
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté přidávají další hřebíček do hodonínské rakve a využívají početní výhodu. Šrenk vybruslil z rohu kluziště s kotoučem na holi a poslal jej přes obránce Čecha MICHALU HANIČINCOVI, který se tváří v tvář Malochovi nemýlil. Asistence: Šrenk.
     
    48:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale hodonínští vzápětí gólově odpovídají po krásné hokejové akci! Celá akce začala u Balaštíka, který kolmou přihrávku za obranu poslal do situace dva na jednoho Hložánka s Melichárek. První jmenovaný předložil VÁCLAVU MELICHÁRKOVI lahůdkový pas, který hodonínský útočník beze zbytku využil. Asistence: Hložánek, Balaštík.
     
    47:02
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují na rozdíl tří branek! Bumbal našel milimetrovým pasem před brankou stojícího MICHALA HANIČINCE, který vyslal parádní střelu pod horní tyčku Malochovy brány. Asistence: Bumbal.
     
    39:25
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují dokonce i v oslabení! Pár vteřin po vhazování ujel do situace jeden na jednoho PAVEL BUMBAL, udělal hodonínskému obránci zasekávačku a vymetl pravý horní růžek Malochovy brány. Bez asistence.
     
    38:05
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Přišlo to, o co si Hodonín koledoval už dlouho. Remeš se dostal k puku na modré čáře, našel perfektní pasem DAVIDA ŠRENKA u pravé tyče Malochovy branky a ten vykoupal hodonínského brankáře v brankovišti. Asistence: Remeš.
     
    14:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Do třetice všeho dobrého se prosazuje VÁCLAV MELICHÁREK. Branka to byla vskutku výstavní. Hosté si ve střední pásmu nenahráli zrovna ideálně, čehož využil právě hodonínský útočník. Převzal kotouč, šikovně se vyhnul bránícímu soupeři a pparádním blafákem překonal Šalenu. Bez asistence.
     
    12:10
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté se postarali o úvodní branku tohoto zápasu. Po střele DAVIDA ŠRENKA se před Malochem strhla obrovská mela a právě tento útočník prokázal největší přehled na brankovišti a doslova došťoural puk za záda brankáře Drtičů. Bez asisence.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 15. Melichárek, 49. Melichárek (Hložánek, Balaštík) - 13. Šrenk, 39. Šrenk (Remeš), 40. Bumbal, 48. Haničinec (Bumbal), 52. Haničinec (Šrenk), 55. Januška (Henčl, Lisa)


    SHK Drtiči Hodonín: Maloch (Zollpriester) - Bureš, Prčík, Křivánek, Rind, Šála, Čech, Melichárek, Juráček, Helísek, Přichystal, Černohous, Hložánek, Nosál, Balaštík, Flora
    HC Uherské Hradiště: Šalena - Fuksa, Haničinec, Lisa, Machala, Šrenk, Bednařík, Henčl, Kellner, Bainar, Koželuha, Lišanik, Malota, Remeš, Januška, Bumbal

    Rozhodčí: Klimecký - Dohnal, Štreitová
    bahis siteleri