Tango Brno – Vysoké Mýto 7:1 (kon.)
konec
FC Tango Brno
7:1 (4:0)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Středa 24.10.2012, 20:20 • SH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!

    PETR JENÍČEK se nakonec prosadil i do té správné brány. Vzal na sebe zahrání přímého kopu, který měl k dispozici právě po chybě domácího brankáře.
     
    34
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Další branku Brna si připisuje Jeníček, který si srazil přihrávku Chadzidise ze strany do vlastí brány. Ač nerad, tak tedy navyšuje rozdíl ve skóre ve prospěch Tanga.
     
    31
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    MILAN SVOBODA po krásné individuální akci přes celé hřiště chladnokrevně zakončil přesně k levé tyči. Prošel přes všechny hráče Mýta a s gólmanem si také poradil. Tento pěkný moment ocenili i domácí příznivci v hledišti.
     
    25
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A i na tento roh si domácí připravili signál. Jan Havel rozehrál z rohu na Zárubu, který vystřelil na bránu. Jeho střelu ještě tečoval MILAN SVOBODA a poslal ji Gerčákovi mezi nohy. Velice šťastný gól Brna.
     
    13
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A slovo si vzal opět RADIM ZÁRUBA. Neskutečné! Během jedné minuty dokonal svůj hattrick. Svobodův nástřel na přední tyč šťastně tečoval kolenem. Štěstí ale přeje připraveným a to Záruba určitě byl.
     
    13
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Domácí jsou stále při chuti. Neustále zkoušeli na hosty něco vymyslet a teď už se jim to povedlo. Jan Havel nakopl míč směrem na bránu, kde Rick ještě hlavou posunul míč na RADIMA ZÁRUBU, který nekompromisní střelou nedal Gerčákovi šanci.
     
    6
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Domácí zahrávali roh, na který měli připravený signál. Ten se jim povedl opravdu na jedničku! Kovács z rohu přihrál Belejovi a ten už měl před brankou naběhlého MICHALA SEIDLERA. Krásná akce brněnských.
     
    3
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A Tango je za svoji aktivitu odměněno. Po dlouhých nahrávkách a marného dobývání vysokomýtské branky se ke střele odhodlal Rick, kterou brankář vyrazil pouze na tyč. Poté se ve skrumáži těl nejlépe zorientoval RADIM ZÁRUBA, který tak brněnské posílá do vedení.

    Adam Havel

    Branky: 3. Záruba (Rick), 6. Seidler (Belej), 13. Záruba (Rick, Havel Jan), 13. Záruba (Svoboda), 25. Svoboda (Záruba), 31. Svoboda, 34. Jeníček (vla.) - 39. Jeníček

    Karty:   39. Bočánek (TAN)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) - Chadzidis, Rick, Svoboda, Brůna, Buršík, Kovács, Belej, Záruba, Havel Josef, Havel Jan, Dornay, Seidler
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák - Jeníček, Netolický, Semerád, Brychta, Michalec, Vágner, Novotný, Jiráský, Forgáč

    Rozhodčí: Jiří Honěk, Petr Pivoňka, Miroslav Kincl, D: Miroslav Vokulič