Třinec – K. Vary 7:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 2:3 (po s.n.) | Chomutov – Pardubice 2:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 2:3 (po s.n.) | Kladno – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (1:0, 4:3, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 23.10.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme zde další Růžičkův hattrick, v této sezóně již druhý! Byl to právě MARTIN RŮŽIČKA, kdo stál na konci pohledné akce do prázdné brány. Asistence: Václav Varaďa, Josef Hrabal.
     
    45:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bleskurychlé využití přesilovky. MARTIN RŮŽIČKA tvrdou ranou z pravého kruhu rozezvoněl brankovou konstrukci, od které se kotouč odrazil do brány. Asistence: Radek Bonk, Lukáš Zíb.
     
    37:11
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V Třinci jsme svědky dramatu! Prakticky po rozehrávce se do útoku vrhnuli Pech s MARTINEM ZAŤOVIČEM, přičemž druhý jmenovaný našel skulinu v Hamerlíkově postoji. Asistence: Lukáš Pech, Andrew Macdonald.
     
    36:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jiskra naděje pro zelenobílé barvy. DAVID NOSEK napřáhnul na levém kruhu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně betonů Hamerlíka. Asistence: Petr Pohl.
     
    35:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krásná branka přišla i z karlovarské hokejky - PETR POHL si najel do ideální pozice k levé tyči, odkud obdržel příhru od Macdonalda a prostřelil Hamerlíka. Asistence: Andrew Macdonald, Dustin Kohn.
     
    32:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    VÁCLAV VARAĎA přidává další zářez pro domácí barvy. Po příhře parťáka Bonka se nerozpakoval a z mezikruží švihem zakončil nejpřesněji, jak jen to bylo možné. Asistence: Radek Bonk.
     
    31:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    One man show třinecké třiadvacítky. JIŘÍ POLANSKÝ vybojoval kotouč na své modré čáře, projel celé hřiště, zakončil, sebral odražený puk, objel branku a zasunul kotouč za bezmocného Mensatora. Asistence: David Květoň.
     
    30:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí postupně navyšují své vedení. MARTIN RŮŽIČKA převzal kotouč ve středním pásmu a ujel do přečíslení, vzal to na sebe, udělal forhendovou kličku a zakončil mezi betony Mensatora. Asistence: Lukáš Zíb.
     
    23:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda! Orsava přesprintoval soupeřovu obranu, předložil puk na zlatém podnosu DANIELU RÁKOSOVI, a ten si ještě kulišácky položil Mensatora a zasunul do prázdné brány. Asistence: Jakub Orsava.
     
    17:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAKUB ORSAVA dorazil střelu Adamského. Asistence: Martin Adamský, Jan Peterek.
    Marken.cz

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 18. Orsava (Adamský, Peterek), 24. Rákos (Orsava), 31. Růžička (Zíb), 32. Polanský (Květoň), 33. Varaďa (Bonk), 46. Růžička (Bonk, Zíb), 60. Růžička (Varaďa, Hrabal) - 36. Pohl (Macdonald, D. Kohn), 37. Nosek (Pohl), 38. Zaťovič (Pech, Macdonald)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Klesla, Klouček, Ovčačík - M. Růžička, Bonk, Varaďa - D. Květoň, Peterek, Adamský - Klimenta, Polanský, Rákos.
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator – Gründling, D. Kohn, MacDonald, Gřegořek, J. Látal, Kloz, Nosek, Gulaši – Zucker, Skuhravý, Košťál – Kumstát, Pech, Zaťovič – Pohl, Skladaný, Doležal – Koblasa, Vachovec, J. Heřman

    Rozhodčí: Šír, Hradil - Lederer, Gebauer

    Diváci: 3269
    bahis siteleri