Čerepovec – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Viťaz – Barys 3:2 (po s.n.)
Mytišči – Petrohrad 2:3 (kon.) | Doněck – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Minsk – Omsk 3:2 (po pr.)
Riga – Magnitogorsk 2:5 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 22.10.2012, 17:00 • Arena-2000 Lokomotiv • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:57
    Sotva se Alexander Ovečkin vrátil z trestné lavice, putuje tam znovu. Hvězda Dynama se totiž dostala do rozmíšky s Gluškovem (JAR), a protože jedinou ránu dal právě Ovečkin, je to on, kdo si znovu pujde sednout za katr. Na Ovečkina se hodně píská.
     
    50:40
    Alexander Ovečkin (DMS) se nyní utkal v pěstním souboji proti Maximu Trunjovovi (JAR). Ten nejprve ruskou hvězdu fauloval, Ovečkin si to však nenechal líbit a oplácel. Oba kohouti dostávají po dvou minutách za hrubost, hraje se však nadále v pěti na obou stranách.
     
    46:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Alexander Ovečkin jel s pukem na hokejce už od středního pásma, nikdo z domácích beků mu ho nedokázal vzít a on tak pohodlně mohl kotouč předložit RICHARDU GYNGEMU, který už jen slíznul smétanku po Ovečkinově akci a zakončoval do prázdné klece. Asistence: Ovečkin.
     
    44:17
    Cvetkov (DMS) si s pukem najel až mezi kruhy a zakončil, Varlamov napoprvé chytil, puk mu ale vypadl a jeden z jeho spoluhráčů musel odklidit puk do bezpečí.
     
    41:10
    Další vyloučení domácích. Dmitrij Malcev - podražení.
     
    39:10
    Ovečkin křížným pasem našel u vzdálenější tyče Bäckströma (DMS), skvělý Varlamov ale stihnul svůj levý beton vykopnout včas.
     
    38:43
    Domácí útočník Jurij Petrov (JAR) si odpyká dovuminutový trest za hákování.
     
    30:31
    Fantastický zákrok brankáře Semjona Varlamova! Ovečkin v situaci dva na jednoho předal puk Jalasvaarovi, který z první vystřelil a už se chtěl radovat. Úsměv z tváře mu ale zmizel, když uviděl, že puk skončil pouze v lapačce domácího strážce svatyně! Neuvěřitelný zákrok!
     
    29:33
    Dmitrij Kulikov (JAR) a jeho tvrdá rána z mezikruží! Jerjomenko stále nepokořen.
     
    27:48
    Za hákování vyloučen Konstantin Kasjančuk (DMS).
     
    22:04
    Za podražení vyloučen hostující zadák Jane Jalasvaara (DMS).
     
    19:32
    Ovečkin (DMS) mohl zvýšit už na 3:0! Jeho pokus na bližší tyč si ale varlamov pohlídal.
     
    16:34
    Dynamo Moskva hrálo v šesti, přesilovka pro domácí.
     
    16:28
    Galimov (JAR) mohl využít nejistého zákroku Jerjomenka!
     
    15:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER OVEČKIN využívá přesilovou hru! Střelou zápěstím, která ho proslavila za mořem, nedal ani svému krajanovu Semjonu Varlamovovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Novák.
     
    14:14
    Za faul vysokou holí je vyloučen domácí útočník Sergej Plotnikov (JAR).
     
    10:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Semjon varlamov sice ještě první šanci Kasjančuka dokázal zlikvidovat, ovšem na střelu JURIJE BABENKA už byl krátký. Moskevský kapitán totiž dokázal zužitkovat nezjištnou přihrávku Dmitryje Pestunova. Asistence: Pestunov.
     
    06:54
    Alexander Ovečkin (DMS) převzal puk od Bäckström, přebruslil dva obránce, ovšem s pokusem mezi Varlamovovy betony neuspěl.
     
    Čerstvá novinka! Švédský útočník Niklas Bäckström bude během výluky NHL hrát za Dynamo Moskva. V týmu se tak potká se svým spoluhráčem z Washingtonu Alexandrem Ovečkinem. Nastoupit by měl už dnes na ledě Lokomotivu!

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 11. Babenko (Pestunov), 16. Ovečkin (Novák), 47. Gynge (Ovečkin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Varlamov (Sanford) – Kronwall, Flood, Guškov, Kulikov, Jakovlev, Martynov, Šubin, Lepistö, Višnějvskij V. – Kaljužnyj (C), Averin, Hagman – Malcev, Anisimov, Plotnikov – Trunjov, Petrov, Černikov – Galimov, Jašin, Krušinin – Apalkov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Gorochov, Jalasvaara, Solovjov, Višnějvskij D., Mironov, Barancev – Bäckström, Ovečkin, Gynge – Kvapil, Anisin, Gorovikov – Kokarev, Volkov, Cvetkov – Kasjančuk, Pestunov, Babenko (C).

    Rozhodčí: Gašilov, Kulakov – Lazarev, Golovljov

    Diváci: 9000
    bahis siteleri