Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 11:1 (kon.) | Prievidza – Spišská N. Ves 0:8 (kon.) | Trebišov – Trnava 7:3 (kon.)
Topoľčany – Michalovce 2:3 (po s.n.) | Bardejov – Prešov 0:1 (kon.) | Senica – Detva 4:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
11:1 (2:0, 4:1, 5:0)
HK 95 Považská Bystrica
sk Úterý 23.10.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pár sekúnd pred koncom poslednej tretiny sa len takou ľahkou strelou z backhandu prezentoval MARTIN PAWELSKI, ktorý namieril presne pomedzi betóny brankára hostí. Asistencie: Radoslav Macík, Peter Bartik.
     
    56:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je to tu, domáci fanúšikovia aj samotní hráči sa dočkali 10-tého gólu po prihrávke Michala Mravca a následnom zakončení do odkrytej časti brány JURAJA KURICA. Asistencia: Michal Mravec, Filip Mezovský.
     
    52:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Kanonáda domácich, k puku za bránou hostí sa dostal mladý JAKUB MATEJKA, ktorý to nahodil pred bránu, odkiaľ sa puk nejako odrazil za chrbát bystrického brankára. Bez asistencie.
     
    50:19
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Toto súpera z Považskej B. zrejme dostane na kolená, ďalší gól v priebehu pár sekúnd. RADOSLAV MACÍK sa obtočil okolo brány, kde následne rutinérsky zakončil popod padajúceho brankára. Asistencie: Peter Bartik, Maroš Piatka.
     
    49:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci pridávajú na výsledku. Prudká strela od modrej v podaní MICHALA GALKA, ktorý trafil konštrukciu brány, následne sa puk od hornej tyčky odrazil do brány. Asistencia: Michal Mravec a Fratišek Poliaček.
     
    38:11
    Považská Bystrica dala gól!
    Hostia sa pár minút pred koncom druhej tretiny dočkali úvodného gólu, po strele z pravej strany v podaní ROMANA BUJDÁKA znižujú na rozdiel piatych gólov. Asistencie: Anton Pozník, Marián Koleda.
     
    34:58
    Liptovský Mikuláš dal gól! Gólové hody tu na štadióne v Liptovskom Mikuláši, po pár sekundách sa divákov opäť prihlásil ROMAN SAJKO, ktorý sa spomedzi kruhov presnou strelou pod ľavý "viňas" nemýlil. Asistencia: František Poliaček.
     
    34:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na svetelnej tabuli nám už svieti číslo päť, ďalší gól si pripisuje po presnej strele ROMAN SAJKO. Asistencie si pripísali Michal Mravec a František Poliaček.
     
    29:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po pár sekundách vidia domáci fanúšikovia ďalší gól, tesne pred brankárom sa strelou prezentoval MICHAL MRAVEC, ktorý jeho pokusom nemýlil. Asistencie: Juraj Kuric, František Poliaček.
     
    29:23
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci pridávajú na tempe, prihrávka Radoslava Macíka spoza brány našla hokejku MAROŠA PIATKU, ktorý sa už pred bránou nemýlil. Asistencie: Radoslav Macík, Tomáš Devečka.
     
    10:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči zatiaľ potvrdzujú jasnú úlohu favorita, keď sa v priebehu desiatich minút dostali do dvojgólového vedenia, tento krát to bolo po prihrávke Maroša Piatka a následnej prudkej strele spomedzi kruhov v podaní PETRA BARTIKA, ktorá skončila za chrbtom bystrického brankára. Asistencia: Maroš Piatka.
     
    03:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvod mali celkom určite hostia, ale prvý gól tak povediac z tretej strely vidíme na druhej strane, prvý strelecký pokus Macíka brankár dokázal vyraziť, následne sa pred bránou zjavil MAROŠ PIATKA, ktorý na druhý krát nezaváhal. Bez asistencie.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 4. Piatka, 11. Bartik (Piatka ), 30. Piatka (Macík, Devečka), 30. Mravec (Kuric , Poliaček), 35. Sajko (Mravec, Poliaček), 35. Sajko (Poliaček), 50. Galko (Mravec, Poliaček), 51. Macík (Bartik, Piatka), 53. Matejka, 57. Kuric (Mravec, Mezovský), 60. Pawelski (Macík, Bartik) - 39. Bujdák (Pozník, Koleda)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Mezovský, Devečka, Janči, Kuric, Kubáň, Matejka, Poliaček, Pekarčík, Sajko, Pawelski, Čáni, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Holiga.
    HK 95 Považská Bystrica: Bačikovský (Hričina) - Petre, Kocian, Niník, Majerík, Adamec, Čičala, Benko, Kluka, Vereš, Jarab, Pozník, Koleda, Kudlej, Valášek, Krecháč, Slávik, Bujdák, Hájnik.

    Rozhodčí: Vojtek, Číž , Vyšný
    bahis siteleri