N.Novgorod – Petrohrad 4:2 (kon.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 3:4 (po s.n.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 2:7 (kon.)
Minsk – Barys 2:1 (po pr.) | Riga – Jekatěrinburg 6:3 (kon.)
po s.n.
HC Viťaz Moskevská oblast
3:4 (0:0, 3:1, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 26.10.2012, 17:30 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60+5
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    IGOR MAGOGIN překonává Lisutina v brance Viťazu a tento proměněný nájez rozhoduje o tom, že dva body z dnešního utkání si odváží hosté, domácí mohou litovat, ještě minut a půl před koncem třetí třetiny vedli 3:2...
     
    58:30
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    Vyrovnáno!! Obrovský tlak hostů má své plody v podobě vyrovnávacího gólu VITALIJE SITNIKOVA, který po přihrávce Skorochodova překonává Listuina, který se již nedokázal přesunout k levé tyčce své brány! Asistence: Skorochodov.
     
    48:50
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    Hosté trestají neschopnost domácích hokejistů, kteří doslova vyhořeli při svých přesilových hrách a vzápětí sami IVANEM JACENKEM snižují stav utkání a poslední desetiminutovka bude pro domácí hodně těžká, aby jednobrankové vedení uhájili až do konce! Asistence: bez asistence.

     
    34:22
    Čechov právě vstřelil branku!


    JOSHUA HENNESSEY jde společně s navrátilcem z trestné lavice, Faheym do přečíslení dva na jednoho, ale nakonec se prvně jmenovaný rozhodl pro samostatné zakončení a výbornou střelou zápěstím překonává Masalskise v bráně Yugry! Domácí vedou již o dvě branky!
     
    31:41
    Čechov právě vstřelil branku!


    Další propadák v zadních řadách Jugry trestá ARTEMIJ PANARIN, který po přesné přihrávce Timkina překonává z levé strany, střelou zápěstím, Masalskise. Asistence: Timkin, Hennessy.
     
    29:23
    Tým Jugra právě vstřelil branku!


    A je to tady! Bylo opravdu jen otázkou času, kdy jeden nebo druhý tým vstřelí gól. Bohužel pro domácí, vyrovnávací branku vstřelili hosté poté, co se střelecky od modré prosazuje VITALIJ SITNIKOV! Asistence: Skorochodov.
     
    22:24
    Čechov právě vstřelil branku!


    Domácí zamkli hosty v jejich třetině, na ledě byla již velice unavená bránící čtveřice hostů a po kombinaci Kuljomina a ALEXEJE BAĎJUKOVA se druhý jmenovaný prosazuje z levé strany střelou do odkryté brány! Asistence: Kuljomin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 23. Baďjukov (Kuljomin), 32. Panarin (Timkin, Hennessy), 35. Hennessey - 30. Sitnikov (Skorochodov), 49. Jacenko, 59. Sitnikov (Skorochodov), 1+5. Magasanik (pen.)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Samonov) - Markov, Troščinskij, Hennessy, Timkin, Panarin - Fahey, Chafizullin, Bělousov, Koroljov, Černov - Golovkov, Markov D., Dvurečenskij, Baďjukov, Kuljomin - Kudinov, Busygin, Cullen, Sergejev, Gillies
    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Galajša) - Lekomcev, Ibragimov, Altarjov, But, Demagin - Pepeljajev, Trončinský, Skorochodov, Sitnikov, Magogin - Osipov, Putilov, Videll, Beljajev, Lapenkov - Ďjakov, Buljanskij, Jacenko, Bocharov

    Rozhodčí: Olenin, Sčenjov - Michel, Šikhanov
    bahis siteleri